Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt vannak a részletek a Krajniak-féle munkahelymegtartó támogatásról

ma7.sk
-
  Ma 19:23 Gazdaság

Milan Krajniak munkaügyi miniszter vasárnap délután mutatta be, miként lehet majd kérvényezni az első munkahelymegtartó támogatást. Maga a program nem csak a legnagyobb az ország történetében, hanem az egyik leggyorsabban elkészült is, hiszen alig öt nap alatt lett kidolgozva majd elfogadva.  

Jelentős hátráltató hatással van az udvarhelyszéki beruházásokra a járványügyi helyzet

Székelyhon
-
  Ma 19:15 Határtalan

Noha nem parancsoltak megálljt a beruházásoknak Udvarhelyszék nagyobb községeiben és a kisvárosokban, mégis jelentősen lelassultak a munkálatok a járványügyi helyzet miatt. Az óvintézkedések betartását prioritásként kezelő polgármesterek borúlátók a jövőt illetően.

Eredményhirdetés nélkül ért véget az idei amatőr megyei kosárlabda-bajnokság

Vaol
-
  Ma 19:08 Sport

Tizenhárom csapattal kezdődött meg, de a koronavírus-járvány miatt idő előtt, eredményhirdetés nélkül ért véget a 2019/2020-as megyei amatőr kosárlabda- bajnokság (is).

Hármat köhögött, aztán kapott egy elrontott leletet – Egy hónap elteltével még mindig borzalmas állapotban van a férfi,…

Dél-Korea - Mintha egy fémlap nehezedett volna a mellkasára és annak bal oldalát egy tű szúrná - így idézte fel Hyun Park, egy dél-koreai koronavírusos beteg a tüneteket.

Úgy tűnik, Izraelben megtalálták a koronavírus-teszthez hiányzó anyagot

Neokohn
-
  Ma 18:57 Külföld

Az Egészségügyi Minisztérium rögtön megkezdte felkutatni a pótlóanyag kifejlesztésének lehetőségeit, mihelyt nyilvánvalóvá vált, hogy a jelenleg használt anyag beszerzése meghiúsulhat a világszerte tapasztalható hiány miatt.

Budapest és Pest megye hemzseg a koronavírusos betegektől

Budapest és Pest megye a legfertőzöttebb. Az Operatív Törzs attól tart, hogy berobban a vírus, mert sokan nem tartják be a kijárási korlátozásokat és felelőtlenül mászkálnak. A halottak száma már 34 főre emelkedett.   A fertőzések budapesti és Pest megyei halmozódása miatt a távolságtartási és kijárási szabályok fokozott betartására kérte a…

Kiöntik a tejet Amerikában a gazdák miközben hiány van belőle

Esti újság
-
  Ma 18:48 Életmód

Amerikában kamion számra locsolják ki a tejet a termőföldekre. A karantén miatt nem kell a tej a nagy felhasználóknak, az iskolák bezártak, az éttermek szintén, amelyek a legnagyobb felvásárlók voltak. Mindez pedig azért érdekes , mert a lakosság csak korlátozott számban vásárolhat tejtermékeket.   A logisztika és a csomagolás…

Ilyen a notebook, aminél az egér helyén is egy képernyő van! – ASUS ZenBook 14 UX434

TechWorld
-
  Ma 18:45 Mobiltech

Az Asus ZenBook 14 UX434 jelenleg a világ egyik legfurább hordozható számítógépe, hiszen ott ahol az egérpad szokott lenni, egy teljes értékű másodlagos képernyő található. Kipróbálhattuk a masinát, és a tesztünkben arra (is) fókuszáltunk, hogy van-e bármi értelme ennek a szokatlan megoldásnak, illetve természetesen, hogy számítógépként…

Sidi Péter: Az eredményeimben bármikor benne van a dobogó legfelső foka

M4 Sport
-
  Ma 18:44 Sport

A világ- és Európa-bajnok sportlövő időt nyert az olimpia elhalasztásával.

PlayStation 5: nincs szükség az órajelekre optimalizálni

theGeek
-
  Ma 18:40 Gaming

A fejlesztőknek könnyebb dolguk lesz a játékaik optimalizálásával – talán ebben rejlik a PlayStation 5 „titkos adaléka”? Mark Cerny, a PlayStation 4, a PlayStation Vita és a PlayStation 5 vezető tervezője a DigitalFoundrynak elmondta, hogy a rendszer valamelyest automatizálni fog. Azaz, ha szükséges, a PlayStation 5 GPU-jának és CPU-jának…

Ilyen hatással van a koronavírus a terhességre

Dunaújváros
-
  Ma 18:30 Megyei

Ha most várod a kisbabád, ezt mindenképpen olvasd el!

Meghalt a vírustól Conte testőre

RTL Klub
-
  Ma 18:17 Bulvár

A koronavírus miatt meghalt az olasz miniszterelnök egyik testőre. A jelek szerint az ország közeledik a járvány tetőzéséhez, a hatóságok szerint továbbra sem lehet feloldani a szigorú óvintézkedéseket. A spanyolok a fertőzöttek számát tekintve már megelőzték az olaszokat, de már náluk is csökken az új esetek száma.

Mindenkinek ajánlott a maszkviselés, van olyan megye, ahol hétfőtől kötelező

A szájat és orrot eltakaró maszk viselését ajánlja Raed Arafat belügyminisztériumi államtitkár mindenkinek, aki elhagyja otthonát. Azt mondja, ha a célra nincs nálunk egészségügyi maszk, akkor „improvizáljunk”, ugyanis információi szerint jó lenne, ha alkalmaznánk ezt a praktikát, amilyen gyorsan csak lehet.

Tűz van a Szarkakő alatt

Székelyhon
-
  Ma 18:15 Határtalan

Három tűzoltóegység igyekszik megfékezni a lángokat Székelyudvarhelyen, a Szarkakő közelében: a tarlótűz már több mint két hektáron pusztított – mondta el lapunknak Alina Ciobotariu, a Hargita megyei tűzoltóság szóvivője.