Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Letartóztatásban maradnak a nőket kizsákmányoló emberkereskedők

A Fejér Megyei Főügyészség sajtószóvivője, Jászberényiné dr. Király Teodóra az alábbi közleményt juttatta el a szerkesztőségünknek:

Hertha BSC: újabb pozitív eset, mérkőzések maradnak el

A karanténba vonultak közt diagnosztizáltak fertőzöttet...

Koronavírus - Maradnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, április 19. után is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is - közölték a kormany.hu oldalon csütörtökön.

Maradnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, április 19. után is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is – közölték a kormany.hu oldalon csütörtökön. A kormányzati…

Maradnak a védelmi intézkedések, de a teraszok már készülhetnek a nyitásra

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, tehát április 19. után is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is – olvasható a koronavirus.gov.hu-n

Maruzsa: Akkor teszünk jót a gyermekekkel, ha nem maradnak ki az oktatásból

Április 19-én újraindul a jelenléti oktatás az általános iskolák alsó tagozataiban és az óvodákban.

Azért mégsem teljesen ürül ki Afganisztán - magyar katonák is maradnak még

Infostart
-
 Tegnap 12:20Külföld

Német védőszárny alatt egy maroknyi magyar katonaegység tovább szolgál. A németek ráadásul úgy vélik - az afgán kormányhoz hasonlóan -, összeomlás jöhet egy túl gyors távozás után.

Az ausztrál katonák sem maradnak Afganisztánban

Az amerikai elnök és a NATO főtitkára már korábban bejelentették, hogy szeptember közepéig kivonják csapataikat a közép-ázsiai országból, ahol a kormány húsz éve harcol az iszlamista radikális tálibokkal.

Nyolc százalék szerint örökre velünk maradnak a korlátozások

Az Ipsos kutatása szerint a magyarok csaknem 60 százaléka adatná be magának valamelyik vakcinát.

A felsősök maradnak otthon, az alsósok mehetnek suliba

Az alsósoknak megkezdődik a jelenléti oktatás április 19-én, a felsősök online folytatják. A teraszok pedig a jövő hét közepén nyithatnak.

Megyénkben sem maradnak hamburger nélkül a mentősök

Az embereket felháborította, hogy a fővárosban valaki feljelentette az ebédet vásárló bajtársakat.

Április 19. iskolanyitás: a felsősök maradnak otthon

Orbán Viktor újabb változásokat jelentett be. Facebook oldalán közölte az újranyitás részleteit.

Életre szóló élményekből maradnak ki és szoronganak a gyermekek a járvány miatt

Borsod24
-
 21.04.14 18:23Egészség

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány egy olyan közhasznú civil szervezet, amelynek az elsődleges célja a gyermekek jogainak és érdekeinek képviselete. Az alapítvány az elsők között vezetett be olyan ingyenesen és névtelenül tárcsázható telefonszámokat (116-111), amelyek lelkisegély-vonalként működnek a fiatalkorúak számára. Ezen kívül…

Csak lépcsőzetesen nyitnak az iskolák, a felső tagozatosak még otthon maradnak május 10-ig

A kormányfő 3,5 milliós átoltottsági szinthez kötötte az újabb nyitást az éttermek teraszain. Nem nyílnak meg egyszerre ugyanakkor az általános iskolák, hétfőtől csak az óvodákban és az alsó tagozatokban kezdődik meg a jelenléti oktatást. A felső tagozatosok május 10-ig maradnak otthon.

Orbán Viktor: 3,5 millió oltásnál nyithatnak a teraszok, a felső tagozatosok otthon maradnak

A kormányfő szerda délután a Facebookon tett bejelentést az újabb járványügyi könnyítésekről. A középiskolások és a felső tagozatosok május 10-ig digitális oktatásban vesznek részt.