Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ki kicsoda? - a Facebook és az Amazon.com alapítói testközelből

Mint az közismert Mark Zuckerberg, a Facebook és Jeff Bezos az Amazon.com alapítója. Mindketten világhírű, milliárdos amerikai üzletemberek, akiknek az ötlete megváltoztatta a világot. De vajon milyen emberek valójában és milyen lehet velük együtt dolgozni?

Hazudott Márki-Zay Péter az ingyenbuszokról

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a BKV-nak is köszönetet mondott, amiért Mercedes Citaro járművekkel segített a helyi óránkénti buszjáratok elindításában

Rappelős TikTokot indít a Facebook

Hamarosan előre gyártott beatekre te is freestyle istenségnek érezheted magad sok gyakorlással. A Facebook saját TikTok-klónjaival nem sikerült lenyomnia a TikTokot, úgyhogy ahelyett, hogy azt próbálnák folyamatosan másolni, míg végül előállnak valami sajáttal, inkább előálltak valami hasonló, de tök más dologgal, ami nagyon jól hangzik.…

Kilenc magyar márka mutatkozhatott be a Milano Fashion Weeken

Egy élőben közvetített runway show, valamint egy online kiállítás formájában kaptak lehetőséget legújabb alkotásaik megjelenítésére.

Ők voltak a 2021-es Golden Globe-gála legnépszerűbb tervezői, márkái

Hiába vártuk a jobb időkben reménykedve 2021-et, a harmadik hullámba csöppentünk. Ez sem akadályozta meg azonban Hollywood-ot, hogy a sztárok megadják a módját az ünneplésnek. Nézd végig galériánkat, hogy megtudd, kiktől választottak ruhát a tegnapi Golden Globe-gálára.

Pénteken markáns hidegfront érkezik, vegyes csapadékkal, hegyekben hóval

Most már szinte biztosan kijelenthető pénteken markáns hidegfront érkezik, előtte azonban tavaszias lesz az időjárásunk

Mi történt a magyar autópiacon? - Itt vannak a legnépszerűbb márkák

Februárban 10 892 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, 1,7 százalékkal kevesebbet, mint előző év azonos időszakában – közölte a Carinfo.hu, a DataHouse adatai alapján.

Matolcsy György: Magyarországnak az új évtized minden változását ki kell használnia

Az új évtized kockázatos lesz, és Magyarország csak akkor nyerhet, ha annak minden változását ki tudja használni - írta hétfőn közzétett írásában a Magyar Nemzeti Bank (Mnb) elnöke.

Márki-Zay Péter nem örül neki, hogy már a szavazás előtt pártot kell a civileknek választaniuk

A Telexnek beszélt erről Hódmezővásárhely polgármestere. Jobban örült volna, ha csak az esetleges választási győzelem után kellett volna vagy kellene a döntésüket közölniük.

Márki-Zay szerint Orbán leváltását veszélyezteti, hogy “összepártozzák” a civil jelölteket

Vasárnap közös közleményben jelentette be az ellenzéki együttműködésben résztvevő hat párt (Párbeszéd, DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP), hogy mind a 106 körzetben lesz előválasztás, és nem csak a pártok jelöltjei, hanem civilek is indulhatnak majd. Feltételként kötötték ki, hogy „a hatékony közös kormányzás érdekében” a civileknek előre…

Matolcsy György tíz éve hirdette meg, hogy az EU élére törünk

Matolcsy György tíz éve mutatta be a Széll Kálmán-tervet. A kormány akkor hirdette meg az összefogást az államadósság ellen, a közmunkaprogramot, de a rezsi befagyasztását is. A cél nagyra törő volt: az évtized közepére az EU éllovasa lesz Magyarország. Finoman fogalmazva, nem sikerült...

Matolcsy György tíz éve hirdette meg, hogy az EU élére törünk

Matolcsy György tíz éve mutatta be a Széll Kálmán-tervet. A kormány akkor hirdette meg az összefogást az államadósság ellen, a közmunkaprogramot, de a rezsi befagyasztását is. A cél nagyra törő volt: az évtized közepére az EU éllovasa lesz Magyarország. Finoman fogalmazva, nem sikerült...

Két vesztegetéssel is vádolják a Dózsa György úti baleset egyik okozóját

Nem vett részt a vesztegetési ügyében indult tárgyalásán a Dózsa György úti baleset egyik okozója. A napokban váltott ügyvédet, és ez lehetőséget adott neki erre. A vád szerint a férfi pénzzel akarta elintézni, hogy visszakapja jogosítványát és azért is fizetett, hogy a baleset után indult eljárást számára kedvezően befolyásolja.

Hazudott Márki-Zay Péter az ingyenbuszokról

A Magyar Nemzet érdeklődésére a Bkv közölte: ők nem adtak egyetlen autóbuszt sem Hódmezővásárhelynek, Márki-Zay tévesen jelölte meg őket adományozóként.