Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megreguláznák a lengyelek az Airbnb-t, nálunk még csak a szándék van meg erre

A lengyel pénzügyminiszter azzal az ötlettel állt elő, hogy az amerikai székhellyel működő digitális cégek, mint az Airbnb, a Google, vagy az Amazon Lengyelországban is fizessenek adót. Amerika lobbitevékenysége mindezidáig megakasztotta a döntést, Lengyelország pedig az OECD közös döntésére vár. Magyarország ugyanakkor elutasítja…

Meghalt dr. Móricz József vásárhelyi belgyógyász-diabetológus főorvos

Promenad
-
  Ma 13:24 Megyei

Életének 69. életévében örökre megpihent dr. Móricz József főorvos – orvosújságíró. Adta hírül a Vásárhely24.

Több százan próbáltak meg egy folyón át bejutni Guatemalából Mexikóba

Több száz közép-amerikai kivándorló kísérelt meg helyi idő szerint hétfő este bejutni Mexikó területére, az országot Guatemalától elválasztó határfolyón keresztülgázolva, de a mexikói nemzetőrség megakadályozta, hogy az Egyesült Államokba igyekvő tömeg betóduljon az országba.

Hangversenyek, filmvetítések és kiállítások lesznek a megyében

Himnusz- és mesemondó versennyel, filmvetítésekkel, kiállításokkal, zenés irodalmi estekkel, hangversenyekkel és könyvbemutatóval ünneplik Bács-Kiskun megyében a magyar kultúra napját.

Már közel száz borászat adatai találhatók meg a borászati portálon

Már mintegy száz borászat adatai találhatók meg a magyar bor decemberben indult bor.hu című hivatalos honlapján - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség bormarketingért felelős szakértője kedden az M1 aktuális csatornán.

Még hogy egy esős utca lehangoló? Slava Semeniuta fotógépe előtt biztosan nem

Urbanplayer
-
  Ma 13:16 Életmód

A szláv kreatív fényképész folytatja, amit elkezdett: felfedezni az utca szürkeségében megbújó mikrocsodákat. Azt mondja, ezek a neonfényben úszó tükröződések néha olyanok számára, mintha egy másik dimenzióba nézne át: A művész Instagramja. Urbanplayer

Megjelent a kormányhatározat: a kormány felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

A közlemény szerint a kormány célja az, hogy megállítsa a „börtönbizniszt”, amely mára többmilliárdos pénzügyi iparággá vált. A börtönben ülő...

Szijjártó: Nukleáris energia nélkül Európa nem tudja megvalósítani a klímasemlegességet

Nukleáris energia nélkül Európa nem tudja megvalósítani a klímasemlegességet 2050-re, ezért az Európai Uniónak be kell fejeznie az atomenergia negatív diszkriminációját - mondta Szijjártó Péter.

Szijjártó: Nukleáris energia nélkül Európa nem tudja megvalósítani a klímasemlegességet

Nukleáris energia nélkül Európa nem tudja megvalósítani a klímasemlegességet 2050-re, ezért az Európai Uniónak be kell fejeznie az atomenergia negatív diszkriminációját.

Még több vissza nem térítendő forrás a társasházaknak

3 millió forinttal növelte meg az OTP Business a Társasházi Pályázat keretösszegét, így idén összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrást nyerhetnek a lakóközösségek

Női vízi Eb: „Kellően feltüzelve kezdjük meg a kieséses szakaszt”

NSO
-
  Ma 13:06 Vízilabda

A magyar női válogatott kellően feltüzelve szeretné megkezdeni szereplését a hazai rendezésű vízilabda Európa-bajnokság egyenes kieséses szakaszában.

Nem megy könnyen a balatoni nádaratás: ezért szenvednek vele évek óta

A tó körül közel 1200 hektárnyi található, amiből telente 300-400 hektárról kellene levágni a növényt a megújulása érdekében, de ezt évek óta nem tudták elérni. Természetvédelmi előírás többek között, hogy jégről arassák a nádat a növény tövének védelme és a taposási károk megelőzése érdekében, idén azonban csak a…

Újabb támogatások érkeznek a megyébe

Beol
-
  Ma 13:05 Belföld

Újabb közel 1,6 milliárd forint érkezik Békés megyébe a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, mivel 11 Békés megyei projektről hozott támogató döntést a minap az irányító hatóság.

Rég volt ennyire bizonytalan, mit mutat be a Samsung februárban

HVG
-
  Ma 13:03 Mobiltech

Az biztos, hogy a Samsung néhány héten belül előáll a Galaxy S20-család tagjaival, az új összecsukható mobil körül azonban egyre több a kérdőjel. Még az is lehet, hogy kettő jön belőle egyszerre. Vagy az is, hogy most egy sem.

Mutatjuk: fotókon az új Meghan Markle, a hétköznapi anyuka – Az internet népe azonnal szétszedte

Blikk
-
  Ma 13:01 Bulvár

Kirándulni ment kisfiával és kutyáival az új életet kezdő Meghan Markle, de az internetezők ismét találtak szurkálódásra okot a képeken.