Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 125 hír

Koronavírus: újra beindul a sportélet Nagy-Britanniában

Újraindul a jövő héten a koronavírus-járvány miatt hónapok óta szünetelő brit professzionális versenysport, köztük az első osztályú angol labdarúgó-bajnokság, a Premier League, amelynek sok mérkőzését most első ízben ingyen közvetítik a brit televíziós állomások.

Nagy-Britannia hatalmas csomaggal lábalna ki a válságból

Portfolio
-
  Tegnap 15:54 Gazdaság

Nagy-Britannia mély recesszióba került a koronavírus-járvány miatt, így hamarosan egy nagyméretű élénkítőprogramot jelenthet be a kormány.

7 óra 7 perc – A játék még tart, pénteken Horváth Réka színművésznő idézett egy szerepéből

Nyíregyháza
-
  Tegnap 11:13 Belföld

7 óra 7 perc – A játék még tart, pénteken Horváth Réka színművésznő idézett egy szerepéből

Súlyos baleset történt pénteken éjfélkor a Blahán – fotógaléria a mentésről

Egy Mercedes és egy Suzuki ütközött össze pénteken éjfélkor a Blaha Lujza téren. A balesetben egy busz es egy további autó is érintett volt. A Suzuki sofőrje megsérült, nem tudott kiszállni a járműből, őt a fővárosi tűzoltók szabadították ki – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Koronavírus - Már csak 137 aktív fertőzött van Szlovákiában, pénteken 17-tel csökkent a számuk

Parameter
-
  Tegnap 09:46 Határtalan

Az eddig elvégzett tesztek száma a pénteki 3 433-mal átlépte a 170 ezret. Összesen pedig 1 521 fertőzöttet azonosítottak az országban. A halálos áldozatok száma nem változott (28), senki nem halt meg pénteken. Az aktív fertőzöttek száma 137-re csökkent, az egyetlen új fertőzötthöz képest ugyanis 18-cal nőtt a gyógyultnak nyilvánított személyek…

Koronavírus - Heten elhunytak, 26 fertőzöttet azonosítottak pénteken Magyarországon

A kormányzati portálon azt írták: újabb magyar állampolgároknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. Az elhunytak száma 524-re emelkedett. 2142-en már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1201-ra csökkent. Az aktív fertőzöttek 41 százaléka, az elhunytak 59 százaléka, a gyógyultak 49 százaléka budapesti. Közölték: 414…

A pteroszauruszok egy bizarr külsejű faját fedezték fel Nagy-Britanniában

Nem egy közönséges Pterodactylus-állkapocsról van szó.

A pteroszauruszok egy bizarr külsejű faját fedezték fel Nagy-Britanniában

Tudás.hu
-
  Tegnap 04:09 Tudomány

A pteroszauruszok egy bizarr külsejű faját fedezték fel Nagy-Britanniában, ahol most először bukkantak rá a repülő őshüllők rendjének egy ilyen képviselőjére. A különös formájú ősmaradványt egy fosszíliavadász

Új beléptetési szabályok lépnek életbe a Debreceni Ítélőtáblán

Haon
-
  20.05.29 20:49 Baleset-bűnügy

A veszélyhelyzet miatti hosszú szünetet követően keddtől folytatódhatnak a tárgyalások a Debreceni Ítélőtáblán és megnyílik a személyes ügyfélfogadás lehetősége.

Tizenkét méteres bálnatetem sodródott partra Nagy-Britanniában

Az essexi rendőrség lezárta a területet, felszólította a helyieket, hogy ne közelítsék meg a tetemet, amelynek elszállítását már szervezik.

Tizenkét méteres bálnatetem bukkant elő Nagy-Britannia partján

A tetem mérete alapján arra következtettek a szakértők, hogy fiatal példányról lehet szó.

Fura őshüllőt fedeztek fel Nagy-Britanniában

Alon
-
  20.05.29 20:01 Megyei

Kutyasétáltatás közben találták.

Indul az alapjövedelem Spanyolországban és az I. kerületben – Koronavírus összefoglaló pénteken

100 milliós adományt nyújtott át Győrnek az Audi a koronavírus elleni védekezéshez, Dél-Koreában pedig visszatérnek a szigorú korlátozások, mert a lazítások után meredeken megnőtt a betegek száma.

Tizenkét méteres bálnatetem sodródott partra Nagy-Britanniában

Az interneten közzétett képeken látszik, ahogy a nagytestű emlős, feltehetőleg egy közönséges barázdásbálna, élettelenül fekszik a hátán Clacton-on-Sea egyik homokos partjának közelében. A British Divers Marine Life Rescue nevű jótékonysági szervezet a tetem mérete alapján arra következtet, hogy fiatal példányról lehet szó. A…

Elkezdődnek a tárgyalások, új beléptetési szabályok lépnek életbe a Debreceni Ítélőtáblán

Dehir
-
  20.05.29 18:54 MegyeiDebrecen

Debrecen – Az épületbe az ügyfelek kizárólag védőeszközökkel, csak eljárási cselekményen való részvétel vagy kezelő és tájékoztató irodai ügyintézés céljából léphetnek be.