Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nincsenek megfelelő szegények a debreceni bérlakásprogramhoz

ATV
-
  Ma 14:22 BelföldDebrecen

A debreceni közgyűlés csütörtöki ülésén Papp László polgármester kezdeményezte a Nagysándortelep és Vulkántelep városrészekre tervezett, 590 milliós rehabilitációs pályázat visszavonását.

18 híres színész, akik még egyszer sem kaptak Oscar-díjat

Joy
-
  Ma 14:21 Bulvár

Hiába ismeri mindenki a nevüket, és imádják a filmjeiket, az alábbi híres színészek és színésznők még egyszer sem nyertek Oscar-díjat!

Szeretnek enni, mégis karcsúak: mi a franciák titka?

Vital
-
  Ma 14:15 Egészség

A sokat evő és ennek ellenére az átlagnál egészségesebb franciák titkát rengetegen kutatják, a tudósok már számtalan izgalmas elmélettel álltak elő.

Ezt nem gondoltad volna, meglepő kijelentést tett Ördög Nóra

Több tízezer kilométert utaztak már gyerekeikkel Nánásiék.

Meghalt Brody Stevens, a Másnaposok sztárja

HVG
-
  Ma 14:12 Életmód

Fiatalon vitte el a depresszió.

Végre! Sylvester Stallone megkapja a saját szuperhősös filmjét

Noizz
-
  Ma 14:06 Film

Sokunk kedvence, Sylvester Stallone szinte minden szerepben megmutatta már a tehetségét, de az kimaradt, hogy igazi szuperhős legyen. Most viszont valóra válik egy álmunk, mert nagyon úgy néz ki, hogy végre összejön a dolog!

Visszakoznak a tudósok: lehet, hogy mégsem jó ötlet a laborhús

HVG
-
  Ma 14:03 Infotech

Miközben sokan sok érvet felhoznak a laboratóriumi húsra való áttérés mellett, az Oxfordi Egyetem új kutatása szerint a marhatenyésztés egyes módjainál jobban hozzájárulhatnak a globális felmelegedéshez hosszú távon a laborokban növesztett hústermékek.

Michlelin-csillagos étteremben étele miatt halt meg egy vendég

Egy nő meghalt, huszonnyolcan pedig rosszul lettek miután egy valenciai Michelin-csillagos étteremben ettek a múlt héten. Ana Barcelónak, a valenciai tartományi kormány egészségügyi tárcavezetőjének tájékoztatása szerint a 46 éves spanyol asszony szombaton járt az étteremben családjával, másnap hajnalban pedig elhunyt. Férje és 12 éves…

Elhunyt Hilde Zadek, a 20. század egyik legnagyobb szopránja

Elhunyt Hilde Zadek német-osztrák operaénekesnő, a 20. század egyik legjelentősebb szopránja.

A megyei első két osztályban ismét fociznak

Duol
-
  Ma 14:00 Sport

Február utolsó hét végéjén rajtol a 2018/2019. évi Fejér megye labdarúgó-bajnokság első és másodosztályának tavaszi szezonja. A csapatok a tizenhatodik fordulóval folytatják a sorozatot.

Megállapították a Stonehenge köveinek korát és pontos származási helyét

Parallaxis
-
  Ma 14:00 Tudomány

Brit tudósoknak sikerült megállapítaniuk a Stonehenge köveinek korát és pontos származási helyét. Eredményeik alapján megkérdőjeleződik az a korábbi feltételezés, hogy a köveket hajón szállították Walesből az angliai síkságra.