Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

Kedvező fordulat lehet a gyártóknak a MÁV és a Volán között létrejött frigy

VG
-
  Ma 07:15 Gazdaság

Magyarországon négy vállalat gyárt autóbuszokat, ebből három magyar tulajdonú. Ezek együttesen mintegy 600-650 új járművet készíthetnek el az idén.

Lázadás és forradalom

Hogy a 2015-ben a világ közvéleményével és szomszédai fatalizmusával szembeforduló Magyar ország lázadó volt-e vagy forradalmár, még nem dőlt el. Ez majd a radikális átalakulás leülepedésével fog megfogalmazódni.

Milliárdos veszteség keletkezett a Rábánál

VG
-
  Tegnap 19:43 Pénzügy

Minden lényeges soron nagymértékű visszaesést szenvedett el a Rába Holding, az értékesítés csökkenése mellett a továbbra sem enyhülő költségoldali nyomás is sújtotta a céget.

Veszteséges lett a Rába-csoport az első fél évben

Nehéz időszakon van túl a győri vállalat, amely a Budapesti Értéktőzsde honlapján tette közzé eredményét.

Súlyos vasúti szerencsétlenség Skóciában

ma.hu
-
  Tegnap 18:35 KülföldVonatSkócia

Nicola Sturgeon skót kormányfő a Twitteren azt írta: "rendkívül súlyos baleset" történt.

Forgalomcsökkenés mellett veszteséges negyedévet zárt a Continental

GazdaságPortál
-
  Tegnap 17:41 Pénzügy

A második negyedévben számottevően, de legjelentősebb felvevőpiaca, a járműipar termelésénél kisebb mértékben csökkent a Continental AG járműipari alkatrész és berendezés beszállító vállalat értékesítési árbevétele, eredménye azonban a cég kedden az MTI-hez eljuttatott mérlegjelentése alapján veszteségbe fordult. A Continental AG…

A MÁV-START gyorsan vett néhány használt hálókocsit

Napi
-
  Tegnap 17:32 Belföld

Egyetlen ajánlattevőként a szlovák Wagon Service Travel s.r.o. szállíthat 22 darab használt, fekvőhelyes- és hálókocsit, nettó 8,5 millió euróért (mintegy 3 milliárd forintért) a MÁV-START-nak.

Növekszik a komfortfokozat a vasúti szolgáltatásban

Boon
-
  Tegnap 15:30 Belföld

Év végéig huszonkét légkondicionált fekvőhelyes- és hálókocsi érkezik.

Vasúti szerelvényeken próbáltak meg bejutni a migránsok

Gondola
-
  Tegnap 14:48 Belföld

A kelebiai határrendészeti igazgatóság rutinos csapata minden potyautastrükköt ismer, egyetlen vonat sem haladhat át az ellenőrzésük nélkül

Súlyos vasúti szerencsétlenség Skóciában

Kisiklott egy vonat, sérültekről vagy halottakról egyelőre nincs hír, de Nicola Sturgeon skót kormányfő a Twitter közösségi portálon azt írta, "rendkívül súlyos baleset" történt. Cikkünk frissül.

Áremelkedés: a kereskedők egy része nyáron akarja behozni a járvány okozta veszteséget

Hírklikk
-
  Tegnap 11:13 Belföld

Az élelmiszerárak emelkedése több mint duplája a KSH által júliusra közölt éves inflációs adatnak; sok terméknél egyáltalán nem indokolt ekkora emelés – jelentette ki Korózs Lajos, a Parlament népjóléti bizottságának MSZP-s elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában, kedden.

Augusztus 20-tól Székesfehérvár és Esztergom térségében folytatódik a vasúti és a buszközlekedés összehangolása

infoVáros
-
  Tegnap 11:01 Megyei

Folytatódik a vasúti, közúti személyszállítási menetrendek harmonizációja, ezért augusztus 20-tól megváltozik a Volánbusz Székesfehérvár, valamint Esztergom térségét a fővárossal összekötő autóbuszjáratainak menetrendje.

Sürgősen vérre van szüksége a balatonszemesi vasúti átjáróban elgázolt kerékpárosnak

Varga Rolandot három hete gázolta el a Keszthelyről a Déli pályaudvarra tartó Balaton expressz. Kerékpárjával akart átmenni egy balatonszemesi vasúti kereszteződésnél, amikor a baleset megtörtént. A biciklis, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállította kórházba. Azóta is a Kaposi Mór Oktató Kórház intenzív…

Félmilliárddal drágul a tram-train a síncsere miatt: nem számítottak arra, hogy a MÁV késik

Átlátszó
-
  Tegnap 10:15 Belföld

531 millió forinttal nőtt a tram-train már amúgy is 80 milliárd forint fölött járó költségvetése – derül ki a közbeszerzési...