Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyugdíjprémium: van, aki több mint 100 ezer forintot kapott

ATV
-
  Ma 05:10 Belföld

A kormány ígérete szerint kedden átutalták a nyugdíjkiegészítéssel-és prémiummal megnövelt járandóságot a nyugdíjasoknak. Akiknek a postás viszi házhoz a pénzt, a héten kapják meg az emelt összeget.

Megfigyelőt küldött Fenyő özvegye a Gyárfás-perre

Mindenről, ami a Fővárosi Törvényszéken elhangzik a médiacézár halála miatt megvádolt Gyárfás Tamás büntetőperében, első kézből értesül Fenyő János családja. Dr. Varga Károly Zoltán sértetti képviselőként van jelen a kedden megkezdődött, hosszúnak ígérkező per tárgyalásán.

Tekintse meg élőben a Halter Universal Premium rendszerét!

CNC
-
  Ma 05:00 Infotech

A november 19-21. között megrendezésre kerülő FANUC Hütte Napok egyik társkiállítójaként, a Prevotex Hungary Kft. élőben demonstrálja a HALTER LoadAssistant Universal Premium lenyűgöző hatékonyságát.

Idén már megdőlt a beruházási rekord

Az idén már megdőlt a beruházási rekord, október végéig 62 nagy beruházásról kötöttek megállapodást, ami 9682 új munkahelyet jelent, ehhez a kormány 129 milliárd forint készpénztámogatást biztosított - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az Országgyűlés gazdasági bizottságában.

Mi duplázza meg 1 óra alatt az infarktus kockázatát?

Női NetCafe
-
  Ma 04:38 Egészség

Ha az ember dühbe gurul, felidegesíti magát vagy épp megerőlteti magát testmozgás során, egy órán belül duplájára növekszik a szívinfarktus veszélye – derül ki egy nemzetközi kutatásból, amely 52 ország 12 ezer olyan páciens esetét vizsgálta, akik életük első szívinfarktusán estek át.

A nyolcas Golf már képes lesz a környezetével kommunikálni

autopro
-
  Ma 04:30 Autó-motor

A Volkswagen már 2017-ben ismertette tervét miszerint 2019-től elkezdi járműveit felruházni a környezettel való kommunikálás képességével, azaz V2X (vehicle-to-everything) felszereltséggel. A Golf az első modell, mely a holland NXP chipjeit alkalmazva, ténylegesen képessé válik használatára.

Őrülten szeretem a nővérem férjét, és ő is nyitna felém. Megtehetjük?

Blikk
-
  Ma 04:01 Szex

Ágival, a nővéremmel, mindig nagyon másmilyen férfiakra buktunk. Én a keményebb, izgalmasabb fiúkat szerettem, őt a nyugalom, a megbízhatóság vonzotta.

Hat meglepő tény Oroszországról

Növekedés
-
  Ma 03:53 Gazdaság

Náluk a vodkafogyasztás még a lakosságszámnál is gyorsabban csökken. A Business Insider összeállítása alapján sorra vettünk néhány kevésbé ismert tényt a világ legnagyobb országáról.

Hónapok óta nincs megállapodás Lacika felügyeletét illetően L.L. Junior és Csilla között

Továbbra sem tud megállapodni L.L. Junior (38) és korábbi párja, Csilla arról, hogyan osszák meg gyermekük, Lacika (6) felügyeletét egymás közt.

„Ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek” – Megszólalt a pásztói szállón felismerhetetlenségig összevert …

Csak egy hajszálon múlt a miskolci Orosz Bernadett élete, miután a – már volt – párja kis híján agyonverte őt. A hatgyermekes miskolci anya a Facebook-oldalán osztotta meg a fotókat, amelyeken az arca a felismerhetetlenségig eltorzult.