Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az algír egészségügyet letarolja a Covid: már 120 ápoló halt bele a fertőzésbe

HVG
-
 Ma 11:39Infotech

Hiába a korlátozó intézkedések, Algériában sokan nem akarják megérteni, miért kell most távolságot tartani a másiktól, és csak akkor elmenni otthonról, ha nagyon muszáj.

Egy évvel meghosszabbodott három vidékfejlesztési pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszaka

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium – a várható átmeneti időszak áthidalása érdekében – egy évvel meghosszabbította három pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Több helyen már nem tudják elvetni a búzát

A koronavírus-járvány miatt a Békés Megyei Betakarítási Koordinációs Bizottság záró ülése hétfőn délután telefonon keresztül zajlott.

Raktárból és tanyáról is lopott egy orosházi férfi

Egy raktárba és egy lakatlan tanyaépületbe tört be a gyanú szerint egy férfi 2019-ben Orosházán. A rendőrség az ügy vizsgálatát a minap befejezte.

Egy csapat, amely a zenéjével képes volt közösséget teremteni

Teol
-
 Ma 11:30Kultúra

Az egyetemista garaysta diákként írta meg a Szinkron együttes történetét.

Juve-Fradi: a volt Serie A-s magyar válogatott támadó bizalma

NB1
-
 Ma 11:30Foci

BL tapasztalattal is rendelkezik a játékos.

Abrus Attila egy pár zoknin vitatkozott össze édesapjával

A Viszkis rabló gyermekkora nem felelt meg a gyermekközpontú, érzelemgazdag családi fészeknek, helyette a spártai szigor, a katartikus fordulatokban bővelkedő, az anyai szeretet megtagadása, az apai lét üressége jellemezte gyermekkorát. Apró nézeteltérés határozta meg felnőtt életét, édesapjával egy pár zoknin vitatkoztak össze, aminek…

Nem Trump lelépése az egyetlen dolog, aminek ma lehet örülni a piacon

Trump ujjait egyesével kell lefejteni a kormányrúdról, de lassan csak beletörődik abba, hogy át kell adnia a hatalmat - a befektetők örülnek a bizonytalanság elmúlásának, és a tömeges oltások közeledtével a gyors gazdasági fellendülésben bíznak, amit az USA-ban egy régi ismerős arc pénzügyminiszteri kinevezése is segíthet. Budapesten a…

Avar János: Trump már a fajvédőknek politizál

„Elképesztő és egyben felháborító, amit Donald Trump csinál, az, hogy nem ismeri el a vereségét és nem hagyja, hogy békésen elkezdődhessen és lefolytatódjék a hatalomátadás. De van ennek egy kevésbé taglalt vetülete is, egy egyenesen aljas eleme, mégpedig a rasszizmus szítása” – hívta fel a figyelmet egy komoly veszéllyel…

Már áll a karácsonyfa Pozsonyban

Nyitókép forrása: facebook.com/Matús Vallo   A pozsonyi Főtéren helyezték el az idei év karácsonyfáját, egy 12 mnétere, ,17 éves jegenyefenyőt. A fát egy család adományozta a Csalogányvölgyi-út közelében lévő Starý Gruntról.   A fát a pozsonyi állami erdészek választották és vágták ki. A városnak és a városi rendőrségnek kellett biztosítania, hogy

Másolat: Már medencében edzenek a kaposvári kajak-kenusok

Sonline
-
 Ma 11:22Sport

Az őszi, zordabb időjárás beköszöntével már a legkitartóbb kajak-kenusok sem a Desedán edzenek. A kaposvári sportolók behúzódtak a tanmedencébe, ahol elkezdték a felkészülést a következő szezon versenyeire.

„Nagy a bizonytalanság és nagyon nehéz most a jövőbe tekinteni.” - interjú Marsalkó Dáviddal

Joy
-
 Ma 11:22Bulvár

Ebben az évben ünnepelte 16. születésnapját a Halott Pénz, amelyet a zenekar frontembere ugyan egyedül indított útjára, de állítása szerint mindig is csapatban álmodta meg a „projektet”, ezzel pedig napjaink legsikeresebb magyar zenekarává nőtte ki magát.

Halálra verte, majd szemeteszsákban egy gödörbe dobta idős áldozatát a vámosmikolai pár

A páros úgy bukott le, hogy a nő még aznap beszélt egy ismerősének a tettéről, aki értesítette a rendőröket.

Szemetet rakott le egy zöldterületre, büntetőeljárás indult ellene

Szemetet rakott le egy zöldterületre, büntetőeljárás indult ellene Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:21 Háztartási hulladékot vitt egy Pusztaföldvár külterületén lévő út melletti füves területre egy orosházi férfi. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.