Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Peru és Svájc a világon először szén-dioxid-kompenzációs megállapodást kötött egymással

NRGreport
-
  Ma 05:00 Gazdaság

Climatechangenews - Két évig tartó tárgyalássorozat után, a Párizsi Egyezmény 6. cikkeje alapján, Svájc szén-dioxid-kompenzációs megállapodást kötött Peruval. A megállapodásnak köszönhetően Peru finanszírozást kap a fenntartható fejlődés projektjeihez, míg Svájc hitelt vesz fel a kibocsátáscsökkentésért.

Megszűnik egy magyar tévécsatorna

Megszűnik a főként filmsorozatokat sugárzó RTL Spike csatorna, helyette TeenNick néven indít új tévécsatornát a működtető ViacomCBS Networks International.

Több mint egy éve hadakozik a biztosítójával Egerben Erzsébet, hogy megtéríttesse hárommilliós kárát

Blikk
-
  Ma 04:45 Bulvár

Több mint egy éve hadakozik Burgermeister Erzsébet a biztosítójával azért, hogy a házában keletkezett mintegy hárommillió forintos kárát megfizessék. Az épület ugyanis megsüllyedt, ami a nő szerint annak köszönhető, hogy másfél évvel ezelőtt csőtörés miatt víz öntötte el a pincét és a víz kimosta a földet az alapok alól. A biztosító – az…

Akarna Ön is 5000 forintért inni egy 600 ezer forintos bort?

Nap mint nap
-
  Ma 04:40 Bulvár

Egy New Yorkban található étterem tulajdonosa megdöbbentő hibával volt kénytelen szembesülni nemrégiben. A manhattani Balthazar étterem tulajdonosa, Keith McNally emberei ugyanis súlyos hibát követtek el. Teljesen normál este zajlott, amikor az egyik pár az asztalához hívott egy pincért és rendelt egy 5500 forintnyi dollárba kerülő Pinot…

SZFE: a kancellár szerint támadás érte az egyetem honlapját

Támadás érte a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) honlapját – közölte Szarka Gábor, az egyetem vitatott körülmények között kinevezett kancellárja. Mint közleményében áll, ez nem az első alkalom; a rendszergazda tájékoztatása szerint az SZFE honlapjával ez már szeptember elején is megtörtént, de a támadást akkor sikerült…

36 határsértő és egy embercsempész

36 határsértő és egy embercsempész Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 23., p - 04:11 Egy teherautó ellenőrzése során 36 illegális migránst találtak a rendőrök Ásotthalom térségében az 55-ös főúton.

37 határsértő és egy embercsempész

37 határsértő és egy embercsempész Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 23., p - 04:11 Egy teherautó ellenőrzése során 37 illegális migránst találtak a rendőrök Ásotthalom térségében az 55-ös főúton.

Mennyi villamos áramot fogyaszt egy család egy hónapban, és Ön?

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Hány kwh áramot fogyaszt el egy háztartás 2020-ban és az hány forintba kerül? Hogyan változik az áramszámla ha a háztartás 1 fős, 2 fős, 3 fős vagy több főből áll? Hány kWh nappali áramot fogyaszt el egy család és az mennyibe kerül?

Naponta 15 ezer maszk készülhet egy frissen átadott hazai üzemben

Liner
-
  Ma 03:46 Életmód

A koronavírus-járvány elleni védekezés tekintetében potenciálisan nagy jelentőségű üzemet adtak át a szerdai nap folyamán Abaújszántón, ahol egészségügyi maszkokat fognak gyártani

Nehéz éve volt, de már a jövőt tervezi a világ egyik legnagyobb légitársasága

Roadster
-
  Ma 03:37 Utazás

Thijs Komennel, az Air France-KLM regionális igazgatójával beszélgettünk.

Történelmi értékkel bírhat a koronavírus-vakcina kifejlesztése

Liner
-
  Ma 02:54 Külföld

Soha ezelőtt nem volt példa arra, hogy egy ilyen szintű világjárvány esetén 1 év alatt az orvosok előálljanak egy hatékony és biztonságos vakcinával.

Trump még az adás előtt nyilvánosságra hozott egy tévéinterjút, azt állítva, hogy a riporter nem volt korrekt vele

Donald Trump amerikai elnök még adásba kerülés előtt nyilvánosságra hozott egy tévéinterjút, azt állítva, hogy a riporter nem volt korrekt vele. A CBS televízió 60 perc című, vasárnap este sugárzott heti magazinműsora számára Leslie Stahl, az amerikai televíziós újságírás egyik veteránja készített interjút Donald Trumppal még a hét elején. Az…

Trump besokallt a riporterre, hiúságában megjelentetett egy tévé interjút

Napi
-
  Tegnap 23:38 Külföld

Donald Trump amerikai elnök még adásba kerülés előtt nyilvánosságra hozott egy tévéinterjút, azt állítva, hogy a riporter nem volt korrekt vele - írja az MTI.

Majdnem 3 milliárd dollárt kell fizetnie a Goldman Sachsnak egy malajziai korrupciós ügy miatt

A bankház malajziai leányvállalata csütörtökön egy New York-i szövetségi bíróság előtt elismerte, hogy megsértette az amerikai korrupcióellenes törvényt.

Egy hete kiengedték a börtönből és házőrizetben van az ismert bankár

Lassan egy hete már háziőrizetben van dr.T.István nemzetközileg is elismert magyar bankár, a Széchenyi bank egykori elnöke. A pénzügyi szakember vezette be 2010-ben a deviza alapú állami kötvénykibocsátást, amely révén Magyaroroszág megmenekült az államcsődtől. A nem épp fiatal Dr.T.István négy hónapot volt előzeteseben, az ügyészség…