Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 267 hír

Aggodalom: nem biztos, hogy sokáig véd majd a koronavírus elleni vakcina

A Fehér Ház járványügyi főtanácsosa, Dr. Anthony Fauci szerint komoly esély van ar

Amerikai járványügyi főtanácsos: nem biztos, hogy sokáig véd majd a koronavírus elleni vakcina

A Fehér Ház járványügyi főtanácsosa, Anthony Fauci aggodalmát fejezte ki egy esetleges koronavírus elleni vakcina tartósságát illetően, szerinte esély van arra, hogy egy ilyen gyógyszer nem sokáig ad védelmet a vírussal szemben – írja a CNBC.

Miközben a radikális baloldal feldúlja Amerikát, George Clooney Trump elleni választási kampányba kezdett

A demokratáknak akar szavazókat szerezni. Korábbi feketék elleni rendőri erőszakokat sorol fel,

Június 23-án folytatódik a D. Trnka elleni fegyelmi eljárás

ma7.sk
-
  Ma 07:42 Határtalan

A Szlovák Főügyészség fegyelmi bizottsága kedd este június 23-ra napolta el Dobroslav Trnka volt főügyész kihallgatását. Erről Izsák Attila, a 3. fegyelmi bizottság elnöke tájékoztatott. Június 23-án, 12:30-tól további bizonyítékok kerülnek bemutatásra, hogy milyenek, a bizottsági elnök nem részletezte.

Máris sok dolga akadt a vízirendőröknek

Balaton.hu
-
  Ma 06:12 Megyei

A hétvégén több alkalommal is elsőfokú viharjelzésben kellett intézkedniük a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársainak. Szám szerint négyszer volt szükség a segítségükre, az északi és a déli parton is 2-2 alkalommal. Az északi part közelében egy vitorlást és egy horgászt sodort el a csónakjával az erős szél miatti hullámzás, míg a…

A zavargások tovább mélyítik az USA gazdasági válságát

Növekedés
-
  Ma 05:05 Gazdaság

Már megközelíti a 24 százalékot a valós munkanélküliségi arány az Egyesült Államokban a munkaügyi minisztérium adatai szerint, és ennél még rosszabb lesz a helyzet a több mint egy hete tartó utcai megmozdulások nyomán kialakult bizonytalanságban. Elemzők szerint egy másik kockázat a járvány újbóli belobbanása lehet.

Máris oda a 2020-as Gazdaságvédelmi Alap egyharmada

Portfolio
-
  Tegnap 23:16 Gazdaság

A kormány 154 milliárd forintot kötött le a Gazdaságvédelmi Alapból, vészesen fogy az idei keret. De elmondjuk azt is, miért is csinálja ezt a kormány.

Megtalálta a Huawei a YouTube utódját

HVG
-
  Tegnap 20:03 Mobiltech

Együttműködési megállapodást írt alá a Huawei és a világ második legnagyobb videómegosztójaként számontartott Dailymotion. Így a YouTube app nélkül maradt Huawei telefonokra ezután gyárilag rákerülhet a népszerű alternatíva. Kérdés, van-e élet a YouTube-on kívül, illetve hogy mennyire könnyű oda átszoktatni a felhasználókat.

Az égő kanócra öntöttek egy hordó olajat az USA-ban

Az amerikai társadalom már George Floyd halála előtt is robbanásközeli állapotban volt a koronavírus okozta válság miatt, az afroamerikai férfi megölése pedig úgy tűnik, hogy az utolsó lökést adta meg az elégedetlenkedő tömegnek. De mi vezetett idáig?

Ilyen lehet a Huawei kijelző mögé épített kamerás telefonja

NapiDroid
-
  Tegnap 19:56 Mobiltech

A Huawei már nagyban dolgozik az első olyan mobilján, ami kijelző mögé épített “láthatatlan” kamerával érkezik, és néhány nemrég kikerült szabadalmi iratból kiderült, hogy milyen is lehet ez a készülék. Valójában két mobil terve is szerepelt a Huawei által benyújtott dokumentumokban, de ezek előlapja teljesen megegyezik, csak a hátlapjuk más,…

Már embereken kezdik tesztelni az egyik koronavírus elleni vakcinát Oroszországban

Az orosz hadsereg ötven önkéntes katonán próbálja majd ki a Covid-19 betegség elleni szérumot.

BossLogic nem pihent: Máris összehozott néhány klassz plakátot az Öngyilkos Osztag Ayer vágásához

IGN
-
  Tegnap 18:51 Film

Megvannak a #ReleaseTheAyerCut első promóciós anyagai? Az ausztrál grafikus a #ReleaseTheAyerCut-mozgalomra reagálva már három olyan posztert is mutatott, amit szívesen látnánk bekeretezve a falunkon.

Morawiecki: Lengyelország győzelemre áll a járvány elleni harcban

ma.hu
-
  Tegnap 18:24 Külföld

Lengyelország több elemzésben is élenjáró, "olyan államként, amely a magányos haláltól mentett meg embereket".