Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezek az adatok kellenek az orvosi igazoláshoz

A személyi kedvezmény a személyi jövedelemadóból vehető igénybe. A háziorvosoknak, szakorvosoknak, a tavaly kiállított személyi kedvezményre jogosító igazolásokról 2020. január 31-éig kell elektronikusan adatot szolgáltatniuk a NAV-nak.

A személyi kedvezményhez szükséges orvosi igazolásról adatot kell szolgáltatni

A személyi kedvezmény a személyi jövedelemadóból vehető igénybe. A háziorvosoknak, szakorvosoknak, a tavaly kiállított kedvezményre jogosító igazolásokról 2020. január 31-ig kell elektronikusan adatot szolgáltatniuk a NAV-nak. Személyi kedvezményre az jogosult, aki a súlyos fogyatékosságnak minősülő betegségekről szóló…

Kórházszövetség: béremelés kell, de a betegellátás biztonsága ne kerüljön veszélybe

HVG
-
  Ma 12:41 Gazdaság

Egy héttel azután, hogy a Magyar Orvosi Kamara nyilvánosságra hozta, szerinte mennyit kellene keresniük az orvosoknak, a kórházszövetség is állást foglalt.

Télen is járőrözni kell a Tiszán

Magyar Szó
-
  Ma 12:33 Külföld

Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők – jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Szegeden.

Focirajongó husky miatt kellett leállítani a Magyar Kupa meccset

Kutyafan
-
  Ma 12:25 Állatvilág

Aranyos jelenetsor szakította meg a Sárisáp-Esztergom Magyar kupa meccset, mikor egy négylábú a játékosok közé szaladt nagy örömmel. A Sárisáp – Esztergom (2-1) Magyar kupa meccs ugyanúgy kezdődött, mint a forduló összes többi találkozója, aztán egy nem szokványos jelenet szakította félbe a meccset: tizenkettedik…

Az uniós klímastratégia költségeit a legnagyobb szennyezőknek kellene fizetniük

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:19 Gazdaság

Az intézkedések egyetlen tagállamban sem járhatnak aránytalanul nagy költségvetési teherrel, és nem hátráltathatják a gazdasági növekedést – jelentette ki Varga Mihály.

Már nem kell csótányos pizzát ennie, bezárták az undorító pizzasütőt

Borzalmas állapotok uralkodtak egy budapesti házhozszállítós pizzériában, be is csukta a Nébih.

Rákóczi Szövetség: az elmúlt 30 évben több mint 100 ezer középiskolás utazhatott a határon túlra

Az elmúlt 30 évben több mint 100 ezer középiskolásnak teremtett lehetőséget a Rákóczi Szövetség azt célzó programja, hogy a nemzeti ünnepeken utazhassanak - mondta Csáky Csongor, a szervezet elnöke kedd reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió közös műsorában.

10+1 dolog, amit nem kellene hűtőben tárolnod

Bien
-
  Ma 12:02 Otthon

Néha még a gyakorlott háziasszonyok is rácsodálkoznak, hogy egy-egy terméket nem érdemes vagy nem szabad hűtőszekrényben tárolni, pedig ők...

Tovább kell bővíteni a lakásépítési kapacitást

Idén a lakásépítési ágazatot kell helyzetbe hozni.

Ha Manchester United-drukker, ezt feltétlenül be kell szereznie

Blikk
-
  Ma 11:59 Foci

A Manchester United rajongói most először megépíthetik és a polcukra tehetik az Álmok Színháza, az Old Trafford különleges és valósághű LEGO®-mását.

A vízügy simán hagyott volna többszáz halat kínok között elpusztulni Siófok kellős közepén, de aztán észbe kaptak

Úgy eresztették le a Sió-csatorna vizét, hogy nem érdekelte őket, hogy állatok is élnek benne. De ekkor jöttek a helyi lakosok és horgászok, aztán szinte csoda történt.

Milyen orvosi igazolás kell a jövedelemadó-kedvezményhez?

A személyi kedvezmény a személyi jövedelemadóból vehető igénybe.

Ez kell ahhoz, hogy 500 km/órával száguldhass

Vezess
-
  Ma 11:37 Autó-motor

Az amerikai Hennessey hamarosan piacra bocsátja a világ leggyorsabb autóját. A Venom F5 karbon utasfülkéje elképesztő technológiai csoda.

Jelenleg nem kell a plusz munkaerő a Mercedes-gyárba

Baon
-
  Ma 11:30 Gazdaság

A Mercedes-gyár felmondta egyes munkaerő-kölcsönző cégekkel a szerződést, mert jelenleg nem tartanak igényt a kölcsönzött dolgozókra – értesült szerkesztőségünk.