Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

Sebes György: Csavarok

Nem kispályás az a játék, amelyet biztos parlamenti és médiafölényük birtokában kitaláltak az „együttműködés” érdekében.

MNB: az egyhetes betéti kamat 0,75 százalék maradt

VG
-
  Ma 13:29 Gazdaság

A szakértők szerint legalább 370-es euró-forint árfolyam esetén kellene szigorítania a jegybanknak.

Az MNB fenntartotta az egyhetes betét kamatát

VG
-
  Ma 12:53 Gazdaság

Ötödik alkalommal a 0,6 százalékos alapkamatnál 15 bázisponttal magasabb kamattal hirdette meg egyhetes betéti tenderét a jegybank.

Igazgatójelölti vita: sokban egyetértett Bodor Johanna és Komáromi György

A Pécsi Nemzeti Színház igazgatói posztjára pályázók között rendezett beszélgetést az Emberség Erejével Alapítvány és a Jelenkor folyóirat szerda este, a rendezvényen csak két aspiráns tudott megjelenni. Bodor Johanna és dr. Komáromi György sok ponton egyetértett egymással, és arról is beszámoltak, hogy a színházi bizottsági ülés - ahol a…

Ma sem szigorít tovább az MNB

Csütörtökön ismét 0,75%-os kamat mellett fogad be egyhetes betétet az MNB, vagyis nem szigorít tovább a monetáris kondíciókon a jegybank – derül ki az MNB oldaláról.

Emlékkövet avattak dr. Ringelhann György tiszteletére az egri minaretnél

A tér, ahol az emlékkövet felállították, hamarosan a város első szabadon választott polgármesterének nevét fogja viselni.

Baleset történt a Dózsa György úton

Összeütközött két gépkocsi a XIV. kerületi Dózsa György úton, a Damjanich utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, valamint a mentőket kérték a helyszínre.

Dragomán György: Az anyai szeretet olyan fizikai erő, mint a gravitáció, csak még annál is erősebb

HVG
-
  Ma 08:30 Életmód

„Egy anya, ha kell, ezer kilométerre is elküldi a kis lábosba csomagolt, meglepetéssóletet gyorspostával, természetesen fedőstől-lábosostól és kanalastól, mert csak úgy az igazi” – írja az író legújabb lapszámunkban, melyben feleségével és írótársával, Szabó T. Annával az anyai szeretet elvághatatlan kötelékét idézik meg.

Ismét magyar távdobóbajnok Fiola György

Szon
-
  Ma 07:35 Életmód

Három dobás átlaga alapján hirdettek eredményt a szervezők.

Gyorgyevics Benedek: pozitív a Liget Budapest fejlesztésinek fogadtatása

A Liget Budapest Projekt eddig átadott elemei már több mint másfél millió látogatót vonzottak - közölte Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója.

Bakondi György: migráns, migráns, migráns, migráns, migráns, migráns!

Zsúrpubi
-
  Ma 04:30 Vélemény

Bakondi György az, aki szép summát kap azért, mert egy héten belül korlátlan mennyiségben képes megijedni a migrációtól. Most attól ijedt meg, hogy télen a szárazföldön jönnek majd leginkább a migránsok.

Új emlékérméket bocsátott ki az MNB

Két emlékérmét bocsátott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megalakulásának 150. és a független számvevőszéki ellenőrzés újraindulásának 30. évfordulója alkalmából szerdán.

Új forint érmét adott ki az MNB: ennyit ér, így néz ki

Állami Számvevőszék megnevezéssel 10 000 Ft névértékű ezüst és 2000 Ft névértékű színesfém emlékérmét bocsát ki a Magyar Nemzeti Bank a szervezet alapításának 150. évfordulója, illetve a független számvevőszéki ellenőrzés

Dr. Ringelhann György tiszteletére avattak emlékkövet Egerben

Dr. Ringelhann György, Eger első szabadon választott polgármestere tiszteletére emlékkövet avattak a Minaretnél.

Vízilabda: Medencék, gólok, pofonok – kiállítás Kárpáti György emlékére

Szerdán ünnepélyesen megnyitották, és a tervek szerint május 31-ig lesz látható a Groupama Aréna Fradi Múzeumában a „Gyurika – Medencék, gólok, pofonok” című kiállítás, amely Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó életét mutatja be – írja az MTI.