Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy nyíregyházi kerékpárost a 19 éves férfi

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt jogerősen három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt egy kerékpárost elgázoló férfit a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán.

Fürjes Balázs: a főpolgármester ne szüntesse meg a 153 éves Főkertet!

Fürjes szerint Karácsony „egy tollvonással megszüntette” a főváros legrégebbi közszolgáltató vállalatát, a Főkertet, melynek feladata Budapest zöldítése.

Sorsdöntő gólt lőtt a 16 éves vásárhelyi pólós az élvonalban

Hódpress
-
 Ma 08:04Sport

Makán Róbert, a szentesi színekben játszó 16 éves vásárhelyi vízilabdázó ismét hallatott magáról: tegnap Kaposváron lőtt sorsdöntő egyenlítő gólt a találkozó hajrájában. Aztán 15-14-re nyert a Szentes.

Fürjes Balázs: Karácsony Gergely ne szüntesse meg a 153 éves Főkertet!

A főpolgármester összevonja a jelentős fővárosi közszolgálati vállalatokat, és létrehoz egy új budapesti óriáscéget.

Ma egy komoly hiánybetegség világnapja van: erre figyeljen, ha nem akar Ön is egy lenni a másfél milliárdból

A vashiány bárkit érinthet, az emberek azonban többnyire sajnos nem észlelik időben testük jelzéseit, későn tesznek ellene vagy fordulnak orvoshoz, gyakran csak akkor, amikor már az egészségük megromlott. Ezért annak ellenére, hogy súlyos következményekkel járó globális probléma, a vashiány jelentősen aluldiagnosztizált állapot.

Karácsony Budapest zöld területein spórolna: be akarja szüntetni a 153 éves Főkertet

Januárban még azt mondta, a Főkert kulcsfontosságú, most be akarja szüntetni. A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára azt kéri Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy ne szüntesse meg a fővárosi kertészetet, a budapesti zöldterületek gazdáját.

Fürjes Balázs: a főpolgármester ne szüntesse meg a 153 éves Főkertet!

Fürjes Balázs emlékeztetett, hogy Karácsony Gergely összevonja a jelentős fővárosi közszolgálati vállalatokat és létrehoz egy új, központosított budapesti óriáscéget.

A 94 éves David Attenborough jött, legyűrte az Instagramot és már vissza is vonul

Player
-
 Ma 07:40Kultúra

Sir David Attenborough szeptember 24-én regisztrált az Instagramra, majd 4 óra és 44 perc múlva már át is lépte az egymilliót a követői száma. Világrekord.

Fürjes Balázs: A főpolgármester ne szüntesse meg a 153 éves Főkertet!

Az államtitkár szerint a centralizálás vesztese a kertészet és a köztisztaság lenne.

Újabb meztelen fotóval robbantotta fel a netet Jennifer Lopez: elképesztő formában van az 51 éves énekesnő

Jennifer Lopez megosztotta rajongóival új dalának borítóját, amely eléggé dögösre és pikánsra sikerült.

Rablás a buszmegállóban, verekedés a buszon: késsel fenyegette meg a 20 éves rabló az utast

Már a szigetszentmiklósi buszmegállóban sem stimmelt valami. A 20 éves rabló odalépett egy fiatal sráchoz, kést vett elő és cigit követelt tőle. Ezt követően a támadó is felült a buszra, a srác melletti ülésre pattant, majd tovább zaklatta a fiút, ütögetni kezdte majd hallgatásra szólította fel. A rémült utasnak sikerült kiszabadulnia, gyorsan lesz

„Jönni fog idén a Mikulás?” – kérdezte a 8 éves kisfiú Boris Johnsontól

A brit miniszterelnök Twitter-oldalán osztotta meg a kisfiú levelét, melyre válaszolt is a politikus.

Csak 16 éves, és 100 millió követője van

A TikTok népszerűségének sokat használt, hogy a világjárvány miatt beszűkültek a szórakozás lehetőségeink. Persze, ha nem lett volna pandémia, a 16 éves Charli D’Amelio valószínűleg így is betáncolta volna magát a legbefolyásosabb tinédzserek közé.

Behalt a felhő, leálltak a porszívók és a Bitcoin vásárlás is akadozik

Néhány órával ezelőtt leállt az AWS egy része. Az Amazon által üzemeltetett népszerű felhőszolgáltatás 32%-os piaci részesedéssel rendelkezik, ami pont akkora, mint az őt követő további három kiszolgáló együttes mérete (Microsoft Azure 19%, Google Cloud 7%, Alibaba Cloud 6%). Az… The post Behalt a felhő, leálltak a porszívók és a Bitcoin…