Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rossi 23 nap után gyógyult meg a koronavírusból: ide vezetett a kapitány első útja

Siet haza a gyermekeihez Marco Rossi (56), a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya, aki több mint három hét, egészen pontosan huszonhárom nap után elhagyhatta a karantént. A szakemberről még a november 12-én rendezett, Izland ellen 2-1-re megnyert Európa-bajnoki pótselejtező előtt néhány nappal derült ki, hogy…

Új adót kell fizetniük 2022 után az új lakástulajdonosoknak Óbudán

HírTV
-
 Ma 17:10Vélemény

A kerület első embere azzal indokolta döntését, hogy az önkormányzat így szeretne fellépni az ingatlanspekuláció ellen.

Egy óra ebből suli után, és gyermeked jobban teljesít

Egy friss kutatás szerint, azok a gyerekek, akik iskola után legalább egy órát mozognak, a nap többi részében sokkal jobban tudnak koncentrálni. 

Párizs lazít: hosszú idő után újra megnyílik az Eiffel-torony

A színházakba, mozikba és múzeumokba is visszatér hamarosan az élet. A Párizs lazít: hosszú idő után újra megnyílik az Eiffel-torony bejegyzés először VIP-én jelent meg.

A közmédia vezetői a kiszivárgott hangfelvételek után azt állítják, semmilyen politikai nyomásgyakorlásnak nem hajlandó…

444.hu
-
 Ma 16:42Színes

Szél Bernadett kérdezte meg, mit léptek azután, hogy hangfelvételen derült ki (ami már addig is nyilvánvaló volt): pártpolitikai alapon kaptak utasítást az ott dolgozók.

Végtelenül ciki lesz a Szájer-ügy után Orbán mellé állni Brüsszelben

„Kártyavárként omlik össze az az egyharmadnyi néppárti támogatás, amit Orbán köré tudtak kovácsolni eddig. A Deutsch-botrány után a kereszténydemokrata eszménykép naturális megsemmisülése ugyanis még a maradék tekintélyétől is megfosztja Orbánt és a Fideszt. Végtelenül ciki lesz Orbán mellé állni a jövőben ezekben a vitákban. Azaz…

Verstappen magyarázza, amit a baleset után mondott

Félreértettek – mondta Max Verstappen bahreini megjegyzése kapcsán. Ő csak azt akarta illusztrálni, hogy egy versenyzőnek tisztában kell lennie a veszélyekkel: a 60-as években sem lépett vissza senki.

Kötelező drogteszt jöhet a parlamenti képviselőknek a Szájer-ügy után

A parlament és a kormányzat tagjainak kötelező és rendszeres drogtesztelését kezdeményezik jobbikos képviselők.

A Jobbik rendszeres drogtesztre kötelezné a képviselőket Szájer botránya után

Bízik a Jobbik abban, hogy a drogesztekre vonatkozó javaslatát támogatják a kormánypártok, nem bújnak „az álkereszténység árnyékába”.

Az EU nagyon erőlteti, hogy Biden megválasztása után Amerika béküljön ki velük

Az Európai Uniónak és az Egyesült Államoknak meg kell oldalnia a kereskedelmi nézeteltéréseit, miután Joe Biden január 20-án átveszi a hatalmat Amerikában, és ezzel egy új transzatlanti megközelítést hoz majd.

Beomlott az Arecibo Obszervatórium, 57 év után végleg befejezhetik megfigyeléseket a csillagászok

Az elmúlt években már rengeteg alkalommal fennállt az omlásveszély a Puerto Ricóban található Arecibo Obszervatóriumban, kedden azonban megtörtént a katasztrófa, melynek következtében örökre bezárhat az egyik leghosszabb ideje működő csillagvizsgáló.

Este nyolc után ellenőriztek

Este nyolc után ellenőriztek Zsaru Magazin2020. 12. 02., sze - 14:53 Fokozott belvárosi közterület-ellenőrzést hajtott végre november 19-én 20 óra után a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársaival, valamint a Magyar Honvédség katonáival közösen.

Barátok közt-kvíz: tudod, mi volt Berényi Miklós legismertebb beszólása?

Nyolc kérdés és válasz, ami már része a magyar történelemnek is.