Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kilenc százalékkal esik idén a világgazdaság olajfelhasználása

444.hu
-
  Ma 18:24 Gazdaság

Az OPEC számolt, és erre jutott. Az euroövezet 8 százalékos gazdasági visszaesésére számítanak.

Katy Perry babapocakja jól megnőtt: fürdőruhában kapták lencsevégre

Femina
-
  Ma 18:20 Bulvár

Katy Perry a nyáron hozza világra első gyermekét.

Identitásunk finomítása végett fontosak a múlt részletei

Gondola
-
  Ma 18:12 Belföld

Történelmi múltunk aprólékos és szisztematikus feldolgozása nélkül "nem tudhatjuk, kik is vagyunk valójában és merre tartunk az egyre inkább elszemélytelenedő világunkban" - mondta az Alkotmánybíróság elnöke Juhász Imre alkotmánybíró Fiume - egy középkori város és kikötő a hatalmi érdekek metszéspontjában című könyvének bemutatóján…

Hova utaznak idén a kecskemétiek?

Hiros
-
  Ma 18:04 Megyei

Jelentősen megnőtt a belföldi úti célok iránti kereslet idén nyáron. A koronavírus járvány miatt az egyik kecskeméti utazási irodában tavalyhoz képest négyszeresére nőtt az itthonra foglalt júniusi utazások száma. Vannak azonban olyanok is, akik mégis külföld mellett döntöttek a nyáron. 

Idén is kiosztották a Kincses Kultúróvoda díjakat

Idén is kiosztották a Kincses Kultúróvoda díjakat. Fülöp Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkára hétfőn ellátogatott a pályázat békéscsabai nyertes óvodájába.

Még sem lesz idén világbajnokság

Beol
-
  Ma 17:15 Sport

A koronavírus–járvány kiszámíthatatlansága miatt a WAKO kick-box világszövetség törölte a versenynaptárból a 18 éven aluliak világbajnokságát.

126 Fidesz-csicska szavazta meg Orbán diktatúraépítését: Süli János is

Ez a lényeg
-
  Ma 17:09 Vélemény

Ismét bebizonyosodott: Süli János nem a paksi embereket, hanem Orbánt szolgálja.

126 Fidesz-csicska szavazta meg Orbán diktatúraépítését: Potápi Árpád János is

Ez a lényeg
-
  Ma 17:09 Vélemény

Orbán bonyhádi csicskája nem minket képvisel, hanem a felcsúti miniszterelnököt.

Pentelei Molnár János remekművei a Boda-gyűjteményben

Montázs Magazin
-
  Ma 15:51 Megyei

Pentelei Molnár János remekművei a Boda-gyűjteményben címmel nyitja meg új kiállítását a Kecskeméti Katona József Múzeum a Cifrapalotában (6000 Kecskemét, Rákóczi út 1.) 2020. július 16-án, csütörtökön, 17.00 órakor. A kiállítást rendezte és megnyitja: Osztényi Éva Gizella művészettörténész (Kecskeméti Katona József Múzeum…

Tombol a koronavírus Romániában - telibe kapták a második hullámot

Romániában továbbra is gyorsuló, napi 600 új esetet meghaladó ütemben terjed a koronavírus-járvány, kedden a kórházban kezelt fertőzöttek száma is meghaladta az áprilisi első csúcsot.

Javában zajlik az aratás: ebben a megyében biztos nem lesz rekordtermés idén

A szélsőséges időjárás ellenére is közepes termés várható a vetésterület legnagyobb részét képező őszi vetésű kultúrákban Jász-Nagykun-Szolnok megyében - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) megyei elnöke kedden Szolnokon, aki abban bízik, hogy az aratás ideje alatt nem lesz további esőzés.

Összekeverték a rendelést, nem azt kaptam, amit kértem

Bama
-
  Ma 15:26 Belföld

Házhoz rendeltem a vacsorát a héten. Hétköznap volt, nem péntek vagy szombat, amikor tudom, hogy igazán nagy üzem van az éttermekben és a kihordóknál is, így végképp nem tudtam elfogadni, ami történt, írta olvasónk.

Két év után kapták el a vámospércsi autótolvajt

Cívishír
-
  Ma 15:19 Megyei

A moldáv férfi beismerte tettét.

Áder János köztársasági elnök fogadta a Zrínyi két tizedik osztályos tanulóját

Két zrínyis diák is bejutott idén a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj országos döntőjébe. A tanulók a Tisza és a Bodrog mikroműanyag-szennyezettségét kutatta. A tizedik osztályos diákokat Áder János köztársasági elnök is fogadta a Sándor-palotában.