Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hiba lépett fel az SLS rakéta tesztje során, mellyel a NASA visszatérne a Holdra

A Space Launch System (SLS) egy szupernehéz hordozórakéta, amely fontos része a NASA mélyűri felfedezéssel kapcsolatos terveinek. Amennyiben azonban a NASA tervei csúsznak, az nem csak a mostani probléma miatt lesz.

5 jól menő videojátékos sorozat, amely majdnem eltűnt a süllyesztőben

IGN
-
 Ma 14:39Gaming

Pár rossz epizód, néhány kényszerpihenővel töltött esztendő és véget érhet egy egykor legendás videojátékos franchise – hála az égnek azért akadnak kivételek, amik szinte a sírból tértek vissza.

Két kísértetiesen hasonló cikkben mondja meg a Délmagyar Botkának és Márki-Zaynak, hogy azért lenne min spórolni

Szegeder
-
 Ma 14:14Belföld

Néhány nap különbséggel jelent meg kettő cikk a delmagyar.hu hasábjain, s a hasonlóság kísérteties: az egyikben Márki-Zay Péteren, a másikban Botka Lászlón kérik számon szinte ugyanazokat a dolgokat kormánypárti képviselők. A lényeg ugyanaz: rosszul védekeztek a járvány első felében, idén azonban tudnának jobban spórolni, ha mondjuk…

Ausztriában február 8-ig érvényben maradnak a korlátozások

A kormány célja, hogy az új fertőzések számát napi 700 alá szorítsák.

Hihetetlenül megváltozott, mégis örökre Escobar véres kokainvárosa marad Medellín

Telex
-
 Ma 14:09Külföld

Az egykori szegénynegyedbe ma már mozgólépcsők, kabinos libegők visznek fel, a város innovatív- és okosvárosi címeket nyert, most épp Dél-Amerika első ökovárosa akar lenni. De közben maradt a nyomor, az erőszak, kartellek irányítanak és kereskednek kokainnal, és minden hétre jut valami hír Pablo Escobarról. A kolumbiai Medellín három…

Kiesnek az utcai futamok? - már jött is reakció a hírre

M4 Sport
-
 Ma 14:05Forma1

Gondot okozhatnak a városi pályán a hosszas előkészületek...

Itt az ország, amelyik világelsőként már nyárra a lakosság felét beoltathatja

A Moderna gyógyszercég 7,5 millió adag koronavírus elleni vakcinát szállít részletekben Svájcnak az év közepéig, ami azt jelenti, hogy az ország az elsők között lehet a világon, amely lakosságának csaknem felét beoltja - közölte a Blick című svájci lapnak adott és vasárnap megjelent interjújában Dan Staner, a cég európai részlegének vezetője.

Putyin emberei már a gyerekeiket ültetik pozícióba

24.hu
-
 Ma 13:59Külföld

Vlagyimir Putyin orosz elnök barátait a hatalmi posztokon a saját gyermekeik válthatják. Az összefonódások kavalkádjában még a korrupcióellenes harcba is beszállt egy Putyin-unokaöcs, miközben az államfő exveje, aki korábban állítólag állítólag száz dollárért vásárolhatott meg egy csaknem 400 millió dolláros részesedést, háttérbe szorult.

Nyertes Zsuzsa Sas Józsefről: már az új Sas kabarét tervezte…

A színésznő úgy véli, volt kollegájának már jobb ott, ahova most került.

Nézzen bele Dwayne Johnson új sorozatába!

Origo
-
 Ma 13:46Bulvár

A Szikla megmutatja, hogy milyen volt gyerekként.

Kelet-Németországban már szinte teljesen eltűnt a kereszténység

Gondola
-
 Ma 13:45Tudomány

A kommunista rendszer megkezdett munkáját a migráció fejezi be. Az NDK negyvenéves fennállása alatt a német emberek többsége elvesztette kapcsolatát a keresztény hittel

Biden ígéreteire máris elindult az első migránskaraván Hondurasból

A demokrata elnök már a beiktatása napján beadja a kongresszusnak az új bevándorlási törvényt, amellyel tizenegy millió, már az országban élő illegális bevándorlónak adná meg az állampolgárságot. Közben már kilencezer fősre duzzadt az Egyesült Államokba tartó hondurasi migránskaraván.

Esztergomban is folytatódik az ingyenes tesztelés

Esztergomban is folytatódik a gyermekvédelemben és a szociális alapellátásban dolgozók ingyenes tesztelése. Az első nap tapasztalatai alapján nagyon kevés teszt lett pozitív.