Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 342 hír

A Teslával együtt repül a csúcs felé Elon Musk – Ő lett a második leggazdagabb ember a világon

Hétfőn a Tesla részvényárfolyam-emelkedésének köszönhetően Elon Musk vagyona még Bill Gatesén is túltett és ezzel ő lett a világ második leggazdagabb embere – írja a Bloomberg.

Elon Musk már a világ második leggazdagabbja, megelőzte Bill Gates-t

HVG
-
 Ma 08:31Gazdaság

Átrendeződött a leggazdagabbak toplistája a Bloomberg szerint. Az élen azért még mindig Jeff Bezos áll, a több mint 55 400 milliárd forintnyi vagyonával.

Már nem Bill Gates a világ második leggazdagabb embere

Life
-
 Ma 08:24Bulvár

Már nem Bill Gates a világ második leggazdagabb embere

Elon Musk a második leggazdagabb a világon

A 49 éves Elon Musk vagyona az év eleje óta 100,3 milliárd dollárral nőtt. A Tesla-vezető tavaly még csak a 35. leggazdagabb ember volt a világon.

A választások második fordulóján közel 30%-os volt a részvételi arány

A területi választási bizottságok már meghatározták a polgármesterválasztás második fordulóinak eredményeit, melyre november 22-én került sor Ukrajna 11 városában.

Itt a fájdalmas jóslat: a koronavírus második hulláma még nagyobb kárt okozhat az autógyártóknak

A koronavírus-járvány második hullámának megfékezése érdekében hozott szigorú intézkedések további 300 ezer autóval csökkentik az új autó eladásokat Európában az LMC Automotive előrejelzései szerint.

Szezonbeli második győzelmét aratta a szolnoki csapat

A női NB II. Keleti csoportjának tizenkettedik fordulójában a Vasas Akadémiát fogadta a Szolnoki MÁV hölgycsapata.

Online rendezték meg nemzetiségi napjukat a veszprémi ukránok

Veol
-
 Ma 07:00Kultúra

A vírushelyzet miatt online verzióban valósult meg a tizedik alkalommal szervezett Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat rendezvénye a Veszprémi Agórában.

Végrehajtandó börtönbüntetés várhat a veszprémi állatkínzóra

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték a veszprémi férfit, aki olyan rossz körülmények között tartotta a kutyáját, hogy kilátszottak a bordái, és a lánc belenőtt a húsába.

A bor, ami még Nagy Péter cárt is „legyőzte”

„Engem eddig nem győzött le senki és semmi, de tegnap este legyőzött a tokaji bor” – mondta állítólag Nagy Péter cár egy átmulatott éjszaka után.

December közepéig elérhetjük a második hullám csúcspontját

A magyar orvosok, nővérek, ápolók, mentősök, háziorvosok egy világtörténelmi háború harcosai – mondta lapunknak Bedros J. Róbert professzor, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója.

Már a második a Volán az Ice Hockey League-ben

Feol
-
 Tegnap 22:21Sport

A hétvégi osztrák túra diadalmenete megtette hatását, még előrébb lépett az osztrák bázisú bajnokságban a Hydro Fehérvár Av 19.

Futsal NB I: a sereghajtó otthonában győzött a Veszprém

NSO
-
 Tegnap 21:39Foci

A férfi futsal NB I 11. fordulójában a sereghajtó Nyírgyulaj otthonában a triplázó Tatai József vezérletével 4–2-re győzött a tabella harmadik helyén álló Veszprém. A másik hétfői mérkőzésen a Kecskemét hazai pályán 6–4-re nyert az Aramis ellen, ezzel fellépett a táblázat negyedik helyére.

Bizonytalanság a második hullámban: kérdéses az utolsó negyedéves kereslet

Az európai lízingpiac a magyarhoz hasonlóan zsugorodott a járvány hatására az év első felében: az új szerződések összege 121 milliárd eurót tett ki, ez 24 százalékos visszaesésnek felel meg - közölte a Magyar Lízingszövetség