Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A héten visszatér a tél – mínuszokra és havazásra kell készülni

A jövő héten ismét téliesre fordul az időjárás: ismét mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Kiket és hol keresnek fel a NAV revizorai a 4. héten? – Itt a friss lista

Az ADÓtraffipax legfrissebb bejegyzéseiből kiderül, hol és kik számíthatnak nagyobb valószínűséggel operatív ellenőrzésre a január 25-én kezdődő 4. héten.

Már csak ezen a héten közlekedik Pécsett a karácsonyfagyűjtő járat!

A társaság korábbi tájékoztatása szerint a fákat csupaszon kell kirakni a gyűjtőedények mellé. A későbbiekben ezek az otthon melegét szolgálják, hiszen a pécsi hőerőműben lesznek hasznosítva. Ezért fontos, hogy se szaloncukor papír, se dísz, se karácsonyfatalp ne maradjon rajtuk, az ugyanis akadályozná a későbbi feldolgozást. Azért,…

Várják a véradókat a héten is

Emellett most is lesznek kihelyezett véradások: Január 25-én a pogányi faluházban délután fél 4 és fél 6 között. Január 26-án Mecseknádasdon a Civil Házban 11 és délután 1 óra között. Január 28-án a szigetvári sportcsarnokba délután 1 és 4 óra között várják a véradókat. A véradásokra a személyes okmányait, a…

A héten átlépi a százmilliót a Covid fertőzötteinek a száma a világban

Baltimore - Drasztikusan nő a betegek száma, már több mint 2,2 millió a halálos áldozat.

Ismét leáll a termelés a kecskeméti Mercedes gyárban – ez történt a 3. héten

autopro
-
 Ma 07:22Gazdaság

Összeszedtük, milyen hírek határozták meg az autóipar világát a múlt héten.

Napról napra egyre hidegebb időnk lesz a héten

Hétfő délelőtt napsütésre kell számítani.

Arcunkra fagy a mosoly: akár -13 fok is lehet a héten – Az erős havazás miatt riasztást adtak ki

A hét első felében ismét megérkezik a hó az ország több pontjára, az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére is riasztást adott ki. A hó mellett a hideg sem kedvez a fűtésszámlának, az előrejelzések szerint néhol -13 fok is lehet.

A héten ismét téliesre fordul az időjárás

A héten ismét téliesre fordul az időjárás: mínuszokra kell készülni, néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többször várható havazás is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Heten haltak meg a hétvégén közlekedési balesetben

Nyugat
-
 Ma 06:01Megyei

Összesen 112 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. Túl nagyok a számok.

Több orosz városban ellenzéki tüntetőket vettek őrizetbe, jövő héten újabb tiltakozások lesznek

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton a hatósági tilalom ellenére megszervezett tüntetéseken. A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint szombat estig 2131 embert – Moszkvában 795-öt Szentpéterváron pedig…

Ez volt a lényeg a 3. héten

BTL
-
 Ma 04:12Életmód

Az elmúlt hét fontosabb híreinek rövid összefoglalója.

A stresszevés megelőzése kisgyermekkorban kezdődik

WebBeteg
-
 Tegnap 22:05Egészség

A lelki problémák és feszültség oldására sokan az evésbe menekülnek. A finom falatok ugyan meg nem oldják, de átmenetileg talán kisebbnek mutatják az adott problémát. Egy kutatás szerint már egészen kisgyermekkorban is tehetünk azért, hogy a gyereknél megelőzzük felnőttkorban a stresszevés jelenségét.

Tizenhét éve állt meg Fehér Miklós szíve, a pályán hallt meg a 25 éves futballista

Pontosan 17 éve döbbentette meg a hír a magyar és a portugál sajtót. 25 éves korában, a pályán összeesett, és meghalt Fehér Miklós, a Benfica magyar futballistája. 2004. június 25-én, 22:33-kor megállt a szív.

Sok iskolaigazgatónak járt le a megbízatása januárban, nyárra tervezik a legközelebbi versenyvizsgát

Székelyhon
-
 Tegnap 21:15Határtalan

Januárban több iskolaigazgató és aligazgató menedzsmenti szerződése lejárt, azaz vannak, akik tanfelügyelőségi kinevezéssel tölthetik be a tisztséget a versenyvizsga megszervezéséig. Hargita és Maros megyében a folytonosság érdekében szinte minden magyar iskolaigazgatót újra kineveztek a tanfelügyelőségek.