Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az útadó befizetése 2021-ben márciusra tolódik

ma7.sk
-
 Ma 19:07Gazdaság

Megszokhattuk, hogy január végével be kell vallani, illetve befizetni az útadót, azonban ez a kötelezettség idén kitolható március végéig. Mindazokat az adózókat érinti, aki 2020-ban L,M,N vagy O kategóriába sorolt, Szlovákiában bejegyzett gépjárművet használtak a vállalkozói tevékenységéhez.

Auschwitzcal példálózott az elhízás kapcsán Schobert Norbert

Erős példa. Schobert Norbert Pesti TV műsorában mondott megint vadakat. A téma a testszégyenítés, súlyfóbia és “vékony kiváltságok” voltak a műsor leírása szerint – szúrta ki a 444.hu. Schobert szerint senki sem születik kövérnek; “Nekem egy orvos barátom mondta, hogy: láttál a gulágon vagy Auschwitzban elhízottat?” Erre a műsorvezető is azt…

Szívszaggató levelet kapott a kislánya kapcsán Kobe Bryant özvegye

Vanessa Laine a közösségi oldalán osztotta meg azt a megható levelet, amelyet elhunyt lánya, Gianna egyik barátnője küldött neki. 

Black-Out – Esőnap (1996)

Fémforgács
-
 Ma 19:00Zene

Szokták volt mondani, hogy két-három évnek kell eltelnie, mire a nemzetközi trendek lecsapódnak a magyar rockzenében. Manapság persze már nem ilyen hosszú az a bizonyos átfutási idő, de a ’90-es évekre vetítve mindenképp van alapja a fenti kijelentésnek, hiszen évek teltek el, mire az adott kor meghatározó irányzatai, mint pl.: a…

Pilát Gábor - Egy Férfi és egy Nő: Az udvarlás mára csak a filmvásznon tűnik fel

Life
-
 Ma 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Magic: Legends - márciusban indul a nyílt béta

Gamekapocs
-
 Ma 19:00Gaming

Hamarosan kezdetét veszi a Magic: Legends nyílt bétatesztelése, ami azt jelenti, hogy bárki kipróbálhatja majd a Cryptic Studios legújabb, MMO-elemekkel felvértezett akció-szerepjátékát.

Már több mint 100 ezer koronavírusos beteg halt meg Nagy-Britanniában

HVG
-
 Ma 18:57Külföld

Közel 6,9 millió brit kapta meg eddig a Pfizer/BioNTech vakcina első adagját.

Lelkileg megviseli a bezártság Törőcsik Marit - így érzi most magát a színésznő

A Kossuth-nagydíjas színésznő régóta betegeskedik, ezért nagyon vigyáznak rá.

Lanzarote Olympic Winter Series: Érdi Mári dobogós helyen

Hat futam után a Laser Radial hajóosztályban olimpiára készülő Érdi Mári jó vitorlázással előrelépett, a harmadik helyen várja a folytatást.

Már úton van a Galaxy XCover 5

A Samsung XCover mobilok nem a teljesítményükről híresek, sokkal inkább a funkcionalitás és az ellenálló képesség az, ami miatt egy cég vagy szervezet ilyen készüléket vásárol. Bár egy szűk rétegről van szó, de van igény az ilyen mobilokra, érkezik is a sorozat következő tagja. Bár 2020-ban az XCover Pro-t már januárban leleplezték, idén úgy…

Levideózták, Dárdai Pál már a Herthát edzi

Ripost
-
 Ma 18:30Sport

A kinevezés utáni napon máris munkába állt a klublegenda.

Exatlon: ezt már Bálint sem bírta tovább, így még nem láthattuk

Liner
-
 Ma 18:26Divat

Annak ellenére, hogy egy nagyon fiatal fiúról van szó, mentálisan eddig kifejezetten jól bírta az Exatlont, de most számára is elérkezett a pont, ami már átlépett egy határt.

Gyöngyösi Márton egy csapatban Dobrevvel, Verhofstadttal és Cohn-Bendittel

Mandiner
-
 Ma 18:25Belföld

Nemrég az unióból való kilépéssel kacérkodott, orosz megbízásból választási megfigyelő is volt Ukrajnában. A Jobbik elnökhelyettese ma már egy olasz kommunistáról elnevezett hálózat tagjaként korábbi ellenségeivel dolgozik az „egyesült Európáért”. Íme Gyöngyösi Márton újabb fordulata!