Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

Neves orvosszakmai elismerést kapott Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke

Beol
-
 Ma 18:33Belföld

A Magyar Rehabilitációs Társaság Vas Imre emlékérmet adományozott Kovács Ágnesnek, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége elnökének az orvosi rehabilitációs tevékenységet támogató, illetve a fogyatékos emberek érdekvédelméért végzett kiemelkedő munkássága elismeréseként.

December elejéig kapott hosszabbítást a TikTok-kitiltással kapcsolatos szankció

A Trump-adminisztráció ismét meghosszabbította a TikTok videómegosztó platform üzleti tevékenységének értékesítési határidejét az Egyesült Államokban a ByteDance számára, ahogyan az kiderült a Reuters

Uniós védelmet kapott egy magyar cseresznye

Nemrégiben felkerült a szomolyai rövidszárú fekete cseresznye az oltalom alatt álló eredetmegjelölések listájára az Európai Bizottság döntése nyomán. A jegyzékben olyan mezőgazdasági termékek és élelmiszerek szerepelnek, melyeket meghatározott földrajzi területen, elismert módszerekkel állítanak elő. Ezek mindegyike védelemben…

Bombameglepetés: eddig nyeretlen csapattól kapott ki otthon a Dortmund

A Bayern hátrányból fordított, Gulácsiék nyertek, és előztek a tabellán.

Gulácsiék és a Bayern győzött, a Dortmund otthon kapott ki a Bundesligában

Origo
-
 Ma 17:33Foci

A Freiburg Sallai Roland nélkül szerzett egy pontot Augsburgban.

Hasba rúgta a buszvezetőt, 6 hónap felfüggesztettet kapott

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt november 27-én, gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy férfit a Kiskőrösi Járási Ügyészség, aki hó közepén, a kiskőrösi buszpályaudvaron meglökte, rángatta és hasba rúgta az őt szabályosan leszállítani akaró buszvezetőt. 

Előzetest kapott a Doktor Balaton

A TV2 elkezdte komolyabban reklámozni új, napi sorozatát. Korábban arról volt szó, hogy a TV2 tavasszal indítja el a Doktor Balaton című napi sorozatát, de talán a most kiadott előzetes arra utalhat, hogy hamarabb is láthatják a nézők a Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Katalin és Sárközi Nagy Ilona

Rácz Jenő furcsa magyarázatot kapott a sztártól, de ez még semmi

Liner
-
 Ma 13:34Divat

A Konyhafőnök VIP sztárja és versenyzője frappáns módon próbálta kimenteni magát a kóstolásnál, de nem járt túl nagy sikerrel.

VAC bant kapott Krimz, a fnatic profi CS:GO játékosa

Ha csak annyit mondanánk, hogy VAC bant kapott a fnatic egyik sztárjátékosa, akkor valószínűleg első körben mindenki flushára gondolt volna, pedig ezúttal Freddy “Krimz” Johansson profilja esett áldozatul. A profi svéd játékos Steam oldalán most viszont a következő felirat fogad: A fury álnéven tevékenykedő Krimz profiljára a mai napon érkezett…

VAC bant kapott Krimz, értetlenül áll az egész közösség az eset előtt

Metabro
-
 Ma 12:20Gaming

Nem tiszta egyelőre, hogy véletlenül vagy jogosan jött a kitiltás.

ifj. Prózsa István: Igenis a magzatokért vívott küzdelem a mi küzdelmünk, a mi Istentől kapott feladatunk

Legalább olyan vehemenciával kell küzdenünk az élet védelméért, mint ahogy a másik oldal küzd az élet elpusztításának legális voltáért!

Megtalálták, szállást kapott a bahreini száguldó F1-kutya

M4 Sport
-
 Ma 11:30Forma1

A pénteki nap sztárja lett a pályán szaladgáló kutya Bahreinben – a rendezők helyzetjelentést adtak az ebről, és már nevet keresnek neki.

Pofátlanul drágán adta el egy brit celeb az ingyen kapott PlayStation 5-jét

Player
-
 Ma 11:13Gaming

James Taylor a Made in Chelsea című brit valóságshow sztárja. Nálunk egyáltalán nem ismert az ürge, de most már egy dolgot biztosan tudunk róla: a csávó egy igazi faszari.