Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 398 hír

Ausztria 7 milliárd euróra emeli a kurzarbeitra szánt támogatás összegét

Az eddigi 5 milliárdról 7 milliárd euróra emelik Ausztriában a koronavírus-járvány miatt rövidített munkaidőben foglalkoztatottak támogatásának keretét - jelentette be Martin Kocher munkaügyi miniszter.

12 milliárd forint értékben hajt végre beruházást két autóipari vállalat

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban, a fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a beruházásokat bejelentő…

Horribilis adóssággal küszködik a klubja: szurkolók dobhatják össze Özil 1,4 milliárdos fizetését

Blikk
-
 Ma 08:05Foci

Fanatikus szurkoló is segítségében bízik a török Fenerbahce labdarúgócsapata, amely a napokban jelentette be a 92-szeres német válogatott klasszis Mesut Özil (32) szerződtetését.

2,9 milliárd euróval támogatja az Unió az európai akkumulátorgyártást

Az alap célja az Európai Unióhoz tartozó országokon belüli akkumulátorgyártás, kutatás fejlesztés, és újrahasznosítás támogatására.

Oroszlányi és tiszaújvárosi autóipari beruházások kapnak 4,4 milliárd forint támogatást

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban. A fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

180 milliárdos árbevétele volt tavaly a Market-csoportnak

444.hu
-
 Ma 07:54Gazdaság

Scheer Sándor kormányközeli építési vállalkozó szerint az építőipar a járvány negatív hatásait csak részben érezte meg.

A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire

Harald Kröger, a Bosch igazgatótanácsának tagja: „A járművek fedélzeti számítógépei kulcsfontosságúak az elektronikai rendszerek komplexitásának csökkentésében.”

3 milliárd forintot ér ez az egy pénzérme

Vezess
-
 Tegnap 23:06Életmód

Csaknem 10 millió dollárért kelt el egy texasi árverésen egy ritka amerikai aranypénz, az úgynevezett Brasher-dublon, az Amerikában vert első aranyérme, amelyből mindössze hét példány létezik.

3,2 millió forintot fizetett valaki egy Radiohead-kazettáért

HVG
-
 Tegnap 21:29Kultúra

Háromszor annyiért kelt el a Radiohead egy korai demókazettája, mint amire előzetesen számítottak.

Mfb: a tavalyi csoportszintű kötelezettségvállalás meghaladta a 2300 milliárd forintot

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és az MFB csoporthoz tartozó cégek által 2020-ban vállalt finanszírozási kötelezettségének összege a december 21-i adatok szerint meghaladta a 2300 milliárd forintot, és várhatóan 0,8 százalékos hozzájárulást eredményez a hazai GDP-hez, az idén stabil, széles körben elérhető finanszírozás fenntartása…

Felfoghatatlan mértékben gazdagodtak az amerikai milliárdosok a járvány alatt

Noizz
-
 Tegnap 20:06Bulvár

Miközben amerikaiak milliói kerültek padlóra, a leggazdagabb egy százalék talicskával tolta a pénzt a járvány alatt is.

12 milliárdos bejelentés: két nagy amerikai autóipari cég is bővít vidéken

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban, a fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít - adta hírül az MT.

4,3 milliárdos árbevételű drónfejlesztő cégbe szállt be a 4iG

A 4iG Nyrt. adásvételi szerződést kötött a Rotors and Cams Zrt. (RaC Zrt.) 24 százalékos kisebbségi részvénycsomagjának megvásárlására.

1 milliárd 300 millió forint közpénzből újulhat meg a lovasberényi hotel

1 milliárd 300 millió forint közpénzből újulhat meg az a lovasberényi hotel, amely Pintér Sándor belügyminiszter egykori cégének tulajdona. A Magyar Turisztikai Ügynökségnél nem ők pályáztak a vissza nem térítendő támogatásra, hanem egy másik vállalkozás - erről a 24.hu írt. A Párbeszéd szerint kormányközeli cégek jutnak milliárdokhoz,…