Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 48 hír

Bor- és pálinkaversenyre készülnek Pécsváradon

A versenyt a Pécsváradi Borbaráti Egyesület szervezi, akik az ország egész területéről, vagy akár a határon túli területekről is várják a bor- és pálinka mintákat. Nevezni május 28-ig lehet, a mintákat személyesen aznap délután lehet leadni a Pécsváradi Várban. A legjobb fehér- és vörösbor mellett keresik a legjobb rozét,…

Organizmusok felhasználásával készülnek el az új katonai védőfelszerelések

Mandiner
-
 Tegnap 20:19Gazdaság

A Darpa (Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege) szerződéseket kötött a FLIR Systems, Leidos és a Charles River Analytics cégeivel egy új védelmi felszerelés kifejlesztésére, mely megvédi a katonákat a különböző kémiai és biológiai veszélyektől.

Itt készülnek a magyar villanykukásautók

Vezess
-
 Tegnap 14:57Autó-motor

Több nagy gyártó még csak most foglalkozik az elektromos haszonjárművek tesztelésével. Debrecenben viszont már készen kínálják azokat. Megmutatjuk hol készülnek.

A vízi sportok szerelmesei is készülnek a közelgő szezonra

Termal Online
-
 Tegnap 14:52Utazás

Hamarosan itt a nyár, amikor a vizek rajongói végre hódolhatnak kedvenc mozgásformáiknak.

Orgonaszentelésre, orgonaavató koncertre készülnek a Szent Anna-székesegyházban

Debreceni Nap
-
 Tegnap 14:18Megyei

Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök a templom felszentelési (1746. június 5.) évfordulójának  előestéjén, 2021. június 4-én, pénteken, a 18.00-kor kezdődő hálaadó szentmisén megáldja a Szent Anna-székesegyház felújított Aquincum-orgonáját. A szentmise után Kovács Szilárd orgonaművész, a pécsi székesegyház…

Horvátországban élő-dolgozó magyarok mesélnek arról, hogyan készülnek a nyárra az Adria partján

SzMo
-
 Tegnap 10:28Utazás

Egyre nagyobb az érdeklődés a szálláshelyek iránt, a turizmusban dolgozókat beoltják, külön honlappal segítik a szigetekre utazókat - Omisból, Trogirból és a Krk-szigetről is kaptunk friss híreket.

A magyarok már készülnek a nyárra, így állnak a horvátok az oltásokkal

Liner
-
 Tegnap 09:51Életmód

A magyarok egyik kedvenc üdülőhelyén is folyamatosan oltanak, és immáron minden negyedik ember megkapta az első oltását az országban.

Izgalmas nyárra készülnek Balatonlellén

Ünnepi esztendő köré szervezik a programokat Balatonlellén. Még Guinness-rekord-kísérletre is készülnek, amennyiben a vírushelyzet nem gátolja meg.

Lazább órákra készülnek a tanárok a hétfői teljes iskolanyitás után

SzMo
-
 Tegnap 06:52Belföld

Május 10-től a felsősöknek és a középiskolásoknak is vissza kell térni az iskolapadokba, a pszichológus szerint fontos odafigyelni a diákok lelkére is.

Így készülnek a strandnyitásra a Balatonnál

Infostart
-
 Tegnap 05:18Belföld

Megújuló fürdőhelyek várják a csobbanni vágyókat, a kérdés már csak a mikor.

A balatoni települések nagyon készülnek a nyári szezonnyitásra

A Kisfaludy turisztikai fejlesztési program strandfejlesztési konstrukciójának köszönhetően folyamatosak a fejlesztések a népszerű Balaton-parti fürdőhelyeken.

Kékfestés és matyó hímzés 2021-ben: hazai divatmárkák, amik a régiből csinálnak újat

Kékfestés, matyó hímzés, növényi festés – régi, jól bevált módszerek és különleges ruhák, amiket így készítenek. Sok remek hazai márka van, most a kedvenceim közül gyűjtöttem néhányat, akiket érdemes megismerni.

A Ripost kérdez: Így készülnek a nyárra a magyarok

Ripost
-
 21.05.09 10:00Belföld

Lassan itt az ideje annak, hogy megtervezzük az idei nyarunkat. Sokan már tudják is, hol töltik majd a szabadságukat.

Izgalmas nyárra készülnek Balatonlellén

Ünnepi esztendő köré szervezik a programokat Balatonlellén. Még Guinness-rekord-kísérletre is készülnek, amennyiben a vírushelyzet sem gátolja meg – írja a sonline.hu. – Az idén lesz harminc éve annak, hogy Boglárlelle különválása után önálló település lett Balatonlelle – idézte fel Kenéz István. – Ennek apropójából szeretnénk…

Izgalmas nyárra készülnek Balatonlellén

Ünnepi esztendő köré szervezik a programokat Balatonlellén. Még Guinness-rekord-kísérletre is készülnek, amennyiben a vírushelyzet sem gátolja meg.