Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 425 hír

Ligue 1: a Marseille győzelmével indult a forduló

NSO
-
  Tegnap 22:37 Foci

A Marseille 3–2-re legyőzte a Nimes-et a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójában.

Menekültek csoportjai indultak Európa felé Törökországban, miután egymásnak estek az oroszok és a törökök Szíriában

Még nincsenek az EU-ban. Görögország szigorú fellépést ígér a határain, miközben az Unió és az USA Törökországot nyugtatja. A törökök fenyegetőznek, hogy felmondják a meneköltügyi egyezményt az EU-val.

Márciusban indul a színházi évad a felújított füleki színházteremben

ma7.sk
-
  Tegnap 20:00 Színpad

Színpadi játék, zenés kabaré, meseszínház, komédia és musical egyaránt megtalálható a Füleki Városi Művelődési Központ színházi előadásainak márciusi repertoárján. A színház szerelmeseit egy hónap alatt öt előadás várja, melyek a Vi. Nemzetközi Színházi Fesztivál keretében valósulnak meg.

Az F1 biztosítékai nélkül el sem indul Ausztráliába a Ferrari

M4 Sport
-
  Tegnap 19:38 Forma1

A Ferrari csak úgy indul útnak Ausztráliába, ha a Forma–1 biztosítékot ad nekik arra, hogy minden rendben lesz velük a koronavírus miatt kialakult helyzetben, az Alpha Tauri pedig reméli, nélkülük nem rendeznek meg futamot.

Tárgyalássorozat indul az Unió és Nagy-Britannia kapcsolatrendszeréről

VG
-
  Tegnap 19:36 Külföld

Elsődleges fontosságú tárgyalási pontok közé tartozik a kétoldalú áru- és szolgáltatás-kereskedelem illetve a beruházási tevékenység.

Tömegével indultak meg szíriaiak az EU felé a törökök bejelentése után

Törökország nem tréfált! A török kormány pénteken hivatalosan is megerősítette, hogy nem képesek már a szíriai menekülteket feltartóztatni, ezért megnyitják a határaikat az Európa felé tartó szíriaiak előtt. Néhány órával később tömegével indultak meg a migránsok…

Erdogan már nem tartja vissza a menekülteket, újra áradat indulhat Európa felé

Ankara bejelentette, ezentúl nem áll módjában megállítani a Szíriából Európába tartó menekülteket. Nem kizárt, hogy a török nyilatkozat hátterében az áll, hogy Ankara a korábbinál nagyobb segítséget vár NATO-partnereitől. Az újabb incidens a török-orosz viszonyt is mérgezi.

Mutatjuk, hova túrázz márciusban!

Bama
-
  Tegnap 17:30 Belföld

Tavasszal nemcsak a természet, hanem a természetkedvelők is beindulnak. Baranya megyében pedig egymást érik a szebbnél szebb és érdekesebb helyek, amiket a teljesség igénye nélkül elővettünk, hogy kedvet csináljunk a kiránduláshoz.

Megrohanták a magyarok a patikákat is: indul a gyógyszerfelhalmozás?

Pénzcentrum
-
  Tegnap 17:04 Belföld

Ahogy korábban beszámoltunk róla, megindult a magyar lakosság körében a tartós élelmiszerek, háztartási cikkek felhalmozása. A koronavírus járvány miatt készlethiánytól vagy karanténtól tartva roham indult a boltokba. A különböző...

A címvédő csapata is indul a Debrecenben rajtoló Tour de Hongrie-n

Budapest - Krists Neilands csapata indulásával már hét World Tour-csapat részvétele biztos a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen.

Esővel indul a tavasz

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 5 és 14 fok között valószínű.

A Tour de Honrie tavalyi győztese idén is indul

24
-
  Tegnap 16:19 Sport

A tavalyi győztes is indul.