Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Erősödik a felmelegedés, de már látható, mikor jön a hidegfront

Szerda estig a Kárpát-medence fölé a nyugat-európai ciklon előoldalán délnyugat felől egyre enyhébb, többnyire száraz levegő érkezik.

Már megint a műanyag, különösen a mikroméretű – Ön a megoldás!

Tudás.hu
-
  Ma 04:35 Tudomány

A XIX. század derekán az első PVC, vagy műbőr megalkotása úttörő felfedezésnek számított.  Azóta a műanyagok életünk részévé váltak. Eddig. Ugyanis tömeggyártásuk feleslege a Föld minden szegletében felhalmozódott, és okoz sokszor visszafordíthatatlan károkat. A szennyezés fokozódásával párhuzamosan több alternatíva is született…

Már az iskolákban a Kajla-útlevelek: fürdős kedvezmény is elcsíphető

Megérkeztek az iskolákba a Kajla-útlevelek, amelyekkel idén az őszi szünetben is ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos gyerekek.

A hallgatók 107,5 milliót adtak össze rádiónknak

Klubrádió
-
  Ma 03:45 Vélemény

Rekordokkal zárult a Klubrádió túlélési gyakorlata, sem a befolyt összeg, sem az átutalások száma nem volt még ilyen magas. Köszönjük!

Hegyekkel kezdődött a Vuelta – Roglic máris pirosban

A 2020-as Vuelta első szakaszán nem tétlenkedtek az összetett menők, a hegyekkel teli etapon komoly csatát láthattunk és a 2019-es győztes Primoz Roglic már ismét az összetettben az élre állt és a második szakaszon újra pirosban láthatjuk versenyezni. Idén a Vueltán nem rabolták a szervezők az időnket holmi prológgal vagy sík szakasszal,…

Művészek a marginalizált közösségekkel a klímaváltozás ellen: a Seasons for Change kihirdette a győztes pályázókat

ContextUs
-
  Ma 00:53 Kultúra

Az Egyesült Királyságban három művészeti projekt révén juthat el a klímatudatosság a marginalizált rétegekhez. A Művészek a marginalizált közösségekkel a klímaváltozás ellen: a Seasons for Change kihirdette a győztes pályázókat bejegyzés először Contextus magazin-én jelent meg.

A NASA űrszondája megérintette a Földtől 330 millió km-re egy aszteroida felszínét

Telex
-
  Ma 00:46 TudományMeteor

Az OSIRIS-Rex kisbolygókutató űrszonda a Bennu nevű aszteroidáról próbált mintát venni.

Elítélték a közismert futballistát a 900 milliós csalási ügyben

Mintegy 900 millió forint kölcsönt vett fel 21 embertől egy egykori futballista és ismerőse 2004 és 2009 között, azt ígérve, hogy jótékonysági labdarúgó-mérkőzéseket szerveznek. A Szegedi Ítélőtábla most jogerősen 5-5 évre ítélte őket. A harmadrendű ügyvéd vádlottat felmentették. A másodrendű vádlott az utolsó szó jogán sírva arról beszélt, mindené

Közel 11 millió forintért szerződtet lobbistát az amerikai magyar nagykövetség őszre

Az lesz a szakember feladata, hogy interjúlehetőségeket teremtsen magyar politikusoknak, és szembeszálljon a negatív médiamegjelenésekkel.

Ez már a főtábla! A Barcelona legyőzte a Ferencvárost

Ronald Koeman csapata öt gólt lőtt a magyar bajnoknak a BL csoportkör nyitó fordulójában.

Elon Musk már csak 3 évet várna a legénység nélküli űrhajó Mars expredíciójával

Elon Musk közölte, hogya SpaceX Starship missziója hamarosan elkezdődik, és már 2024-ben felküldenék az első legénység nélküli űrhajót a Marsra. Erről a 2020-as Mars Society Virtual Conference kapcsán beszélt. Azt is hozzátette, hogy a saját várakozásai szerint már a jövő évben sikerülhet bolygó körüli pályára állítani a Starshipet. 

Már a vállalatok is segítik a Tanítsunk Magyarországért programban részt vevő diákokat

Csaknem 150 vállalat jelezte, hogy részt vesz a programban; megnyitják kapuikat a nyolcadikosok előtt.

Már 3-0-ra vezet a Barcelona

444.hu
-
  Tegnap 22:18 Foci

Coutinho lőtte a harmadikat.