Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Milano Fashion Week: Kilenc magyar márka mutatkozhatott be az olasz divathéten

Az Olaszország egyes területein hatályban lévő korlátozások, valamint a divathéten dolgozók biztonsága miatt a nemzetközi divateseményt ebben az évben az online térben tartják március 1-ig - olvasható a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közleményében. Pénteken az olasz divathét felvételei - köztük a magyar tervezők bemutatói…

A skótok szerint már az első adag AstraZeneca-vakcina is 94 százalékkal csökkenti a kórházbajutás esélyét

Nyitókép: MTI/Lehoczky Péter   “Jó hírek Skóciából az AstraZeneca vakcinájáról” – írja közösségi oldalán a szlovák egészségügyi minisztérium. Az Edinburgh-i Egyetem és a Skót Közegészségügyi Hivatal új tanulmánya szerint ugyanis 94 százalékkal csökkent azok száma, akik négy héttel az AstraZeneca koronavírus-vakcinájának első adagja után…

Már építik a kerékpárutat a Palicsi-tó körül

A kerékpárút mellett pihenőhelyeket alakítottak ki, illetve a tervek szerint kilátók és tornyok is épülnek.

Március végén online debütál az Orlai Produkciós Iroda új előadása

November végén online tartották meg az Orlai Produkciós Iroda legújabb előadásának olvasópróbáját. A Hárman a padon című darab ugyanitt, az online térben debütál majd március 25-én, a Színház Tv-n. Benedek Miklós, Gálvölgyi János és Egri Márta alakításában egy csodálatos emberi történetet ismerhetnek meg a nézők: a „vasnemzedék”…

Már a kínai Sinopharm-vakcinával oltanak Békésen

Dr. Pálmai Tamás békési háziorvos csütörtökön és pénteken már a kínai Sinopharm-vakcinát adta be ötvenöt embernek.

Már ki sem kell lépnünk a lakásunkból, hogy a Kossuth téren sétáljunk

Virtuális sétával is bejárható lett a Kossuth tér, az érdeklődők a Nemzet Főterével kapcsolatos ismereteiket játékos formában, kérdéssor kitöltésével is gyarapíthatják – olvasható az Országgyűlés Hivatala Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága közleményében.

Kissrácokkal foglalkozott Kabát Péter – már most nagy dumások

iFaktor
-
 Ma 16:30Bulvár

A legendás újpesti csatár jelenleg az Újpest FC sportkoordinátoraként dolgozik. Gyakran ő mutatja be a lila-fehérek legújabb igazolásait is, illetve több eseményen képviseli a klubot. Most az újpesti utánpótlást látogatta meg egy edzés erejéig.

A PDSZ már Orbántól követeli az iskolák bezárását

A PDSZ hónapok óta igyekszik elérni a legkülönbözőbb döntéshozói fórumokon, hogy az általános iskolákra, óvodákra is óvó figyelem vetüljön a járvány miatt, s a pedagógusok is elsőséget kapjanak az oltási listán. A vészhelyzet sajnos beérte őket.

Tenyészkoca állatjóléti támogatási kérelem benyújtása: 2021. március 16-31.

A támogatási kérelmet, valamint a kérelemre indult eljárás során minden dokumentumot elektronikusan, a www.mvh.allamkincstar.gov.hu honlapon keresztül, ügyfélkapus azonosítást (bejelentkezést) követően elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen keresztül kell benyújtani.

A PlayStation Plus 2021. márciusi kínálata

A következő hónapban négy játék lesz ingyenes, köztük egy nagy címmel és egy PSVR-játékkal.

Úristen, ez már a kampány?

Már akkor sejteni lehetett, hogy valami történt, amikor az ezerarcú Gyurcsány Ferenc egy tök üres stúdióban előadta magánszámát.

Ha a szervezőkön múlik, lesz Balaton Sound: a helyszínt már lefoglalták

Zamárdi idén két fesztiválra adott engedélyt. A szigetesek márciusban döntenek arról, hogy megtartják-e az idei bulikat, és milyen feltételekkel.

Több száz millió forintért foglalt le hamis Marlborot a NAV

VG
-
 Ma 16:08Gazdaság

Az adóhivatal 10 millió szál hamis piros Marlborot foglalt le.

Megdőlt a melegrekord, Kiskunfélegyházán már-már napozni is lehetett

A településen bőven 20 fok feletti hőmérsékletet mértek.

Már virtuális sétával is bejárható a Kossuth tér

A virtuális felületen érdekes történetek, fotók, ritkán látott filmfelvételek, valamint a nagyközönség számára kevésbé ismert információk segítik a magyar történelem egyik kulcsfontosságú helyszínének, épületeinek, emlékműveinek és parkjainak megismerését.