Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A brüsszeli orgia házigazdája szerint Szájer azt mondta neki, ő is rendezett már szexpartit az otthonában

A férfi szerint a magyar politikus bemutatkozott neki, de azt nem mondta meg, hogy EP-képviselő. Azt is elmondta, milyenek azok az orgiák, amiket ő szervez.

Már kapható az Autó-Motor 2020/24-es száma!

Kipróbáltuk a Volkswagen újdonságait és a Ford forró Pumáját, teszten a 300 lóerős, zöld rendszámos Opel Grandland X, és a formabontó Mazda villanyautó, az MX-30. Összehasonlítottuk az Isuzu dízel- és villanymotoros városi autóbuszát, beszámolunk a magyar közlekedési infrastruktúra digitalizációjáról. Ez, és még sok minden más az új…

Ismét elítélte a bíróság Márki-Zay Pétert

Első fokon bűnösnek találta a bíróság Márki-Zay Péter polgármestert, mégpedig rágalmazás bűntettének elkövetése miatt - adta hírül a promenad.hu.

A finn és a svéd sífutók sem versenyeznek már idén

Eurosport
-
 Ma 16:41Sport

A finn és a svéd sífutók sem vesznek részt a világkupa-sorozat decemberi állomásain a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos félelmeik miatt.

Nem marad el idén sem az adventi „ablakvadászat” Szepetneken

A helyi kultúrház programjának nagy sikere van, így a játék idén sem maradhatott el. A december 1-ét jelképező ablak redőnyét tegnap a kora esti órákban húzták fel.

Maradona által aláírt focilabdát is kínálnak egy árverésen

Diego Maradona és Pelé futballrelikviái is szerepelnek a kínálatban azon az árverésen, amelyet csütörtökön rendeznek New Jersey-ben. 

Már „jár” a szeretetposta Nagymadban – László Gábor polgármester a Mikulás-napi terveiket is ismertette

Nyitókép: Laky Erzsébet   Ünnepi pompában díszelgő csallóközi település, ahol különleges „ajándékkal” kedveskedtek az érdeklődőknek…     Elkezdődtek az adventi napok. Az önkormányzatok, szervezetek különféle ötletekkel, díszítésekkel lepték meg az emberek a világjárvány árnyékában. Így van ez Nagymad községben is, ahol a…

A brüsszeli buli házigazdája szerint Szájer azt mondta neki, hogy ő is rendezett már szexpartit a saját lakásában

David Manzheley a belga De Standaard-nak azt nyilatkozta: Szájer Jószef azt nem mondta meg neki, hogy EP-képviselő, azt viszont igen, hogy régóta él Brüsszelben és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

Meghalt Vojnik Mária, az egykori MSZP-kormány egészségügyi államtitkára

HVG
-
 Ma 16:31BelföldMSZP

A volt országgyűlési képviselő 69 évesen hunyt el.

Bűnös! – Márki-Zay Pétert ismét elítélte a bíróság

Első fokon bűnösnek találta a bíróság Márki-Zay Pétert, Vásárhely polgármesterét. A vád: rágalmazás.

Már csak alig félóra az utazás Hódmezővásárhely és Szeged között

A hódmezővásárhelyi villamosvonal tesztelését kedden kezdték meg.

Egységes márkanévvel folytatja tevékenységét az MVM

Új, egységes márkanévvel folytatja tevékenységét az MVM csoport január 1-jétől. Az NKM-vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy a csoporthoz tartoznak. Az MVM Magyar Villamos Művek új neve pedig MVM Energetika lesz.

Már csak öt Hargita megyei település esik a piros járványügyi besorolás alá

Jelentősen lecsökkent a piros járványügyi besorolású települések száma Hargita megyében: a múlt heti 12 helyett már csak öt településen haladja meg a fertőzöttségi arány a három ezreléket az elmúlt 14 nap adatai alapján. A települések új besorolásáról szerdán döntött a megyei vészhelyzeti bizotts&a

Már Marvel hősös külső merevlemezt is kínál a Seagate

Legutóbb a Microsoft kapott a jóból, a legújabb modellek viszont már PS4-kompatibilitást élveznek.