Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Megérkezett a segítség: mától visszaigényelhetik a szálláshelyek bevételkiesésük 80 százalékát

Blikk
-
 Ma 06:34Belföld

Mostantól visszaigényelhetik a november 11. és december 10. közötti foglalásaikra a bevételkiesésük 80 százalékát a szálláshely-szolgáltatók.

Mától kérhető a 80 százalékos támogatás, idén utalják

Mostantól visszaigényelhetik november 11. és december 10. közötti foglalásaikra a bevételkiesésük 80 százalékát a szálláshely-szolgáltatók.

Mától lehet regisztrálni a Divat & Design Pályázat előminősítésére

7 milliárd forint keretösszeggel megjelent a divat- és dizájnipari kkv-k fejlesztését támogató pályázati felhívás (Ginop 1.2.14-20), egyúttal megnyílt a lehetőség a vállalkozások számára az előminősítésre történő regisztrációra a divatdesignpalyazat.ifka.hu oldalon.

Mától bevethető a Donald Trumpon használt koronavírus elleni antitestkoktél

A Regeneron gyógyszeripari cég megkapta a vészhelyzeti használathoz szükséges jóváhagyást az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeletétől (FDA) a speciális antitestkoktél használatához.

Támogatás elektromos biciklire – 150 ezer forintos anyagi segítség magánszemélyeknek

Elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához nyújt támogatást az állam. Az egymilliárd forint keretösszegű pályázat magánszemélyek számára érhető el, az első időszakban november 23-a és 27-e között, majd havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések. A támogatás összege maximum 150 ezer forint lehet.

Pintér irányítja mától a kórházakat

A vészhelyzet idejére a belügyminiszter átveszi a magyar kórházrendszer irányítását.

Örülhetnek a benzines autósok, mától csak a gázolaj árát emelték

Szerdától a gázolaj ára literenként két forinttal 373 forintra nőtt, míg a benzin ára 354 forint maradt. A MOL 2 forinttal emelte a gázolaj literenkénti bruttó nagykereskedelmi árát szerdán, a benzin ára nem változott. Az autósoknak érdemes figyelni, mert akár 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között. A benzin ára 201

Digitális oktatásra állnak át mától a faluban

Bama
-
 Tegnap 09:30Belföld

Szerdától a jövő hét végéig digitális oktatásra állnak át a kémesi Munkácsy Albert Általános Iskolában a járványhelyzet miatt – közölte Csizmadia Tibor intézményvezető az iskola Facebook-oldalán.

Pályázati lehetőség magánszemélyeknek -vegyen Ön is elektromos kerékpárt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a környezetkímélő közlekedés és az elektromobilitás ösztönzése jegyében összesen 1 milliárd forint támogatást biztosít elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlásához. Az első pályázati időszak 2020. november 23-án kezdődött és november 27-én ér véget. Ezt követően havi rendszerességgel lehet…

Mától lehet regisztrálni a Divat és Design Pályázat előminősítésére

Megjelent a 7 milliárd forint keretösszegű, a divat- és dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztését támogató pályázati felhívás.

Mától fizetős az E.ON magyar töltőhálózata

Országszerte több mint 100 töltőoszlopnál indult el a fizetős rendszer. A teljes anyag Mától fizetős az E.ON magyar töltőhálózata címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Mától életbe lépett az idősávokra vonatkozó rendelet: ebben bíznak most az árusok

Az árusok abban bíznak, hogy a vevők betartják az idősávokat kijelölő új szabályozást, amelyet a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében vezettek be – írta a keddi Magyar Nemzet.

Mától újra visszaállt a vásárlási idősáv

HírTV
-
 20.11.24 10:07Vélemény

A Hír TV-t Horváth Gergely tudósította.

Mától él az idősek vásárlási idősávja, de nem mindenütt

Mától már érvényben lesznek az idősek vásárlási idősávjára vonatkozó szabályok. Nem minden üzletre, és a piacokra sem vonatkozik a korlátozás. Az új szabályok szerint hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és vasárnap) a 08.00 óra és 10.00 óra közötti időszakban vásárlási idősávot…

Mától lehet hajtani az elektromos kerékpárokra

A hétfői naptól elindult a pályázati lehetőség elektromos kerékpárokra. Az első időszak november 27-én ér véget, ezután havi rendszerességgel lehet a kérelmeket benyújtani 2021. október végéig, vagy ameddig a keret ki nem merül.