Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 308 hír

Női bíró vezet meccset a Fradi BL-csoportjában

Európai Szuperkupa, Nemzetek Ligája és az Európa Liga után a Bajnokok Ligájában is történelmet ír Stéphanie Frappart.

A soproni buborékban valósággá vált a kijárási tilalom

Kedden kezdődik a női kosárlabda Euroliga, mindenki beköltözött az óriáskaranténba.

Változik a forgalmi terelés a Balfi úton Sopronban

Kisalföld
-
 Ma 16:44Megyei

Egyelőre marad a félpályás korlátozás és a lámpás forgalomirányítás, de már a két új körforgalmon és az új hídon keresztül lehet majd közlekedni.

Sonic, a sündisznó visszatér – Megvan, mikor jön a második rész

Leet
-
 Ma 16:15Film

A SEGA üdvöskéjének mozifilmje nem is olyan rég, 2020 elején jelent meg, és úgy tűnik, olyan sikeres lett, hogy máris készül a folytatás. Ez persze nem nagy hír, azonban most már azt is tudjuk, hogy a Sonic, a sündisznó 2 mikor kerül hivatalosan a mozikba. A Sonic, a sündisznó 2-re még 2022. április 8-ig kell

Az októberi második helyezett nyerte meg az év versenyét

Az elmúlt négy hónapban arra buzdítottuk a lelkes megyei horgász sporttársakat, küldjék be legkülönlegesebb vagy legnagyobb fogásaik fotóját, a hozzájuk tartozó történettel.

Nemzetközi távlatok nyílnak a második design SPEED mentoráltjai előtt

Roadster
-
 Ma 15:55Otthon

Öt hazai formatervező részvételével indult el a Magyar Divat & Design Ügynökség, valamint az olasz Istituto Europeo di Design második design SPEED mentorprogramja.

Zsinórban második hete emelkednek jelentősen a hazai üzemanyagárak

Az elmúlt hetek trendjét követve szerdától ismét drágul az üzemanyag ára a hazai kutakon.

Bukarestben csapna össze a Fradi Messiékkel? A Barcelona harangozta be így a szerdai meccset

Mintha csak a pampogás, hötyögés és kínos szótévesztés nagymestere, Ivan Gašparovič szlovák exállamfő mondta volna tollba a baromságot.  Nem is kellett sokat várni, aztán beindultak a magyar kommentelők, és voltak, akik pozitívan közelítették meg a kérdést, mondván: Lionel Messiék menjenek csak Bukarestbe, de akkor a…

Elkezdődött a pedagógusok tesztelésének második hete Csongrád-Csanád megyében

29 mintavevő csapat járja a megye bölcsődéit, óvodáit és azon iskoláit, ahol jelenléti iskolai oktatás zajlik – közölte Juhász Tünde kormánymegbízott Szegeden, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Rákóczi téri épületében.

Soproni Tamás: Demeter Szilárd lemondása csak a minimumcél

Ezzel nem oldódik meg az a probléma, hogy a Fidesz egy virtuális világot tart fent a propagandistáival – mondja Terézváros polgármestere.

A Barca meghirdette a Fradi elleni meccset Bukarestbe

A magyar szurkolók tajtékoznak a tipikus földrajzi-hangalaki tévesztésen. A Barcelona a Facebookon invitálja szurkolóit Bukarestbe szerda estére, ahol a csapat a Ferencvárossal fog játszani a BL-ben, olvasható a klub posztjában. A bejegyzés alatt magyar szurkolók politikailag cseppet sem korrekten korrigálják a földrajzi tévedést, a…

Balfi úti idősotthon: 105 gondozott és 49 gondozó lett koronavírusos Sopronban

Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója vasárnap közleményt adott ki, amelyből kiderül: lecsengett náluk a fertőzéshullám.