Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Nem maradtak el az órák, amelyeket dokumentáltunk”

Eduline
-
 Ma 13:18Karrier

Karsai György, az SZFE tanára szerint a félév érvénytelenítését a magyar jog nem ismeri el. Ennek megfelelően folytatják az oktatást.

Müller Cecília: Már most lehet jelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra

Index
-
 Ma 13:18Belföld

Hamarosan elindul a vakcinainfo.gov.hu oldal, amelyen keresztül bárki jelezheti igényét a vakcinára.

Kecskemétre már megérkezett a Mikulás

Lovas hintón érkezik az ajándék a kecskeméti önkormányzati és egyházi bölcsődékbe, óvodákba. Az Alföldi Mikulás és manói mától egészen december hetedikéig keresik fel a gyerekeket, természetesen a járványügyi szabályok betartásával. 

Gondolta volna? Már 85 éves a fanyar humorú rendező-színész, Woody Allen

Woody Allen Oscar-díjas amerikai rendező-színész, az Annie Hall és még számtalan fanyar humorú film alkotója december 1-jén ünnepli nyolcvanötödik születésnapját.

Zombi üzemmódra álltak be a hazai szállodák - A dolgozók felét már elbocsátották a vendéglátásban

A napokban újabb 3 hónappal meghosszabbította a kormány a határzárat. A határellenőrzés február 1-ig tart, ami praktikusan azt jelenti, hogy a hazai szállodák külföldi turistákra addig szinte biztosan nem számíthatnak. November 10-e óta egyébként is csak üzleti utazókat fogadhatnak, akik viszont csak elvétve voltak eddig is. Az új járványügyi rende

Grosjean Abu Dhabiban már versenyezni akar

A jövő hétvégén esedékes szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon már újra versenyezne a vasárnap súlyos balesetet szenvedő Romain Grosjean – ezt mondja a Haas csapatfőnöke, Günther Steiner.

Világjárvány ragadta el idejekorán a hagyományokkal szakító Kaffka Margitot is

Kaffka Margit író, költő, műfordító 102 éve, 1918. december 1-jén halt meg. Verseit, amelyekben - szakítva a konvenciókkal - a hétköznapi lét apró mozzanatait, rezdüléseit szokatlan kifejezésekkel, a közvetlen társalgási nyelv eszközeivel jelenítette meg, több folyóirat, A Hét, a Jövendő és a Magyar Géniusz is közölte.

Már a másfél milliót közelíti a koronavírus halálos áldozatainak száma

A világon 63 229 355 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 467 673, a gyógyultaké pedig 40 523 031 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint – írja az Index.hu. Egy nappal korábban 62 736 160 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 1…

Gulyás Gergely: akár már holnap dönthetnek a karácsonyi szabályozásról

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Legkésőbb jövő szerdán, de lehet, hogy már a héten dönt a kormány a karácsonyi járványügyi szabályokról

Gulyás Gergely azt is elárulta, december vége és január vége közé teszik a koronavírus-járvány tetőzését.

A Gáspár családban már hatan ülik körbe az ünnepi asztalt

Blikk
-
 Ma 12:35Bulvár

A Gáspár családban már hatan ülik körbe az ünnepi asztalt

Graffitivel emlékeznek Maradonára Óbudán

HVG
-
 Ma 12:35Sport

Egy Újpest-szurkoló karikatúrát fújt fel a Filatorigátnál lévő falra.

Gulyás Gergely: már holnap dönthetnek a karácsonyi szabályozásról

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Ha koronavírusról van szó, az emberek már inkább hisznek Sulíknak, mint Matovičnak?!

A trend hetilap megbízásából az Ako közvélemény-kutató ügynökség mérte fel az ország lakosságának véleményét. Hisznek-e még a kormányfőnek? Hányasra értékelnék az egyes tárcavezetők munkáját? Szlovákai rendesen felkészült-e a második hullámra?

Hivatalosak a számok: ekkorát már biztosan ütütt a magyar gazdaságon a koronavírus

A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2020 III. negyedévében 4,6%-kal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint a gazdaság teljesítménye