Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 446 hír

A tömegbaleset után újra járható az M5-ös

Szeged közelében előbb három kocsi és egy kamion, majd újabb három ütközött össze. Öten megsérültek.

Nem járt elvonóra, ezért folytatják a kábszeres férfi bírósági tárgyalását

Beol
-
  Ma 06:19 Baleset-bűnügy

Egy 41 éves kevermesi férfinél két éve drogot találtak. A vádemelést egy évvel elhalasztották, hogy elvonóra menjen. Mivel ott nem jelent meg, folytatják a tárgyalást.

Szigorodtak a Babaváró hitel feltételei! Kik járnak ezzel rosszul?

Bankmonitor
-
  Ma 05:48 Gazdaság

2020. januárjától a Babaváró hitel egyik feltétele, a 3 éves Tb jogviszonyra vonatkozó előírás szigorodott, ugyanis egy korában elfogadható biztosítotti kategória megszűnt. Kiket érinthet a változás? A Babaváró hitel egy igen kedvező hitelkonstrukció, ugyanis a futamidő alatt születendő gyermekek számától függően kamatmentesség és…

Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya

Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 01. 21., k - 03:03 Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az M5-ös autópályán Szeged közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

Olyat emelt árban az Ionity gyorstöltő hálózat, hogy akár benzinessel is olcsóbb lenne járni, ha náluk lehetne csak tölten…

Durván megemelte árait az elektromos autók töltőpiacának egyik meghatározó szereplője. – írja a hvg.hu Az Ionity hálózata hatalmas teljesítménnyel képes…

Kiborult Bessenyei Ferenc özvegye Márki-Zayra

Botrányba fulladt Hódmezővásárhelyen Márki-Zay díjátadó ünnepsége, vasárnap. A polgármester beszéde után ugyanis a Promenád beszámolója szerint Élthes Eszter, Bessenyei Ferenc özvegye bejelentette: a díj alapításakor a tőle kért engedélyt a név használatára visszavonja a várostól.

Négy új járatot indít Szentpétervárról a Wizz Air

Négy új járatot indít nyáron Szentpétervárról a Wizz Air magyar hátterű légitársaság - közölték hétfőn orosz hírügynökségek.

„Az elvtelenségbe tartó járaton nincs végállomás”

Magyar Hang
-
  Tegnap 20:06 Belföld

Egyesülhet az LMP és a Párbeszéd? Megkérdeztük, mit szólna ehhez a zöldpárt három korábbi társelnöke, Szél Bernadett, Schiffer András és Hadházy Ákos.

A Lexus elképzelte, milyen járművekkel közlekedhetnénk a Holdon, ha már ott élnénk

HVG
-
  Tegnap 20:03 Infotech

A Lexus több olyan koncepcióképet készített, melyeken a holdi körülményekre tervezett járművek láthatók, és amelyeket emberek használhatnának, ha benépesítették az égitestet.

Négy új járatot indít Szentpétervárról a Wizz Air

Négy új járatot indít nyáron Szentpétervárról a Wizz Air.

Sikeres a Lázár Ervin Program

Győr Plusz
-
  Tegnap 19:57 Megyei

A programnak köszönhetően szociális helyzettől és lakhelytől függetlenül, minden 1-8. évfolyamon tanuló diák, évente egyszeri alkalommal ingyenesen juthat el színházi, tánc és cirkuszi előadásokra. A Győri Nemzeti Színház is csatlakozott a programhoz, ennek köszönhetően a régióból pontosan 6458 általános iskolás A padlást, vagy a Pál utcai fiúk…

Öt év börtön után belga gyerekekből muszlim terroristákat képző muszlim prédikátort a belga állam egy általános iskolá…

Origo
-
  Tegnap 19:08 Külföld

Saját bevallása szerint a börtönben tovább radikalizálódott. Az sem világos, 10 év helyett miért engedték ki hamarabb.