Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lelkileg megviseli a bezártság Törőcsik Marit - így érzi most magát a színésznő

A Kossuth-nagydíjas színésznő régóta betegeskedik, ezért nagyon vigyáznak rá.

Lanzarote Olympic Winter Series: Érdi Mári dobogós helyen

Hat futam után a Laser Radial hajóosztályban olimpiára készülő Érdi Mári jó vitorlázással előrelépett, a harmadik helyen várja a folytatást.

Már úton van a Galaxy XCover 5

A Samsung XCover mobilok nem a teljesítményükről híresek, sokkal inkább a funkcionalitás és az ellenálló képesség az, ami miatt egy cég vagy szervezet ilyen készüléket vásárol. Bár egy szűk rétegről van szó, de van igény az ilyen mobilokra, érkezik is a sorozat következő tagja. Bár 2020-ban az XCover Pro-t már januárban leleplezték, idén úgy…

Ez az 5 csillagjegy hajlamos arra, hogy összetörje a szívedet

Még az asztrológia szerint is több tényezőtől függ, hogy a kiszemelted összetöri-e a szívedet, vagy éppen ellenkezőleg: tökéletesen kiegészítitek majd egymást.

Levideózták, Dárdai Pál már a Herthát edzi

Ripost
-
 Ma 18:30Sport

A kinevezés utáni napon máris munkába állt a klublegenda.

Csecsemőt talált az út szélén egy futár – soha nem találná ki, hogy került oda

A csöppséget megpillantó férfi alighanem maga sem akart hinni a szemének. Mit keres egy baba az út szélén, elhagyatva?!

Kiszámoltuk, hogy mennyivel nőnek a minimálbérhez kötött juttatások

Nettó 4256 forinttal kapnak többet a minimálbéresek márciusban, a garantált bérminimumra jogosultak pedig havi 5586 forinttal többet visznek majd haza. Hétfőn jelentette be az illetékes államtitkár, hogy egyelőre 4 százalékkal emelik a kötelező legkisebb fizetéseket. Emiatt nő a GYOD, nőhet a GYED és például a táppénz. A minimálbérhez kötött…

Exatlon: ezt már Bálint sem bírta tovább, így még nem láthattuk

Liner
-
 Ma 18:26Divat

Annak ellenére, hogy egy nagyon fiatal fiúról van szó, mentálisan eddig kifejezetten jól bírta az Exatlont, de most számára is elérkezett a pont, ami már átlépett egy határt.

Gyöngyösi Márton egy csapatban Dobrevvel, Verhofstadttal és Cohn-Bendittel

Mandiner
-
 Ma 18:25Belföld

Nemrég az unióból való kilépéssel kacérkodott, orosz megbízásból választási megfigyelő is volt Ukrajnában. A Jobbik elnökhelyettese ma már egy olasz kommunistáról elnevezett hálózat tagjaként korábbi ellenségeivel dolgozik az „egyesült Európáért”. Íme Gyöngyösi Márton újabb fordulata!

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök megyénkben

A rendőrök Hét határsértőt fogtak el al szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Bács-Kiskun megyében.

Franciaországban egyelőre nem lesz újabb karantén

Emmanuel Macron francia államfő nem tervezi, hogy megszólal a védelmi tanács szerdai ülése után – jelezte az elnöki hivatal, ami arra utal, hogy a kormány egyelőre nem tervezi egy újabb karantén kihirdetését.

Csütörtökön melegfront hozhat havazást, majd markáns hidegfront töri meg a tavaszias időt!

Csütörtökön egy melegfront havat hozhat, vasárnap már markáns hidegfront vet véget a kora tavaszias időnek! A melegfronthoz a többség a téli időszakban borongós, esős időt társít képzeletben, azonban ezúttal (is) másképp fog alakulni a helyzet. A magasban már szerdán este lassú felmelegedés kezdődik, majd a front felhőzete is elér minket…