Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így emlékezett a vásárhelyi Fidesz Trianonra (galéria)

A trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Fidesz-KDNP vásárhelyi szervezete. Több százan mentek el a gyertyagyújtásra a Szent István térre. Bálint Gabriella képviselő szerint csak az összefogásunknak köszönhető, hogy a méltatlan döntés után egy évszázaddal is magyarok maradtunk.

Nem engedtünk a fasisztáknak és a kommunistáknak sem, mondta az ügynökmúlttal vádolt fideszes polgármester

Index
-
  Tegnap 21:24 Belföld

Szita Károly a bizonyítékoknak sem engedett: kitart amellett, hogy visszaéltek az adataival.

A Szent István téri országzászlónál emlékezett a vásárhelyi Fidesz-KDNP

Promenad
-
  Tegnap 20:51 Megyei

A trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Fidesz-KDNP vásárhelyi szervezete. Bálint Gabriella képviselő szerint csak az összefogásunknak köszönhető, hogy az igazságtalan döntés után egy évszázaddal is meg tudtunk maradni magyarnak.

Mocskos beszéd szex közben? A neurológus válaszol, miért gerjedünk rá annyian

Femcafe
-
  Tegnap 20:30 Szex

A nők és a férfiak is egyaránt szeretik, ha partnerük olykor kármokodik szeretkezés közben - most az is kiderül, hogy miért.

Flaszter 89. – Deák téri gyilkosság: jó a Fidesznek a rasszizmus?

Magyar Hang
-
  Tegnap 20:00 Baleset-bűnügy

Dévényi István vendégei ezúttal Pápay György publicista és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója.

Balhé a Fidesznél: már kilenc gyanúsítottja van a kormánypárti képviselő korrupciós ügyének

Polt Péter elárulta, hol tart az ügy. Boldog István fideszes képviselő ügyében összesen kilenc gyanúsított van – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdésére. Az ügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekményekkel gyanúsítja Boldog Istvánt és társait. Eddig azt lehetett tudni, hogy Boldogon kívül öt…

Új platformon érkezik a friss Hyundai Santa Fe

Egy szóval sem említi a Hyundai közleménye, hogy generációváltást látunk, azt mégis kihangsúlyozzák, hogy a friss Santa Fe egy teljesen

Végre érkezik az Atari VCS konzol

TechWorld
-
  Tegnap 19:51 Gaming

Nagy erőkkel robbant be úgy két éve az Atari VCS konzol, azonban hiába a sikeres közösségi finanszírozási kampány, még mindig arra várnak a támogatók, hogy a termék megjelenjen. A retró külsejű, de modern hardvert kínáló konzol többször is késett, de az Atari végre megerősítette, hogy az első 500 támogatónak júniusban már elkezdik…

Tőkés László: Trianonra a válasz az autonómia

hirado.hu
-
  Tegnap 19:19 Belföld

Istennek adhatunk hálát, hogy nem jutott eredményre a homogenizáló román nemzetstratégia.

Ungváry: Ha a Fidesz újabb belső trianonokat akar, akkor hajrá

Index
-
  Tegnap 19:15 Belföld

Csonka önkormányzattal emlékezett Ferencváros Trianonra, ahol a történész mellett Baranyi Krisztina polgármester beszélt a trianoni gyászról.

Érkezik Európába a Nubia olcsó gamer mobilja

GSMring
-
  Tegnap 19:12 Mobiltech

Április végén mutatták be a Nubia Play-t Kínában, ami ha minden igaz az Európában is kapható lesz, Red Magic 5G Lite néven. Egy szerényebb és olcsóbb gamer mobilról van szó, de akárcsak a nagytesónál az 5G támogatás itt is adott. A Nubia Red Magic 5G egyébként nem olyan drága, mint a konkurencia hasonló tudású készülékei,

Konkrét válasz helyett inkább csak kioktatta Rétvári a kórházak felkészüléséről érdeklődő jobbikost

HVG
-
  Tegnap 18:34 Belföld

Hogyan készíti fel kormány a kórházakat a koronavírus várható őszi második hullámára? – tette fel írásbeli kérdését az emberierőforrás-miniszternek a jobbikos Lukács László György, akinek Kásler Miklós helyett Rétvári Bence államtitkár írta meg a választ, bár a konkrétumokat kihagyta belőle.

Varga Zoltán: szemfényvesztés a fideszes 13. havi nyugdíj

Ez a lényeg
-
  Tegnap 18:06 Vélemény

Szó sincs 13. havi nyugdíjról, ez az intézkedés szemfényvesztés, mert a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, az ütemezéssel és az összegekkel ez a lépés nem elég - mondta a Parlamentben Varga Zoltán, a DK képviselője.