Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 356 hír

Négyes karambol a Budaörsi úton, mentők is érkeztek

A baleset helyszínére a mentők is kiérkeztek. Négy gépkocsi ütközött össze a XI. kerületi Budaörsi úton, a Nedecvár utca és a Zólyom köz közötti szakaszon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. (MTI)

Kéményseprő mentette meg az idős asszony életét Nagyigmándon

Éppen befejezte a munkát, amikor látta, hogy az asszony ájultan esik a földre.

Átugrotta a kerítést, életet mentett a kéményseprő a Komárom-Esztergom megyei Nagyigmándon

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Facebookon számolt be arról, hogy minden valószínűség szerint Molti László kéményseprő lélekjelenlétén múlott egy idős hölgy élete a Komárom-Esztergom megyei Nagyigmándon. A kéményseprő az egyik községbeli házban dolgozott, amikor észrevette, hogy a szomszéd ház udvarán…

Nagyjaink nyomában a Középső- Ipoly mentén

A Csemadok Nagykürtösi Területi Választmányának jóvoltából a Nagykürtösi járás magyar ajkú kilencedikes diákjai szeptember 18-án lehetőséget kaptak, hogy felkeressék a járás illetve a régió neves szülötteinek emlékhelyeit.

Jordan Peterson elvonóra ment

24
-
  Ma 09:40 Kultúra

A polkorrektség elleni kultúrharc hőse akkor kezdett el szorongásgátló szert szedni, amikor feleségét rákkal diagnosztizálták, arról szeretne most lejönni.

Drámai percek Mallorcán – Életet mentett a nyaraló mentős házaspár

Bors Online
-
  Ma 09:30 Színes

Csak el akart tűnni pár napra és kipihenni a cseppet sem unalmas munkáját Mallorcán

Nemzetközi gyakorlaton vett részt a Huszár önkéntes mentőszervezet

A napokban érkezett haza az IRONORE2019 nemzetközi gyakorlatról a HUSZÁR önkéntes mentőszervezet.

Fehérvár: A játékosok vevők a mentalitásomra – Marko Nikolics

NSO
-
  Ma 09:19 Foci

A Vaduz elleni kiesésről, a fiatal magyar játékosokról, Adrian Rusról, az állandó fejlődésről, a megváltozott elvárásokról, valamint saját jövőjéről is beszélt a Nemzeti Sportnak Marko Nikolics, a Fehérvár szerb vezetőedzője.

Tizenkét éves, papucsban ment világgá

A 12 éves Andrási Eugénia szeptember 20-án (azaz pénteken) délután ment világgá.A rendőrséget a VIII. kerületi gyermekotthon felügyelője értesítette, hogy neveltjük az intézményt engedély nélkül elhagyta. Andrási Eugénia azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.Andrási Eugénia körülbelül 168 centiméter magas,…

Négyes karambol a Budaörsi úton, mentők is érkeztek

Négy autó ütközött össze a XI. kerületi Budaörsi úton, a Nedecvár utca és a Zólyom köz közötti szakaszon - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Csaknem félezer migránst mentettek ki az utóbbi napokban a Földközi-tengerből

A líbiai haditengerészet csaknem félezer illegális bevándorlással próbálkozót mentett ki az utóbbi napokban a Földközi-tengerből hat művelet során – adta hírül pénteken a haditengerészet szóvivője.

Migránsok százait mentették ki a tengerből

Demokrata
-
  Ma 08:10 Vélemény

A migránsok különböző afrikai országokból indultak útnak.

Miközben a kormány templomokba tolja a százmilliókat, a motoros mentőknek Facebookon kell gyűjtést szervezni

Zsúrpubi
-
  Ma 08:00 Vélemény

A Facebook-posztot, amiben a Magyar Mentőmotor Alapítványnak gyűjtenek új motorra, néhány nap alatt rengetegen osztották meg. Megint egy olyan dologról van szó, ami egy normális országban egyszerűen meg sem történhetne, de ez itt Orbánisztán, és sajnos csak egy erős és büszke példa a sok közül.