Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Argentína: Maradona edzői stábja testületileg lemondott

NSO
-
 Ma 18:54Foci

Egységesen lemondott Diego Maradona korábbi szakmai stábja a Gimnasia y Esgrímánál a legendás argentin labdarúgó szerdai halála következtében – írja az MTI.

Lemondott Maradona stábja

Eurosport
-
 Ma 18:51Foci

Egységesen lemondott Diego Maradona korábbi szakmai stábja a Gimnasia y Esgrima csapatánál a legendás argentin labdarúgó szerdai halálát követően.

Immunológus: egy vakcina hatékonyságáról a legtöbbet a vizsgálati jegyzőkönyvekből lehet megtudni

ATV
-
 Ma 18:45Belföld

Magyar kutatók személyesen nézhetik meg Oroszországban a koronavírus-fertőzés ellen kifejlesztett orosz vakcinát és annak előállítását. Ezt ajánlotta fel Budapesten az Orosz Föderáció Szijjártó Péterrel tárgyaló egészségügyi minisztere. A felek között szó volt Magyarország hosszú távú energia ellátásának ügyéről is.

Már 100 évesnél idősebb gyógyult is volt hazánkban

Volt olyan 100 év fölötti személy, aki meggyógyult a koronavírus-fertőzésből, tehát egyáltalán nem ritka, hogy idős korban is túl lehet élni a betegséget – mondta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online tájékoztatóján.

Így állítanak emléket a legendának: Maradona nevét viseli majd a nápolyi stadion

Blikk
-
 Ma 18:40Bulvár

A legendás futballjátékosnak állít emléket a nápolyi stadion új neve.

Maradona, a megtévesztett mágikus művész

Neokohn
-
 Ma 18:39Sport

Zsidó témában is félrevezették Diego Maradonát, ezt mondta lapunknak a Maccabi Világszövetség egyik vezetője, az argentin-izraeli Carlos Tapiero rabbi. Wallenstein Róbert interjúja.

Lukasenka szerint az új alkotmány után már nem ő lesz a fehérorosz elnök

A vélhetően csalással nyert fehérorosz politikus azt mondta: az új alkotmány bevezetése után már nem akar elnök lenni.

Maradona korábbi stábja egységesen lemondott utolsó csapatánál

Origo
-
 Ma 18:33Foci

A klub játékosai kérték a hétvégi bajnoki mérkőzés elhalasztását.

Jászberényi piac: 63 millióval több lett, maradhat?

Drága örökséget hagyott maga után a fideszes vezetés: Majdnem 20 éves szakvélemény alapján készültek a piaccsarnok tervei, így a költségek laza 63 millió forinttal megugrottak.

Bill Gates figyelmeztet: máris fel kell készülni a következő világjárványra

Bill Gates szerint a következő világjárvány nagy valószínűséggel 10-15 éven

Szűk családi körben eltemették Diego Maradonát

Ma eltemették Diego Armando Maradonát, a futball-legendától azt megelőzően szurkolók, rajongók milliói búcsúztak el Buenos Airesben. A szerdán szívrohamban elhunyt egykori világklasszis labdarúgó koporsóját csütörtökön este szállították át a Casa Rosadából a Buenos Aires északnyugati külvárosában, a Bellavistában lévő Béke Kertje…

Egyre több gyereke bukkan elő: focicsapatnyi örökös harcol Maradona vagyonáért

Ripost
-
 Ma 18:30Sport

Életében öt utódát ismerte el a kicsapongásairól is híres focilegenda. Még hatan tartják az apjuknak. Jelen állás szerint...

Tízezrek búcsúztatták Maradonát

13 embert letartóztattak és több tucatnyian megsérültek Diego Maradona búcsúztatásán, amelyen tízezres tömeg gyűlt össze Buenos Airesben. A gyászoló szurkolók a káoszban többször is összecsaptak a rendőrökkel. A temetési szertartás - amelyen csak a legközelebbi hozzátartozók vettek részt - mindössze háromnegyed óráig tartott.