Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint harminc milliárd forint támogatást kaphatnak a vidéki vállalkozások

hirado.hu
-
  Ma 12:27 Gazdaság

A vállalkozások digitális- és technológiafejlesztésre, kapacitásbővítésre igényelhetnek akár 153 millió forintot.

Több száz millió forintnyi vagyont zsarolt ki egy ügyvéd saját ügyfelétől

Bűnszövetségben, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt indított nyomozást a Fővárosi Nyomozó Főügyészség egy saját ügyfelét megkárosító budapesti ügyvéd és társai ellen; a gyanúsítottakat nagyszabású akció során a Terrorelhárítási Központ és a rendőrség segítségével fogták el – közölte az MTI-vel a főügyészség vezetője szerdán.

Rengetegen megkapták már a friss terasz-engedélyüket (és mi pedig megnézhetjük, kinek is van)

Egyelőre csak teraszon fogyaszthatnak a vendéglátóhelyek vendégei (bár azt pletykálják, ez hamarosan megváltozik).De a későbbiekben is jól jöhet a terasz, az biztos, hogy idén nyáron nem szabad egymás hegyén-hátán ücsörögnünk, a "szociális távolságot" kötelező lesz betartani.Viszont nem lehet csak úgy ad-hoc kirakni két széket-asztalt az utcára,…

Eddig több mint 120 milliárd dollár állami támogatást kaptak a légitársaságok

Eddig több mint 120 milliárd dollár értékű állami támogatást kaptak a légitársaságok világszerte a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (Iata) becslései szerint.

Már rendelhető a Mercedes-Benz EQV

autopro
-
  Ma 12:21 Cégvilág

A Daimler következő tisztán elektromos típusa automatikus funkciókkal és az akkumulátor kiváló elhelyezésének köszönhetően tágas belső térrel érkezik.

A kassai főiskolások sokkal jobban féltik a szeretteiket, mint saját magukat a koronavírus-fertőzéstől

ma7.sk
-
  Ma 12:15 Határtalan

A főiskolások nagy része jobban félti a hozzátartozóit, mint saját magát. Az első adatok egy nemzetközi kutatásból derültek ki, amelybe szlovákiai főiskolások is bekapcsolódtak.

Egyre több piaci szereplő tart 2021-re átnyúló globális recessziótól

A globális intézményi befektetői közösségen belül egyre többen tartanak attól, hogy a koronavírus-járvány okozta világgazdasági recesszió átnyúlik 2021-re – áll az egyik legtekintélyesebb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház kedden ismertetett friss felmérésében.

Videoballagás a Márton Áron Főgimnáziumban

Székelyhon
-
  Ma 12:10 Határtalan

Megtartotta idei ballagási ünnepségét a csíkszeredai Márton Áron Főgimnázium szerdán online. A videóban a Gaudeamus igitur dallamai után az iskola igazgatója, Varga László köszönti a nézőket az üres díszteremből.

Sérelemdíj megfizetésére kötelezték Márki-Zay Pétert

Hódpress
-
  Ma 12:08 Megyei

15 napon belül kell megfizetni, az érintettek adományként ajánlják fel.

Több mint 12 ezer kilométert tett meg egy kakukk hazafelé Afrikából Mongóliába

ma.hu
-
  Ma 12:08 Tudomány

A kutatók műholdas nyomkövetővel kísérték végig az útján, amely az egyik leghosszabb, amit szárazföldi madár valaha megtett.

Egészen érdekes módot találtak ki a hatalom megtartására – Müller Cecília marad

A tisztifőorvos, vagyis Müller Cecília javaslatára – miniszteri előterjesztés után – egészségügyi válsághelyzetet rendelhet el a kormány, ha a Parlament elfogadja a veszélyhelyzet megszüntetéséhez benyújtott átmeneti szabályokat,

A boldog városokat a járvány sem viselte meg: úgy adják-veszik a házakat, mint a cukrot

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói által végzett felmérés szerint hazánkban a KözépDunántúlon élők vallották magukat a legboldogabbnak. Az Otthon Centrum gyorsjelentése szerint mindezt igazolja az ingatlanpiaci aktivitás is, mert ezekben a városokban a lakásárak az elmúlt években a két és félszeresére nőttek. Sőt a boldog…

Már megcsodálhatjuk az újranyitott zuglói Japánkertet

Travelo
-
  Ma 12:03 Utazás

A kert az ország első, nagy gondossággal kialakított japánkertje, és az oktatásban is fontos szerepet játszik.