Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

KSH: márciusban 3,7 százalékkal nőttek a fogyasztói árak

Márciusban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. Egy hónap alatt átlagosan 0,7 százalékkal nőttek az árak - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Most tényleg óriási agrárpénzekre lehet számítani!

A következő hónapokban mintegy 600 milliárd forint értékű pályázati kiírás jelenik meg a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban.

Termelői piac digitális platformon

Online platformon köti össze közvetlenül a mezőgazdasági termelőket, kézműveseket és élelmiszer-előállítókat a fogyasztókkal a Digitális termelői piac program részeként március elsején elindított Közértplusz.hu. Az egyelőre tesztüzemmódban futó kezdeményezés garantálja, hogy minőségbiztosított termékek kerülnek a piacra. A projekt a…

Izmos lehet az idei nyár a hazai turizmusban

A hosszan tartó bezártság után óriási lesz az utazási kedv, a megtakarításaikat felhalmozó magyarok pedig hajlandóak lesznek többet is költeni a belföldi utazásuk során.

Hatalmas lehet a lemorzsolódás: rengetegen nem tudnak így felkészülni az érettségire

Tavaly november közepe óta online oktatási formában készülnek a végzősök a májusi érettségire. Az elmúlt hónapokban a diákok többször kérvényezték a kormánytól, hogy maradjon el, de jelenlegi értesülések alapján csak írásbeli vizsgát kell tenniük, a szóbeli elmarad. De vajon ebben a nem mindennapi helyzetben a diákok fel tudnak-e…

Ijesztő lehet és hangos is, de nem veszélyes: karbantartják a gázvezetéket

A FGSZ Földgázszállító Zrt. Nyugat-magyarországi Földgázszállító Régiója fáklyázással járó karbantartási munkát végez kedden és szerdán Budatétényben, jelezte az önkormányzat oldala.A karbantartási munkálatokat 2021. április 13-án és 14-én a Termő utca - Csúcs utca - Balatoni út által határolt területen lévő gázvezetékrendszeren…

Supkáék ellen lehet bajnok a Fradi, kiesési rangadó Budafokon

NB1
-
 Ma 08:08Foci

Horváth vs. Szabics, folytatódik a harc a dobogóért.

A kétliteres motor lehetőségével érkezett meg a Škoda Octavia Sportline

A frissen bemutatott Škoda Octavia Sportline az RS kivitelre jellemző erő nélkül is megkapja csúcsverzió optikai megoldásait. A modell közel 25 év után érdemelte ki a Sportline változatot. Ha emlékeznek, a Superb volt az első fecske a több gyártónál rutinszerűen kiadott változatok sorában. Az elmúlt években aztán a Kodiaq, a Karoq és az Enyaq iV –

Előttünk a lehetősége a mélytengeri bányászatnak - de az ára óriási lehet

Egy újra fellángoló vita mutat rá arra az egyszerű tényre, hogy a fenntarthatóság kérdésköre nem is olyan egyszerű, mint elsőre

Most az egyik legjobb befektetési lehetőség a festményvásárlás

Delina
-
 Ma 08:00Életmód

Értékállóak, sőt folyamatos áremelkedésben vannak a festmények, különböző régiségek, ezért aki pénzt akar befektetni, annak érdemes ezt választania – mondja Barabás Géza festményszakértő, aki úgy látja: a pandémia miatt egyre többen keresnek új befektetési formákat.

„Felszabadító lehet az érzés, hogy a Skype túloldalán minden héten vár valaki, aki megtart minket is” – Pszichológusok…

WMN
-
 Ma 08:00Életmód

Pszichológusokat kérdeztünk arról, milyen változásokat tapasztalnak a praxisukban a járvány kitörése óta: hogyan vált be az online terápia, milyen tüneteket erősített fel vagy okozott a helyzet, milyen nehézségekkel szembesülnek ők a virtuális térben.

Mától nyitva lehetnek vendéglátóhelyek: ezekkel a feltételekkel fogadhatják a vendégeket Angliában

A brit kormány által kidolgozott részletes nyitási menetrendnek megfelelően hétfőtől minden bolt kinyithat Angliában, és vendégeket fogadhatnak azok az éttermek, amelyek meg tudják oldani a szabadtéri felszolgálást.

Nem tudod, mi zabálja a szabad helyet? Lehet, hogy ezért fogy rohamosan

GameStar
-
 Ma 07:41Gaming

Egy játékos 23 GB-nyi jelentést talált, amik az Outriders összeomlásaikor keletkeztek.

7 jelölésből 4-et díjra váltott – A nomádok földje tarolt a BAFTA-gálán

A nomádok földje nyerte a legjobb film és a legjobb fényképezés díját, Chloe Zhao kapta legjobb rendezőnek odaítélt elismerést, és a főhőst alakító Frances McDormand kapta a legjobb női főszereplő BAFTA-díjat.