Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 159 hír

Megkerülhetők a várólisták: decembertől más megyékben is elvégeztethetők bizonyos egészségügyi vizsgálatok

Székelyhon
-
 Tegnap 14:15Határtalan

Nem kell hosszasan várakozni egy mágnesesrezonancia-vizsgálatra (MRI) vagy más paraklinikai eljárás elvégzésére december elsejétől: ha egy másik megyében rövidebb a várólista, a páciens ott is elvégeztetheti a kivizsgálást. 

A csehek valamit nagyon jól csinálnak, lazítás jön a szabályokon

Jövő hét csütörtökön feloldják a koronavírus terjedése elleni óvintézkedések egy részét Csehországban– jelentette be Jan Blatny egészségügyi miniszter a cseh kormány vasárnapi rendkívüli ülése utáni sajtótájékoztatón. Bizonyos feltételek mellett kinyithat az összes üzlet, vendéglő, és működhetnek a szolgáltatások – írta a 168 óra. Az üzletek…

Itt az új kormányrendelet: mától tilos felmondaniuk az egészségügyi dolgozóknak vészhelyzet alatt

Indirekt
-
 Tegnap 12:58Belföld

Megjelent egy új kormányrendelet, amely az egészségügyi dolgozók munkáját szabályozza veszélyhelyzetben. Szombat este közzétették az új kormányrendeletet, amely az egészségügyi jogviszonyról szóló részletszabályokat tartalmazza – írja a 444.hu. Eszerint békeidőben csökken az egészségügyi dolgozók kirendelhetőségének ideje, 1+1…

Csehország már lazít a járvány elleni szabályokon

HVG
-
 Tegnap 12:44Külföld

Százpontos skálán méri a járvány kockázatát a cseh kormány. Ez alapján úgy találták, ideje feloldani néhány korlátozó intézkedést.

Kihirdették az orvosokra vonatkozó új szabályokat

Dehir
-
 Tegnap 08:19MegyeiEmmi

Budapest - A tavasszal bevezetendő szolgálati jogviszony szerint a kirendelés időtartama 12 hónap alatt nem lehet hosszabb 44 munkanapnál.

Villámgyorsan kihirdették az orvosokra vonatkozó új szabályokat

Már meg is jelentek a Magyar Közlönyben azok a kormányrendeletek, amelyek az orvosok szolgálati jogviszonyát szabályozzák. A kirendelés időtartama 12 hónap alatt nem lehet hosszabb 44 munkanapnál vagy 352 óránál.

Kőkemény szabályok, ez vár a magyar válogatottra az Európa-bajnokságon

Ripost
-
 Tegnap 07:00Sport

Elképesztően szigorú szabályok várnak a magyar válogatottra is a koronavírus-járvány miatt december 3-án induló dániai női kézilabda Európa-bajnokságon. Hazaküldhetik a játékosokat, ha megszegik az intézkedéseket.

Ne dobd ki: jövőre is szép lehet az idei mikulásvirág, ha betartod ezeket a szabályokat

Agrárszektor
-
 Tegnap 06:00Otthon

Az adventi és karácsonyi időszak egyik legkedveltebb szobanövénye a mikulásvirág. Sokan azonban csak addig gondozzák, ameddig virágzik, aztán, ha már kevésbé mutatós, mint egy vágott csokrot, egyszerűen kidobják. Pedig némi odafigyeléssel még sok szezonon át lehet a téli ünnepkör dísze - mesélte az Agrárszektornak Poór Boglárka, a…

Vége az időrablásnak - új jótállási szabályok lépnek érvénybe

UniLife
-
 Tegnap 00:00Életmód

Ha unod már, hogy rengeteg időt kell várnod, mire a meghibásodott termékeidet megjavítják, vagy kicserélik, akkor az új jótállási szabályok neked kedveznek.

Szigorú szabályok védik a horgászokat is

Kisalföld
-
 20.11.28 22:28Gazdaság

A Magyar Országos Horgászszövetség megtiltotta az éjszakai horgászást, vízi járműről pedig csak egyénileg lehet horgászni.

Szigorú szabályok védik a horgászokat is

A Magyar Országos Horgászszövetség megtiltotta az éjszakai horgászást, vízi járműről pedig csak egyénileg lehet horgászni.

Januártól megváltoznak a jótállásra vonatkozó szabályok

A javítást végző köteles tájékoztatni az eladót arról, hogy a termék javítható-e. A Januártól megváltoznak a jótállásra vonatkozó szabályok bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Szigorú szabályok védik a horgászokat is

Idén még azok a vendéglők, éttermek is bezártak, amelyek korábban szívesen vásároltak az orvhalászoktól.

A Farm VIP versenyzői köpni-nyelni nem tudtak az új szabályok hallatán

Filmsor
-
 20.11.28 14:44Film

Demcsák Zsuzsa ismertette a játékosokkal az új szabályokat, ám a versenyzőket sokként érte a hír.

Már dolgozik a karácsonyra vonatkozó szabályokon az operatív törzs

Az biztos, hogy külföldre, síelni nem ajánlott elutazni. Orbán Viktor bejelentette, hogy várhatóan már a jövő héttől jelentkezhetnek, regisztrálhatnak azok, akik az elsők között szeretnék megkapni a koronavírus elleni oltást – közölte az M1 Híradója.