Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fél évvel meghosszabbítják a gazdasági válságtámogatásokat Ausztriában

ATV
-
 Ma 14:27Külföld

Ausztriában fél évvel meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt folyósított gazdasági válságtámogatásokat - jelentette be Werner Kogler alkancellár szerdán Gernot Blümel pénzügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Eddig 130 ezer ember kapta meg a vakcinát, közülük 120 ezren egészségügyi dolgozók

Továbbra is előnyt élveznek az egészségügyi dolgozók a koronavírus elleni védőoltás beadási rendjében – mondta az országos tisztifőorvos a pandémia elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján. Müller Cecília közölte, hogy eddig 130 ezer ember kapta meg a vakcinát, közülük 120 ezren egészségügyi dolgozók.…

Meghan és apja viszonya egyre feszültebb: Thomas Markle botrányfilmet készít a hercegnéről

Femcafe
-
 Ma 14:24Bulvár

Korábban egy történeteket, fotókat és egy személyes levelet is kiszivárogtatott az apa, aki még a vejével és unokájával sem találkozott.

A magyar kultúra napja Békés megyében

Több Békés megyei intézmény kültéri tárlattal, portréműsor-sorozattal és a koronavírus miatt online műsorfolyammal emlékezik meg a magyar kultúra napjáról.

Árulja a kormány a lélegeztetőgépeket, van is rá kereslet, de még egyet sem tudott eladni

MFor
-
 Ma 14:22Gazdaság

Ezt jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Pedig már legalább három hónapja ajánlgatják ki a lélegeztetőgépeket Magyarország nagykövetei. Akár 8 ezer darabot is hajlandó lenne a kormány értékesíteni, vagyis a megvásárolt 16 ezer darab felét, ami azt jelenti, hogy 8 ezret úgy vehettek meg, hogy eleve tudták, azokra nagy…

A havi átlagjövedelem növekedése Tolna megyében volt a legmagasabb

infoVáros
-
 Ma 14:20Megyei

Az ingatlanpiac megtorpanása következtében átlagosan 1,3 évvel rövidült a lakáshoz jutási idő Magyarországon a tavalyi évhez képest - derült ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből.

Tragédia a távoktatáson - Osztálya szeme láttára hunyt el egy Bács-Kiskun megyei középiskolai tanárnő

Az 52 éves tornatanárnőt sem férje, sem a hamarosan kiérkező mentők nem tudták megmenteni- írja a Bors. A diákokat és az iskolát megrázta az eset, a lapnak megszólaló szakember pszichológus segítségét sürgeti a diákoknak a trauma feldolgozásához.

A kijárási korlátozást is megszegte az ittas kecskeméti sofőr

Kecskeméten, a Batthyány utcában közlekedett egy személygépkocsi 2021. január 19-én hajnalban. A rendőrök megállították a járművet, és intézkedés alá vonták annak sofőrjét. A járművezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt előállították. A 45 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda az ittasságot igazolta, ezért őt…

Csak az kérik, ami megilleti őket: fizetésemelést, veszélyességi pótlékot

Utcára vonultak szerdán délelőtt a Maros megyei rendőrök, mert úgy vélik, nagyobb anyagi elismerésre jogosultak. Fizetésemelést a nehéz munkakörülményekre és a veszélyes munkakörre hivatkozva kérnek.

Elültetik Békésen a karácsony után megmaradt gyökeres fenyőket

Behír
-
 Ma 14:11Belföld

Közel egy évtizede zajlik Békés városában az a kezdeményezés, amelynek során a karácsonyi szezon után feleslegessé vált fenyőket visszaültetik a természetbe. Idén a rászoruló családok megsegítése is előtérbe került.

Kodolányi – diploma karnyújtásnyira! Barátságos légkörre és olyan tudásra vágysz, amely megalapozza a jövődet?

fmc
-
 Ma 14:09Karrier

Ha ezeken gondolkodsz, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra. Elérhető ponthatárokkal és rendkívül rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves jubileumi tanévét ünneplő magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Szeretnének még tovább fejlődni Érsekvadkerten

Nool
-
 Ma 14:05Sport

A megyei I. osztályban az Érsekvadkert csapata a hatodik helyen fejezte be a 2020–2021-es bajnokság őszi szezonját. Négy mérkőzésük elmaradt. A szereplésről Szenográdi Pétert kérdeztük, aki 2018 júliusától játékos-edzőként van a csapat mellett.

Az AirPods Max is megkapta a teljes szétszedést

Az iFixit mutatta meg, hogy mi kerül ezen a fejhallgatón 235 ezer forintba.

Ausztriában júniusig meghosszabbítják a gazdasági válságtámogatásokat

Ausztriában fél évvel meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt folyósított gazdasági válságtámogatásokat - jelentette be Werner Kogler alkancellár szerdán Gernot Blümel pénzügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Két új mintabörtön épül Ukrajnában

A két új vizsgálati fogház a tervek szerint Kijev és