Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már nem titkolják: Várkonyi Andrea összejött Zsidró Tamással

Új sztárpár született! Várkonyi Andrea elismerte a Borsnak, a hír igaz: egy párt alkot Zsidró Tamással. Szerelmük azonban még csak bimbózik, ezért szeretnék megóvni.

Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel otthonában egy japán postás

Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel Tokióhoz közeli otthonában egy japán postás, akit mostanra elbocsátottak állásából és jelenleg nyomozás folyik ellene – írja a BBC hírportálja. A Kanagavában élő 61 éves férfi – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra a hatóságok – azt mondta, hogy “túl sok vesződséggel jár a levelek…

01.28. Üzenet: Kittlingerné Tóth Márta

Bízzunk a mindenható Úrban, és megtapasztaljuk a legteljesebb szeretetet!

Emberek, felejtsük már el végre ezt a kézfogásnak nevezett idióta szokást!

Player
-
  Tegnap 23:11 Színes

Az egész csak arra jó, hogy a nap végére mindenkinek faszos legyen a keze.

Csak a látszat miatt állítottak fel vizsgálóbizottságot a kispesti balliberálisok a korrupciós ügyeik kivizsgálására

Már csak három hónapig vizsgálódnának a korrupciós ügyben, és csak zárt ülésen beszélgetnének az eredméynyekről.

Fricz Tamás: Az Unióban a helyzet változatlan

Az unión belüli politikai meccsekbe külső, senki által nem választott erők avatkoznak be a szuverenisták és hazánk kárára.

Karanténba helyezik a gödi Samsung gyár kínai alkalmazottait

SG
-
  Tegnap 22:24 InfotechKínaÁllás

A gödi Samsung gyár a koronavírus terjedése miatt munkába állás előtt "karanténba helyezi" és orvosi vizsgálat alá vonja Kínából érkező alkalmazottjait, bár a céget érintően semmilyen járványügyi intézkedés nincs.

Második hely a Hajdúságból

Feol
-
  Tegnap 22:18 Sport

Célegye­nesbe fordul a Gárdony-­Pázmánd Nkk női kézilabdacsapatának téli felkészülése. Az Nb I/B Nyugati csoportjában kilencedik helyen telelő tó­partiak játéka egyértelműen fejlődik.

Már csak holttesteket találtak a romok alatt a török mentőcsapatok

Már csak holttesteket találtak a romok alatt a török mentőcsapatok a pénteki délkelet-törökországi földrengés után, noha reménykedtek abban, hogy túlélőkre ...

Már az eSportra is hatással van a koronavírus: jegelt League of Legends-sorozat

A kínai Wuhanból kiinduló koronavírus (ami lassan hazánkba is eljut; már a sógoroknál is felütötte a fejét) a játékiparba is befészkelte magát. A kínai League of Legends Pro League bejelentette, hogy meghatározatlan ideig elhalasztották a második hétre szóló mérkőzéseket. Erről még egy angol közleményt is közzé tettek a Twitteren (ami azért is…

Egyre jobban használható a helyi buszok közlekedését figyelő alkalmazás

Hiros
-
  Tegnap 22:00 Megyei

Január óta az új helyi járatok mozgását lehet nyomon követni egy alkalmazás segítségével. Az utasok ezen keresztül tájékozódhatnak a járatok indulásának és érkezésének pontos időpontjairól.

Felejtsétek el a Torchlight Frontierst, helyette érkezik a Torchlight 3

Kukában landolt a rajongók által kétkedve fogadott free-to-play koncepció, hogy utat adjon egy teljes értékű folytatásnak.