Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pogácsázós networking helyett zaj és őszinteség – Marketing COVID idején I.

A 2020-as év új kihívások elé állította a marketingszektort, a helyzet egészen egyedi és kreatív ötleteket hívott életre. De hol áll most a kommunikációs szakma? Az elmúlt év történései fényében mennyire és milyen téren változott a kreatív megoldások szerepe, a marketingtudatosság? A most először neves ügynökségi partnerrel közösen…

Tűz ütött ki egy besenyszögi lakóház melléképületében

Egy lakóház melléképületének egy részében ütött ki tűz Besenyszögön, a Chiovini Ferenc úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók áramtalanítottak és elzárták a gázt. Az egységek három vízsugárral és kéziszerszámokkal már körülhatárolták a tüzet. A munkálatok közben egy gázpalackot találtak.

A szexcsetelés egy mesterséges intelligenciával egyáltalán nem a jövő, hanem már a jelenünk

Telex
-
 Tegnap 22:26Infotech

Amit pár éve a Her című filmben láttunk, mára már valósággá vált: a flört, a párkapcsolat, sőt, a szex egy algoritmussal nemcsak hogy létezik, de sok ezren élnek is vele. Kicsoda vagy micsoda Xiaoice, miért szerelmes bele egy csomó kínai, és mitől lett antikommunista?

A kommunikációs szektor lehet a járvány nyertese – Marketing COVID idején II.

Jelentősen módosultak a tartalomfogyasztási szokások.

"Nagyon örülünk, hiszen egy erős lengyel csapatot győztünk le" - Gulyás István

Sport365
-
 Tegnap 22:14Kézilabda

Lékai Máté szerint a hét a hat elleni játékkal gondja akadt a csapatnak.

Tűz volt egy dunaszekcsői családi házban

Egy háromszobás családi ház egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek Dunaszekcsőn, a Zrínyi utcában. A mohácsi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek nem terjedtek át a tetőszerkezetre.

Valakinek nagyon bejött: elvitték az 1 milliárd dolláros nyereményt az amerikai lottón

Valószínűleg a világ egyik, ha nem a legboldogabb embernének érezheti magát az a szerencsés, aki megnyerte az amerikai Mega Millions 1,05 milliárd dolláros lottónyereményét péntek este.

Nagyon drága VR-headseten dolgozik az Apple

Origo
-
 Tegnap 20:47Infotech

Szövet borítja majd állítólag az első Apple VR-headsetet, ami nagyon magas vételárral jelenhet meg.

Nagyon merész, a kamerába tolta gömbölyű fenekét a magyar énekesnő

Ripost
-
 Tegnap 19:20Bulvár

Yvonne Dederick lányának a popsiját szinte semmi sem takarta.

Megérkezett az Android 11 az egyik népszerű Poco mobilra

GSMring
-
 Tegnap 19:04Mobiltech

A Xiaomi egy újabb mobiljára érkezett meg az Android 11 rendszer, mutatjuk, hogy melyik készülék tulajdonosai számíthatnak a frissítést jelző értesítésre az elkövetkezendő hetekben. Február elején lesz egy éve, hogy a Poco bemutatta a Poco X2 névre keresztelt készülékét, ami valójában egy átnevezett Redmi K30 lett. Majd ezt követően…

A Harvard Egyetem vezető csillagásza szerint néhány éve idegen űrhajó járt a Naprendszerünkben

ma7.sk
-
 Tegnap 19:00Külföld

Rendkívül érdekes, egyelőre médiafigyelmet alig kapó történet van kibontakozóban az Egyesült Államokban. Amerikai elnökválasztást, koronavírust és minden más egyebet elhomályosító hír lenne, ha tényleg kiderülne, bizonyítékaink vannak a földön kívüli élet létezésére, ahogy azt a Harvard Egyetem csillagásza állítja.

Pilát Gábor: Egy Férfi és egy Nő - Együttélés vagy párkapcsolat?

Life
-
 Tegnap 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Találtak egy nagyon ritka, felhő nélküli exobolygót

Előszőr bukkantak olyan jupiterszerű bolygóra amerikai csillagászok, amelynek megfigyelhető légkörében nincs felhő vagy ködpára. Felfedezésüket az Astrophysical Journal Letters című tudományos folyóirat januári számában mutatták be a Harvard és Smithonian Asztrofizikai Központ tudósai. A Wasp-62b névre keresztelt gázóriást először…