Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem füstbe ment tervek – Ezt érdemes az e-cigarettáról és az IQOS-ről tudni

Egymilliárd ember dohányzik világszerte, ennyien növelik egy szívinfarktus esélyét a duplájára, egy stroke sanszát a másfélszeresére. Közülük évente 8 millióan halnak meg, hiszen a tüdőrákok döntő többségéért is a cigaretta felel. Jó tanács: aki nem dohányzik, az ne kezdje el, s aki már elkezdte, az hagyja abba – vagy váltsa ki! A legjobb a cigaret

Németország: Löw az Eb után távozik a válogatottól

A Német Labdarúgó-szövetség hivatalosan bejelentette, hogy Joachim Löw szövetségi kapitány a 2021 nyarán megrendezendő Európa-bajnokság után távozik a válogatottól.

Nem felejtik botrányát: Lori Loughlin lánya máris összeszólalkozott egy kommentelővel

Starity
-
 Ma 11:18Bulvár

Olivia Jade-et egyetemi botránya kapcsán találta meg egy kritikus kommentelő.

Fekete Dávid a börtöntől tart, Istenes Bence szerint a monogámia nem működik és más hírek

Gáspár Virág nem iszik alkoholt, hogy még többet fogyjon, Gáspár Győző szerint ő jobb külsejű férfi, mint amilyen jó nő Bea asszony. Hírösszefoglaló!

„A show javítása nem mehet a sport kárára”

Formula
-
 Ma 11:12Forma1

Jean Todt, az FIA elnöke támogatja a több izgalmat célzó újításokat az F1-ben, így a sprintfutamokat is – de csak akkor, ha mindezek nem mennek szembe a sport természetével és érdekeivel.

Ma még nem létező szakmákra kell felkészülniük az egyetemi hallgatóknak

Interjúnkban Tóth Ágnessel, a METU elnök-vezérigazgatóval beszélgettünk arról, hogy az elmúlt években hogyan változott meg az egyetemek funkciója.

Nem Mindegy, Miből Iszunk!

Végül így vagy úgy, de a legtöbb csomagolóanyag szemétként végzi.

Vettel: Az Astonnál nem az számít, hogy menő legyen az irodai fotel

Sebastian Vettel elismeri, kicsi csapatnak tűnik az Aston Martin a Red Bull és a Ferrari után, ám ennek előnyét is látja. Például abban, hogy náluk a lényegen van a hangsúly…

Nemény András rendkívül büszke Szombathely női vezetőire

Szombathely demokrata polgármestere nem csokoládéval és nem virággal ünnepelte a nőket, hanem olyan szavakkal, amelyek ezeknél sokkal többet érnek. 

A cipőddel kezdd, ha kitűnnél a tömegből: divatos tavaszi színek és fazonok, melyekkel nem maradsz észrevétlen

Retikül
-
 Ma 11:00Divat

A tavaszi cipődivat idén szemet gyönyörködtetően sokrétű, az élénksárga gumicsizmától kezdve a kis hegyes orrú, nyitott topánkáig számtalan fazonvariáció képviselteti magát benne. Még a letisztult formavilág is tartogat olyan különlegességeket, melyekkel az egész öltözék új szintre emelhető. Ehhez persze, néha ki kell lépni a komfortzónából, ám…

"Fél bejönni ebbe a faluba a vírus" – riport Kallósdról, ahol eddig nem volt koronavírus-fertőzött

HVG
-
 Ma 11:00Belföld

A sok fokhagyma, a helyi levegő, a hosszú bekötőút, a térerő hiánya – ezzel magyarázzák vicceskedve a helyiek, hogy Kallósdot miképp kerülhette el eddig a koronavírus. A zalai zsákfaluban fehér ibolyák és gatyás minityúkok között igyekeztünk utánajárni annak, hogy úszták meg eddig a fertőzést.

A szárnyaim megsérülhetnek, de ettől még nem törnek le, és a szépségükből sem veszítenek

Style
-
 Ma 10:59Életmód

Ma reggel még a reggelim is a földön landolt, a vizes pohárral egyetemben és ezt követően hosszú percekig csak álltam. Az a bizonyos „miért pont én” érzés előszeretettel integet felém és nem habozik maradni sem.

Soha nem örült így annak, hogy üres az üzlete

Haon
-
 Ma 10:57Belföld

Jól jött az egy nap haladék a virágosoknak, de így sem tudtak felkészülni a hirtelen zárlatra.

Vegyék tudomásul, hogy a Lajos nem kuplungos, Lali furfangos! Mint oly sokan, a bátor 133-ból

Lajosról manapság kezd terjedni, hogy hm….ööö….szóval… kalamol valami nála. Merthogy ritka ember az, aki szó nélkül benyalja, hogy neki ajándékozzák Európa egyik legnagyobb bankjának a harmadát.

Zsolnay Fényfesztivál nemzetközi fényfestő verseny

Fényesen tekintünk a jövőbe: meghirdetjük a Zsolnay Fényfesztivál nemzetközi fényfestő versenyét!  A koronavírus miatt tavaly elmaradt a pécsi Zsolnay Fényfesztivál, ám a szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. bízik benne, hogy idén visszatérhet az ország első és egyetlen fényfesztiválja. Ennek szellemében március 1-jén meghirdette a…