Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy Márton: A válságot követően újra a régió éllovasa lehet az ország

A miniszterelnök gazdasági főtanácsadója szerint a gazdasági növekedés elérheti akár a 6 százalékot.

Visszatérés a Marsról, helyben gyártott üzemanyaggal

Rakéta
-
 Ma 22:23Tudomány

A tudósok egy olyan hordozható rendszeren dolgoznak, amely segíthet a Marson lévő űrhajósoknak üzemanyagot gyártani és újratankolni a visszautazás előtt, a vörös bolygó légkörének felhasználásával.

Máris itt az első jó hír a Stellantis háza tájáról

Hosszas előkészületek és rendszeresen felmerülő aggályok tisztázása után jött létre a legújabb, Stellantis névre hallgató autóipari szövetség. Az FCA (vagyis a Fiat Chrysler Automobiles) és a PSA (Peugeot S.A.) összefonódásával létrejött csoport meg is tartotta első, természetesen online sajtótájékoztatóját.

Hat évvel szabadon eresztése után is úgy járkál körbe a romániai medve, mintha még mindig ketrecben élne

Inát 20 éven át rettenetes körülmények között tartották a karácsonkői állatkertben.

Vascsővel és botokkal verték a két fiatalt a nyílt utcán Létavértesen

Kegyetlen támadás történt Létavértesen, ahol a nyílt utcán vertek meg két fiatalt, akikre vascsővel és botokkal támadtak.

A Blm valójában egy rasszista, marxisták vezette mozgalom

A fehér emberek démonizálása valójában egy trükk arra, hogy a kereszténységet és még az Egyesült Államok alkotmányát is démonizálják.

Infúzióra került Edvin Marton felesége

Marton Adrienn váratlanul rosszul lett és infúzióra került.

Briefly: Az élet nem állt meg 2020-ban, csak folytatódott az online térben

2020 újszerű kihívások elé állított mindenkit, a legtöbb problémára pedig a digitális tér nyújtotta a megoldást. A fennmaradáshoz szinte minden vállalkozásban újra kellett gondolni a kínált termékeket, szolgáltatásokat, vagy az alapvető üzleti működést. A Briefly-nél tudják, hogy sok vállalkozás számára ez egy teljesen új terep, ahol nem elég…

Koronavírus - Két hétre bezárják a vendéglátóhelyeket Valenciában

A nem létfontosságú szolgáltatást nyújtó üzleteknek délután hat órakor be kell zárniuk.

Valenciában bezárják a vendéglátóhelyeket két hétre

A koronavírus-fertőzések megfékezése érdekében két hétre bezárják a vendéglátóhelyeket Valencia tartományban – jelentette be Ximo Puig tartományi elnök kedden.

Krajčí szerint a 85 év felettiek már a hét végén regisztrálhatnak a koronavírus elleni oltásra

Nyitókép: TASR/Dano Veselský   A 85 év felettiek nagy valószínűséggel már a hét végén regisztrálhatnak a koronavírus elleni oltásra az ország egyes járásaiban – jelentette ki kedden Marek Krajčí (OĽaNO) egészségügyi miniszter a Markíza televízió Na telo Plus című műsorában.   Krajčí elmondása szerint az oltás során először a 85 év…

Két hétre bezárják a vendéglátóhelyeket Valenciában

A koronavírus-fertőzések megfékezése érdekében két hétre bezárják a vendéglátóhelyeket Valencia tartományban - jelentette be Ximo Puig tartományi elnök kedden.

Micsoda meglepetés! Babát vár a Való Világ egykori sztárja, Zsófika: már a pici nemét is tudják

Blikk
-
 Ma 21:48Bulvár

Micsoda meglepetés! Mindenkit váratlanul ért a bejelentés, olyan jól eltitkolta a várandósságát a Való Világ negyedik szériájának játékosa: VV Zsófi az első gyermekét hordja a szíve alatt: a szőkeség már terhessége hatodik hónapjának végén jár.

Még mindig nincs vége a hétéves Zalán kálváriájának: ötven daganat után újabb kettőt találtak a súlyos beteg kisfiú sze…

Blikk
-
 Ma 21:48Belföld

Ismét megpróbáltatás elé állítja az élet a kis Pintér Zalánt (7), akinek újabb két daganatot találtak szemében. Most mindennél fontosabb, hogy összegyűjtsék a svájci kezelés folytatásához szükséges 20 ezer frankot, azaz csaknem 7 millió forintot.

Infúzióra kellett kötni Edvin Marton feleségét

Marton Adrienn közösségi oldalán csak annyit közölt: egészségügyi problémái adódtak, de már jól van.