Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 481 hír

Újabb pofon Orbánéknak! Mesterházy Attila a Nato alelnöke lett

OLKT
-
  Ma 12:15 VéleményMSZPNATO

A Nato Parlamenti Közgyűlése egyhangú szavazással alelnökévé választotta Mesterházy Attilát, az Mszp volt elnökét. Ő az első magyar politikus, aki betöltheti ezt a vezető pozíciót, ráadásul nem kormánypárti. Ezt vehetjük úgyis mint egy újabb pofon amit az Orbán kormány kap nyugatról.

A híres Ivo Dzsima-i fotó újabb szereplőjéről derült ki, hogy tévesen azonosították

A Joe Rosenthal híres fotóján hat amerikai tengerészgyalogos az amerikai zászlót tartja magasba, hogy a Szuribacsi-hegy csúcsán kitűzze. Az egyik katona személyazonosságát tavaly állapította meg három történész. Kutatásukból kiderül, hogy míg korábban a haditengerészetnél úgy gondolták, Rene Gagnon őrvezető van a…

A Rózsás csárda, szekérmakettek és újabb utcanevek a Cívis Értéktár új műsorában

Dehir
-
  Ma 11:25 Megyei

Debrecen - A Rózsás csárda Debrecen-Józsa legrégebbi, ma is működő fogadója. A helytörténeti adatok szerint már az 1700-as években is állt az épület.

Újabb térfigyelő kamerák a városban

Tapolcai Újság
-
  Ma 11:17 Megyei

– Több új kamerát helyeztünk ki a közelmúltban, többek között a Csobánc utcában, a Malom-tó partján, a Fő téren, s most már összességében kijelenthető, hogy a legfrekventáltabb helyeket lefedtük. Mindezt Dobó Zoltán mondta el ma a Szentháromság-szobornál az ott beüzemelt új kamera kapcsán. – Régi célunk volt, hogy az átmenő…

Ragaszkodnak a hatalomhoz: újabb kerületekben támadták meg Fideszék az ellenzéki győzelmet

Fideszék most is minden aljasságot bevetnek, hogy hátha meg tudnak még kaparintani egy-egy mandátumot. Nem akarják elfogadni, hogy a választók a hétvégén csúfosan elkergették őket. Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az I. kerületben, Józsefvárosban és Ferencvárosban is megtámadták az ellenzék választási győzelmét mára újabb…

Újabb meghátrálás az F1-től: maradnak a kerékmelegítők

M4 Sport
-
  Ma 10:33 Forma1

Újabb változtatás mögül hátrált ki a Forma–1 2021 kapcsán. Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem szabadulnak meg a kerékmelegítő paplanoktól.

Újabb kerületekben blokkolja a Fidesz az ellenzéki polgármesterek hivatalba lépését

Megtámadták a választási eredményeket Józsefvárosban, mind a polgármesterit, mind pedig az ellenzéki jelöltek által megnyerteket. A legtöbb helyen az érvénytelen szavazatok száma kisebb, mint ahány szavazattal győztünk, tehát, ha mindet a Fidesznek ítélnék, akkor sem fordulhatna meg az eredmény.

Jöhetnek az újabb gazdaság- és családvédelmi intézkedések

Infostart
-
  Ma 10:08 Gazdaság

A magyar gazdaság jó pályán halad, az viszont problémát jelentene, ha fogyasztásvezérelt növekedésbe menne át – hangsúlyozta a Magyar Nemezti Bank alelnöke a Budapest Economic Forumon. Nagy Márton további gazdaságvédelmi és családvédelmi akciótervekről is beszélt.

Újabb 30 000 internetszóró műholdat telepítene az űrbe a SpaceX

HVG
-
  Ma 10:03 Infotech

Már csak a hatósági engedélyekre vár annak a tervnek a megvalósítása, amely révén Elon Musk űrvállalata felülről hálózná be internettel a Földet.

Újabb nagy melót akasztott le Mészáros Lőrinc cége

A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg a hír, a Mészáros és Mészáros Kft. ugyanis a tőzsdei Opus érdekkörébe tartozó konszolidációba bevont társaság, így a főbb szerződésekről tájékoztatást kell kiadniuk.

Újabb csempészkísérlet történt Asztélynál (Fotó)

Az ukrán férfi csempészcigaretta miatt vesztette el mikrobuszát. Október 17-én az asztélyi ukrán-magyar határátkelőhelyen a Munkácsi Határőrség emberei a pénzügyőrökkel együtt rejtett dohányárut fedeztek fel....