Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 381 hír

A munkát elkezdtük, azonban még közel sem vagyunk a végén!

ma7.sk
-
 Ma 20:13Gazdaság

Fordulóponthoz érkezett a Baross-pályázatok legutolsó köre, a 2019 decemberében meghirdetet Baross-19-Kkv/Kmg kiírás, amely elsősorban a kis- és középvállalkozókat (Kkv) beleértve a mezőgazdászokat célozta meg. Amint Iván Tamástól, a Baross Alapítvány igazgatójától megtudtuk, a pályázati kör végénél járunk, lassan az összes pályázóhoz…

Irán: arrogánsak, megalázók és figyelemre sem méltók az atomalku megmentését célzó javaslatok

A bécsi tárgyalásokon tett javaslatok jobbára arrogánsak, megalázók és figyelemre sem méltók - jelentette ki Irán legfőbb vallási és politikai vezetője a múlt héten Bécsben megkezdődött, az iráni atomalku megmentését célzó többhatalmi egyeztetésekről.

Felsrófolta az AutoWallis célárát a Concorde

vg.hu
-
 Ma 18:24Pénzügy

A brókercég továbbra is felhalmozásra ajánlja az autós társaság részvényeit.

A népegészségügyi célú onkológiai szűrővizsgálatokat újra leállítják

Újra leállítják a népegészségügyi célú onkológiai szűrővizsgálatokat, erről a 444.hu írt először. Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének egyedi utasítása szerint erre a koronavírus-fertőzöttek magas száma miatt van szükség. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, az életmentő beavatkozásokat továbbra is…

Védelmi célból kezdte el feltörni a szervereket az FBI

Szerverek százait töri fel alapvetően értesítés nélkül az FBI, hogy törölje az azokon lévő hátsó kapukat.

Túl szexi! Botrány lett Ausztráliában a hadihajó pikáns felavatásából

Ahelyett, hogy egy fúvószenekar méltóságteljes indulókkal avatta volna fel az ausztrál flotta új hadihajóját, egészen döbbenetes módon twerkelő táncoslányok vonaglották körbe az új járművet.

Gejmzilláék a Blast Premier után a Flashpoint RMR versenyét célozták meg

Esport 1
-
 Ma 17:30Gaming

Az idei első európai RMR versenyért küzdenek gemjzilláék.

Hernádi Zsolt: Már látjuk a fényt az alagút végén

A Mol megtartotta éves közgyűlését, mely után Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató tájékoztatta a sajtót a a főbb irányvonalakról és a jövőbeni tervekről. Hernádi szerint a magyar olajipari óriás jól reagálta le az elmúlt év soha nem látott kihívásait, s így az eddigi várakozásoknál is magasabb Ebitda-val zárta a tavalyi évet. A vezérigazgató úgy gond

Céláremelés érkezett az AutoWallisra

Az AutoWallis tavalyi évre vonatkozó gyorsjelentését, illetve a mai sales reportot követően friss elemzést készített a Concorde a cégről, az elemzőház ajánlása továbbra is vétel, a célárát pedig felemelte 142 forintra, ami közel 37 százalékkal magasabb, mint a mostani árfolyam.

Gulyás: a cél, hogy minél többen oltassák be magukat

Az a cél, hogy minél többen oltassák be magukat, és ha sikerül a kieső Janssen-vakcinákat pótolni, május végére mindenkit beolthatnak, aki regisztrált - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Férfi kosár: Újabb lépéssel a cél felé

A hazai pályán nagy különbséggel megvert Bonyhádhoz látogattunk. Mindenképp győzni szerettünk volna, hogy ne kelljen harmadik meccset játszani, így több időt tudtunk volna a regenerálódásra és a következő ellenfelünkre való felkészüléssel tölteni. - a CKE Facebook oldalának beszámolója

Hungrail: a logisztikai iparág fejlesztésénél is figyelembe kell venni az uniós célkitűzéseket

A logisztikai iparág a vasúttal együttműködve veheti ki részét a klímasemleges gazdaság megvalósításából a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület szerint.

Hungrail: a logisztikai iparág fejlesztésénél is figyelembe kell venni az uniós célkitűzéseket

A logisztikai iparág a vasúttal együttműködve veheti ki részét a klímasemleges gazdaság megvalósításából a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület szerint.

Az ukrán piacon csak év végén jelenik a meg a koronavírus-vakcina

A közeljövőben a koronavírus elleni vakcinák nem jelennek meg Ukrajna szabad piacán. Az ilyen gyógyszerek szállítása csak 2021 novemberében lehetséges – jelentette ki David Arahamia, a Nép szolgája párt vezetője a Legfelső Tanácsban az egyik ukrán tévécsatorna adásában. "Bármely kereskedelmi társaság, amely megtalálta, hol…

Napi horoszkóp 2021. április 16.: ne hagyjuk, hogy a félelmeink visszatartsanak a céljainktól

Ha elég magabiztosak vagyunk, akkor a nehezítő körülmények dacára is sikert érhetünk el. Napi horoszkóp következik péntekre.