Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy város, két ország – Nemzeti Összetartozás Napjának rendezvényei Komáromban

Nyitókép: Buday Mária   A trianoni békediktátum 100. évfordulóján tekintettel a járványügyi helyzetre, még nem volt lehetőség nagyszabású, tömegeket vonzó rendezvény hivatalos szervezésére.   Komárom észak- és déli felében a Te Ügyed Kör Polgári Társulás, valamint az Endresz Csoport Egyesület még a járvány előtti időben háromnapos…

Nem a drágakő teszi az ékszert: hétköznapi tárgyakból készít ékszereket egy magyar tervező

Noizz
-
  Ma 10:42 Divat

Mitől tartunk ékszernek valamit? A drágakő miatt? Vagy az arany foglalat teszi azzá? Harsányi Patrícia, ékszertervező egészen másként gondolkozik erről, Quarantine Jewellery című sorozatában pedig kézzelfoghatóan is bemutatja, hogy nem a drágakő tesz valamit értékessé.

Lecsengőben a koronavírus a Nyugat-Balkánon is, egy ország kivételével

Mivel már egy hónapja nem jegyeztek fel új koronavírusos fertőzéses esetet, szombattól nem kötelező a maszk viselete Montenegróban, és Szerbia is enyhít az intézkedéseken, újra lehet nagyszabású szabadtéri rendezvényeket szervezni, a fesztiválokat augusztusra halasztották.

,,A kő marad!"

ma7.sk
-
  Ma 10:39 Határtalan

Trianon 100. évfordulójára emlékeztek Nagymegyeren, ahol a megemlékezés mellett alapkőletételre is sor került. Az alapkő mottójául Wass Albert Üzenet haza című költeményének fő sorai szolgáltak: ,,...a kő marad...!”  

Gumilövedékes fegyverrel lőttek egy miskolci asszonyra - az elkövető egy szolgáltató cég munkatársának adta ki magát

Fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

Fura farkaskarommal kergeti a tüntetőket egy queensi bácsi

Nuus
-
  Ma 10:36 Színes

Frank Cavalluzzi felfegyverkezett.

Állatok a kihalás szélén: Már csak két szélesszájú orrszarvú él a világon

Egymillió növény- és állatfaj áll a kihalás szélén, hívta fel a figyelmet a 2020-as Környezetvédelmi Világnap, amit a világ több mint 100 országában, köztük hazánkban is megtartottak pénteken.

Könyvtár a színház előtt – szabadtéren már lehet könyvet kölcsönözni

Behír
-
  Ma 10:26 Kultúra

Júniustól már lehet könyveket kölcsönözni a Békés Megyei Könyvtár pavilonjában. Az intézmény a hatályos jogszabályok értelmében még nem fogadhat látogatókat, de a békéscsabai könyvtárosok egy online felület és egy főtéri könyvtárpont segítségével nem hagyják magukra az olvasóikat.

Lezuhant egy kisrepülőgép, egy négy fős család utazott rajta - senki nem élte túl

Lezuhant egy kisrepülőgép pénteken Georgia államban, a fedélzeten lévő öt ember életét vesztette, köztük két gyerek - közölték az amerikai hatóságok.

Maradonát 160 millióért hívták Skóciába egy meccsre

Index
-
  Ma 10:25 Sport

Ez még 2001-ben volt, a Dundee FC tulajdonosa egy kubai elvonó után csapott volna le az akkor 40 éves világsztárra. Aztán Maradona egyéb balhéi közbeszóltak.

Egy kutatás szerint jobban spórolnak a magyarok a járványhelyzetben

Dehir
-
  Ma 10:24 MegyeiJárvány

Budapest - A járványhelyzet miatt megfontoltabban költenek a magyarok és harmaduk hajlandó nagyobb befektetését is elhalasztani, a hiteleit ugyanakkor a többség tovább fizeti - derül ki a Cofidis legfrissebb, májusban készült reprezentatív kutatásából.

Szijjártó Péter egy újabb, régen várt enyhítést jelentett be

Immár megvan a lehetőség a németországi személyforgalomra vonatkozó korlátozások megszüntetésére.

Ez lesz abból, ha a melodic metalosok és a heavy metalosok lazítanak egyet

Koncert.hu
-
  Ma 10:21 Zene

No nem egy harmadik metál- , hanem glam rock. Megjelent a svéd Shakedown Suzies friss lemeze, az "A business doin' pleasure".