Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Kitörhet a harmadik világháború a milliárdosok szerint

OLKT
-
  Ma 10:35 Belföld

Kevesek által ismert Jack Ma,az Alibaba milliárdos alapítója, a világ huszonnegyedik leggazdagabb embere attól tart, hogy a jelenleg is zajló technológiai forradalom lehet majd a harmadik világháborút kirobbantó tényező.  Nézeteit osztja Elon Musk a Tesla alapítója, aki szintén hangot adott már aggodalmának, miszerint a kormányok között egyre…

Családi események Hódmezővásárhelyen

infoVáros
-
  Ma 10:33 Megyei

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

Valami nagyon fontos hiányzik ezekről a képekről - Egyszerre bizarr és félelmetes

Femina
-
  Ma 10:16 Életmód

Egy iráni zenemegosztó teljesen átformálja az összes album borítóját, amelyen női énekesek szerepelnek. Szomorú, és szinte hihetetlen, amit művelnek.

Újabb oktatási káosz – Őrület, nem tudni ki dönti el, hogy mehet-e iskolába a gyerek

Városi Kurír
-
  Ma 09:04 Belföld

Külön fejezetet kapnak az óvodák a készülő új Nemzeti alaptantervben (NAT). Úgy tudjuk, az erről szóló tervek több szakmai fórumon – a Köznevelés-stratégiai Kerekasztalon, illetve a Köznevelési Szakértők Országos Egyesületének október 19-i keceli konferenciáján – is elhangzottak, írja a Népszava. Óvoda, vagy iskola? Az Emberi Erőforrások…

Felvételi: nagy hiba a nyelvvizsga hiánya

Behír
-
  Ma 08:27 Belföld

A létszám főleg az egészségügyi és a pedagógusképzésben zuhanhat.

Csődbe viszi a tisztákat a feketézés

Több milliós kárt okozhatnak az illegális gyümölcspárlatokkal

Hiánypótló kezdeményezés, jön a Sportmarketing Díj!

Carrie
-
  Ma 07:57 Életmód

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén

Hogyan mehetsz biztosra az ötös lottón? Mutatjuk!

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy a teljes fizetésedből és minden megtakarított pénzedből lottószelvényt veszel és a sok-sok szelvénnyel nagy eséllyel elviszed a milliárdos főnyereményt? Mások ellenben úgy csinálják, hogy összeállnak sokan, és együtt vásárolnak rengeteg szelvényt, ezzel jelentősen megnövelve nyerési esélyeiket. De…

A kocsmai stílus nem fedheti el az érdemi gondolat hiányát

Ez nem egy cirkusz, hanem a Parlament, azé az országé, amelyet a legjobban szeretünk – értékelt Dömötör Csaba.

Ennyiért árul készételeket a Fornetti milliárdos atyja

Nosalty
-
  Tegnap 22:13 Színes

A Fornetti sokéves, sokmilliárdos sikerén felbuzdulva az alapító most ételautomaták üzemeltetésébe kezdett - készételeket kínál az éhes tömegek számára.

Hiánypótló: megérkezett a herejacuzzi

Blikk
-
  Tegnap 21:36 Bulvár

Egy baráti társaság beszélgetésében csak jó viccnek indult, ám később arra az elhatározásra jutottak, megvalósítják a herejacuzzit.

Még ha nem is ő az első, aki kimondja, hiányzol

LuxiMagazin
-
  Tegnap 21:05 Életmód

Egyszer olvastam valahol, hogy az a különbség  férfiak és nők között, hogy a nők rögtön érzik, de egy férfinak időbe telik, hogy felismerje, ilyenkor hiányzik neki a másik. Elkezdtem azon tűnődni, miért szakítanak egymással az emberek? Az idő múltával jön egy másik kapcsolat, aminek ugyanúgy vége lesz. És mindig 2 szív törik össze. Egotól…

A milliárdos eladások még váratnak magukra a magyar aukciókon

24
-
  Tegnap 20:02 Kultúra

Pár éve Londonban még mosogatófiúként dolgozott, ma már árveréseket szervez.

Döntött a Kúria, lehet népszavazást tartani a 120 milliárdos csepeli stadionról

A Kúria szerint lehet népszavazást tartani arról, épüljön-e atlétikai stadion a Csepel-sziget csúcsán, ezért a bíróság hitelesítette az erről szóló népszavazási kezdeményezést.

Hiányzói nélkül nem bírt az ASE a Körmenddel

80:63-ra kikapott az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapata hazai pályán a Körmend együttesétől a bajnokság legutóbbi fordulójában. A négy sérült játékosát is nélkülöző paksiak remekül küzdöttek, de nem tudták legyőzni az idén még veretlen vasi alakulatot.