Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

IT-biztonság alfától omegáig, támadástól a megoldásokig

IT-biztonsági kerekasztal-beszélgetésünkön a terület négy patinás szakembere: Biró Gabriella (Magyar Nemzeti Bank), Csinos Tamás (Clico), Juhász Miklós (Valkyr), Kiss Zoltán (Fortinet) vitatta meg azt, hogy az elmúlt egy évben merre indultak az iparágak a digitális biztonság tekintetében, és az újonnan felbukkanó vagy épp megerősödő…

4 millió 153 ezer a beoltott, több mint 2,3 millióan a második oltást is megkapták

Aki még nem tette meg, az  regisztráljon a védőoltásra a www.vakcinainfo.gov.hu  honlapon, mert a járványból egyedül a védőoltás jelenti a kivezető utat.

Megoldotta a problémát a kamionsofőr Lengyelországban

A lengyel hatóságok egy román kamion állítottak meg, ami Törökországból Oroszország felé tartott. Nem mellesleg húsz tonna áruval volt megpakolva…

Megugrottak a német gyáripari megrendelések, és ez még csak a kezdet

A német feldolgozóipari megrendelések az elemzői várakozásokat meghaladva nőttek márciusban, és a következő hónapokban további növekedés várható.

Soha nem volt jogosítványa, mégis a volán mögé ült

Soha nem volt jogosítványa, mégis a volán mögé ült Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 06., cs - 08:35 A férfit előállították, majd őrizetbe vették a debreceni rendőrök.

Még egy nő felkerült a világ milliárdosainak listájára

A héten jelentette be Bill és Melinda Gates, hogy 27 évnyi házasság után szétválnak az útjaik, bár a válást még nem mondta ki a bíróság, a vagyonuk felosztását már most megkezdték. Melinda Gates egy jelentősebb részvénycsomagot kapott férjétől, amellyel bekerült a világ milliárdosai közé – írja a Forbes.

Megemeli klímavédelmi vállalásait Németország

A következő nemzedékek szabadságjogainak biztosításáért megemeli az éghajlatváltozás megfékezésére tett vállalásait a német szövetségi kormány.

Megújult a Búza utcai gyalogátkelő – Újabb Közösségi Költségvetés 2020 nyertes fejlesztés valósult meg

Óbuda
-
 Ma 08:27Belföld

A jó idő beköszöntére kellett várni, hogy elkészülhessen a gyalogátkelő felújítása, de megérte a várakozás - mutatjuk az előtte-utána fotókat. A Búza utcai zebra biztonságosabbá tétele a Közösségi Költségvetés 2020 egyik megvalósult projektje.

Amikor megszorítással kezelték a válságot és amikor élénkítéssel

Az ország megszorítások nélkül éli meg a járvány időszakát. Ezzel szemben a balliberális kormányzás idején válságidőben megfagyott a gazdaság.

Amikor megszorítással kezelték a válságot és amikor élénkítéssel

Az ország megszorítások nélkül éli meg a járvány időszakát. Ezzel szemben a balliberális kormányzás idején válságidőben megfagyott a gazdaság.

Meghosszabbította a kormány a kilakoltatási moratóriumot

Bár április 30-án lejárt, a kormány most a veszélyhelyzet megszűnéséig, vagyis várhatóan őszig meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot. A hitelfelmondási és a törlesztési moratórium jelen állás szerint június 30-áig tart.

Pótdátumon, de megtartanák a Fishing on Orfű fesztivált

A szervezők úgy döntöttek, hogy az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25. és 28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű fesztivált. Eredetileg június 16. és 19. között tartották volna meg az eseményt, de már az időpont tavaly decemberi bejelentésekor jelezték a szervezők, hogy…

Ennyien fertőződtek meg és haltak meg a mai napig a koronavírus miatt

A világon 155 203 522 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 241 853, a gyógyultaké pedig 91 629 239 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggeli összesítése szerint. Egy nappal korábban 153 193 587 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 3…

Az angol írásbelikkel megkezdődnek az idegen nyelvi vizsgák csütörtökön – 14 órakor mutatjuk a megoldásokat

Csütörtök reggel 9 órakor megkezdődnek országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok angolból közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.

Álomszép képeket osztott meg magáról Adele

33 éves lett a világ legzseniálisabb énekesnője, Adele, a szülinapján megosztott fotók láttán pedig még inkább azt kívánjuk, bárcsak, bárcsak, bárcsak vele ünnepelhettünk volna.