Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tájépítész patások - Növényevő állatokkal a permafroszt olvadása ellen?

Ecolounge
-
  Ma 00:54 Tudomány

Az Oxfordi Egyetem kutatói úgy vélik, nagytestű növényevő állatok betelepítésével helyre lehetne állítani az egykori északi-sarki mamutlegelők ökoszisztémáját, és mérsékelni lehetne a globális felmelegedés hatásait. A terv gazdaságilag is életképesnek tűnik.

Németországban kimutattak három újabb koronavírusos megbetegedést

Három újabb esetben mutatták ki az új típusú koronavírus okozta megbetegedést Németországban, mindet Bajorország tartományban, a bizonyítottan fertőzöttek száma így négyre emelkedett – közölte kedden késő este a tartományi egészségügyi minisztérium. Mindhárman ugyanannál a vállalatnál dolgoznak, amelynél az első beteg, aki egy…

Szigorúbban fog fellépni a GDPR megsértése ellen az EU

SG
-
  Tegnap 23:28 Infotech

Az európai állampolgárok egyre jobban ismerik a jogaikat, míg a vállalatok egyre többször emlegetik az adatvédelmet érvként az ügyfeleikkel való egyeztetések során.

Dzsudzsákot keresték ugyan, de már „nem topcsapatok, nem topligákból”

444
-
  Tegnap 22:57 Foci

Menedzsere szerint a válogatott kapitánya valószínűleg marad az Emírségekben, mert ott megbecsülik. És Európából amúgy sem keresték.

Doom Eternal: a Doom Slayernek nem kellenek a mikrotranzakciók

theGeek
-
  Tegnap 22:53 Gaming

Az id Software játéka, a Doom Eternal semmilyen mikrotranzakció sem tartalmaz majd, az indoklás pedig pikírt (de jogos!). Hugo Martin, az id Software kreatív rendezője szokatlan helyen árulta el, hogy a Bethesda kiadásában érkező játékban semmilyen pay-to-win mikrotranzakció nem lesz. Nem egy interjúban mondta ezt el, és nem is egy…

Ingyenes a Dying Light: Bad Blood… de nem mindenkinek!

A Techland talán ezzel a lépéssel szeretné csillapítani a Dying Light 2 elhalasztása körüli kedélyeket. A lengyel csapat nemrég beállt a halasztók közé: eddig ugyanis a tervek szerint tavasszal jött volna a második rész, ám a Techland meghatározatlan ideig eltolta a parkour-túlélő horror játékot. (Gyanítjuk, hogy a next-gen konzolok, a PlayStation

Németországban kimutattak három újabb megbetegedést

Három újabb esetben mutatták ki az új típusú koronavírus okozta megbetegedést Németországban, mindet Bajorország tartományban, a bizonyítottan fertőzöttek száma így négyre emelkedett – közölte kedden késő este a tartományi egészségügyi minisztérium.

Resident Evil 8: Kiszivárgott néhány részlet a karakterekről, a kameranézetről és az ellenfelekről

IGN
-
  Tegnap 22:36 Gaming

A Resident Evil 7 méltó utóda lesz? Nemrég arról értesültünk nem hivatalos forrásból, hogy a Resident Evil 8 már gőzerővel készül, és újabb szivárgások a játék karaktereiről és kameranézetéről is árulkodtak.

Koronavírus: Három újabb megbetegedést mutattak ki Németországban

Mandiner
-
  Tegnap 22:34 Külföld

Mindhárman az első beteg munkatársai.

Németországban kimutattak három újabb koronavírusos megbetegedést

Mindhárman ugyanannál a vállalatnál dolgoznak, és egy kínai kolléganőjüktől kapták el

Járóka Lívia: Nem múlhat el év, hogy ne emlékezzünk meg tragédiánkról

A roma áldozatokról tartottak megemlékezést az Európai Parlamentben a holokauszt nemzetközi emléknapján.

Nyert a Bonn, már nem juthat tovább a Falco

Ugytudjuk
-
  Tegnap 22:20 Megyei

A félidőben még a Dijon vezetett, de a harmadik negyedet elszúrták a franciák.

Nézőpont: a vártnál is jobban szerepelt a győri választáson a Fidesz jelöltje

A várakozásoknál is jobban szerepelt a Fidesz győri jelöltje az időközi választáson – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport ...

Koronavírus: Németországban kimutattak három újabb megbetegedést

Három újabb esetben mutatták ki az újtípusú koronavírus okozta megbetegedést Németországban, valamennyit Bajorország tartományban, a bizonyítottan fertőzöttek száma így négyre emelkedett – közölte kedd késő este a tartományi egészségügyi minisztérium.