Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

15 perc alatt kigyógyulhatsz így a fóbiádból

Az Oxfordi Egyetem szakértői új módszert fejlesztettek ki a klausztrofóbia kezelésére. Dr Andrea Reinecke a The Times hasábjain magyarázta el, hogyan szembesítette az embereket a saját félelmeikkel: például negyedórára bezárta őket a szekrénybe.

50 milliót oszt szét a pécsi önkormányzat a frontvonalban dolgozók között

PécsiStop
-
 Ma 19:51Megyei

Még az első hullámhoz képest is jelentős erőfeszítéseket kíván az önkormányzat teljes intézményrendszerétől és védekezést végző munkatársától a koronavírus második hulláma. Ez éppen karácsony előtt tetőzhet, rendkívül nehéz időszak elé nézünk. Éppen ezért azoknak a munkája, akik részt vesznek a védekezésben, a gyermekek…

Móresre akarta tanítani sofőrtársát, kiderült, civil rendőr volt

Metropol
-
 Ma 19:45Bulvár

Tragikomikus jelenetek zajlottak le egy lengyel autópályán, egy furgon és egy személyautó akaszkodott össze.

Így szavazz egyszerűen, hogy magyar motort építsen az OCC

Onroad
-
 Ma 19:43Sport

Jó esély van rá, hogy az újjáéledő Orange County Choppers motorépítős doku-realityben egy magyar srác lesz idősebbik Paul Teotul vendége. Na persze állítólag jó a kávéjuk is, de ennél sokkal fontosabb, hogy a sorozat forgatási napjai alatt meg is építik a motorját. Csakhogy ehhez segítenünk kell neki. Az OCC ugyanis azt a motort építi meg,

Baleset az M0-son, nagy torlódásra lehet számítani

11 jármű ütközött az M0-s autópályán, fennakadásokra lehet számítani.

AC Valhalla: Némi "csalással" még meg sem jelent tartalmakat lehet feloldani a játékban

IGN
-
 Ma 19:33Gaming

Ejnye!. Elődjeihez hasonlóan az Assassin’s Creed Valhallához is érkeznek majd ingyenes és fizetős megjelenés utáni tartalmak, amelyek némelyikét már sikerült is feloldani nem éppen tisztességes módon.

MTK: 14 évesen kapott zseniális lehetőséget a tehetség

NB1
-
 Ma 19:32Foci

Óriási gesztus egy év távlatából.

Hagyomány, egy apró csavarral: így teheti különlegessé az ünnepi menüt!

HVG
-
 Ma 19:30Kultúra

A gyomorkeserűk több évszázados tradícióra tekintenek vissza. De mitől is lesz igazán különleges egy ilyen nedű? Hogyan lehet a receptúrából újra és újra valami újat kihozni? Műhelytitkok, gasztronómia és egy csepp ünnepvárás: tartson velünk ínyenc időutazásunkon!

Sokan lennének Gigi Hadid helyében: így várták kislányuk érkezését Zaynnel

Starity
-
 Ma 19:27Bulvár

Ennél cukibb fotót még nem láttunk: így várta Gigi Hadid kislányuk érkezését Zayn Malikkel.

Nagy változások: így készülnek a babájuk érkezésére Dér Heniék

Life
-
 Ma 19:21Életmód

Dér Heni és párja, Bakos Gergely már nagyon készül első babájuk születésére, úgy döntöttek, ezt a pár hónapot arra használják, hogy kicsit kitatarozzák a lakást.

Akár másfélmillió eurós büntetés a multiknak

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását kedden – hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Mohay Bence: Nagytesó született - így várta az öccse érkezését a vb-győztes Lőrincz Tamás kislánya

Az élsportolóknak sokat kell távol lenniük családjuktól, a meccsek, versenyek, edzőtáborok miatt rengeteget vannak külföldön. Sikereiknek persze részese a hátországuk is, de életük így sem egyszerű. Ezt a kérdéskört boncolgatta az M4 Sport, amikor stábjuk ellátogatott Lőrincz Tamás vb-győztes birkózó otthonába azt követően, hogy megszületett…

Döbbenetes titokra derült: ismert fotós akarta megerőszakolni Hevesi Krisztát

Blikk
-
 Ma 19:12Bulvár

Egy nagydarab férfi erőszakosan és agresszívan próbálkozott Hevesi Krisztánál, aki futva menekült egy fotózás helyszínéről. Kriszta a Bréking mai adásában mesélt tragikus élményéről bővebben.

Változást akarnak a lengyelek

A lengyelek jelentős többsége úgy véli, hogy a 71 éves Jaroslaw Kaczynskinak, a vezető kormánypárt elnökének le kellene mondania a formális miniszterelnök-helyettesi posztjáról.